up

Επιλογή `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή`

Επιλέξτε το `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή` αν επιθυμείτε να συνδέεστε αυτόματα στον υπολογιστή στο μέλλον. Ο λογαριασμός σας θα παραμείνει ενεργός για 45 ημέρες. Παρακαλώ μην χρησιμοποιείτε την επιλογή `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή`, εάν χρησιμοποιείτε έναν υπολογιστή με δημόσια πρόσβαση ή πρόσβαση από περισσότερα από ένα άτομα.

Πληροφορίες σχετικά με τον πωλητή

Πωλήθηκε και στάλθηκε από

Επιστροφή παραγγελίας

  • Play videoCobra marine MR F300 BT EU
  • Cobra marine MR F300 BT EU
Cobra marine

Cobra marine MR F300 BT EU

plus

Cobra Marine MR F300 BT EU

Περιγραφή προϊόντος Cobra marine MR F300 BT EU

Κόμπρες MR F300 BT είναι ο πιο δυνατός και πιο ξεκάθαρο τρόπο για να πραγματοποιείτε και να λαμβάνετε κλήσεις κινητής τηλεφωνίας στο σκάφος σας!

Έχετε ποτέ ανησυχείτε για να πάρει το κινητό σας βραχεί ή λείπει ένα τηλεφώνημα;

Έχετε μια δύσκολη στιγμή καθιστώντας σαφές κλήσεις ενώ βρίσκονται σε εξέλιξη ή σε θυελλώδεις συνθήκες;


Κόμπρες κ F300 BT λύνει όλα αυτά τα προβλήματα.

Δεν είναι ασυρμάτου VHF


Νέα λειτουργία μουσικής: Ασύρματη μετάδοση μουσικής και τον έλεγχο από το iPhone, το iPod Touch, Blackberry ή Android τηλέφωνο.

Συνδέεται άμεσα σε οποιαδήποτε υπάρχουσα στερεοφωνική είσοδο.

Εύκολη λειτουργία επανάκλησης: Ένα άγγιγμα επανάκληση του τελευταίου αριθμού τηλεφώνου που καλέσατε.

50 Αριθμός Κλήσης Είσοδος: Πιέστε ένα πλήκτρο για να δείτε το αρχείο κλήσης για τις εισερχόμενες, εξερχόμενες και αναπάντητες κλήσεις. Εύκολα καλέστε anynumber στον κατάλογο.

50 Τηλέφωνο Βιβλίου: Το 50 αγαπημένες ανθρώπους. Εύκολο να προγραμματίσετε και πιο εύκολο να καλέσετε. Καθιστά εύκολο για σας να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο συχνά χρησιμοποιούμενους αριθμούς σας,

MicroBlue Τεχνολογία ευρεσιτεχνίας σε εκκρεμότητα: ασύρματη τεχνολογία Bluetooth σε ένα μοναδικό ακύρωση θορύβου ακουστικό σχεδιασμό

Μικρόφωνο ακύρωσης θορύβου Cobra αποκλειστική θόρυβο σίγασης τεχνολογία για πεντακάθαρη επικοινωνία.

Loud & Clear: δυνατά και καθαρά εισερχόμενη ήχου. Οι τηλεφωνικές κλήσεις ακούγονται μέσα από ισχυρό ηχείο της συσκευής.

Υποβρύχια: Πληροί τα πρότυπα JIS7? Υποβρύχιες για 30 λεπτά σε ένα μέτρο βάθος νερού

Απλή εγκατάσταση: Εγκατάσταση και ρύθμιση σε μόλις 30 λεπτά.

Μεγάλη φωτιζόμενη οθόνη: Μεγάλη έκταση dot matrix οθόνη επιτρέπει την σαφήνεια και την ευκολία του άποψη και τη χρήση.

Δεν επαναφόρτιση: Δεν χρειάζεται να επαναφορτίσετε ή να αντικαταστήσετε τις μπαταρίες.

EasyGrip Σχεδιασμός: Εργονομικός σχεδιασμός για απίστευτη άνεση.

Εύκολη Ζεύγος: Εύκολη διαμόρφωση ενός χρόνου. Απλά χρησιμοποιήστε ικανό μενού σας Bluetooth κινητά τηλέφωνα για να το αντιστοιχίσετε με τον ίδιο τρόπο θα κάνατε με ένα ακουστικό Bluetooth.

Caller ID: Ο αριθμός και το όνομα (αν στη λίστα επαφών) των εισερχόμενων κλήσεων εμφανίζεται στην οθόνη LCD για εύκολη αναγνώριση καλούντος.

Αυτόματη επανάκληση: Ένα άγγιγμα επανάκληση του τελευταίου αριθμού τηλεφώνου που καλέσατε

Αρχείο κλήσεων: Πατήστε ένα πλήκτρο για να δείτε το αρχείο κλήσης των εισερχόμενων, εξερχόμενων και αναπάντητων κλήσεων. Εύκολα να καλέσετε οποιοδήποτε αριθμό στη λίστα.

Τηλεφωνικός Κατάλογος: τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Εύκολο να προγραμματίσετε και πιο εύκολο να καλέσετε. Καθιστά εύκολο για σας να αποκτήσετε πρόσβαση πιο συχνά χρησιμοποιούνται οι αριθμοί σας.

Ρυθμιζόμενη Ένταση: Η ένταση μπορεί να ρυθμιστεί ή να ελέγχεται κατά τη διάρκεια της κλήσης με ευκολία.

10 Επιλέξιμη Ring Tones: Επιλέξτε από 10 προκαθορισμένων ήχων κλήσης της Cobra.

Προαιρετικά VOX: Αυτό το λογισμικό ελεγχόμενη επιλογή (με ειδικό κουμπί) σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε αυτή τη συσκευή σε ένα μεγάφωνο ανοιχτής συνομιλίας. Για κανονική λειτουργία, πατάτε το κουμπί PTT ενώ μιλάτε, εξαλείφοντας όλες του θορύβου υποβάθρου σας.

Με οπίσθιο φωτισμό μπλε κουμπιά και οθόνη: Μεγάλη ορατότητα κατά τη διάρκεια της ημέρας ή της νύχτας. Εύκολο να λειτουργούν με ένα δροσερό μπλε οθόνη. Χαμηλή ρυθμίσεις οπίσθιο φωτισμό για συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

8 Τηλέφωνο Σύνδεση: Ζεύγη με έως και 8 διαφορετικά κινητά τηλέφωνα. Που χρησιμοποιείται κάθε φορά. Εύκολη εναλλαγή μεταξύ των αντιστοιχισμένων τηλεφώνων.

Εξωτερικές Έξοδος Ήχου: Επιτρέπει μια μέθοδο για να μπορείτε να συνδέσετε τη συσκευή με τα στερεοφωνικά σας είσοδο AUX. Η φωνή του συνομιλητή σας (στο στερεοφωνικό) μπορεί να παίξει μέσω του στερεοφωνικού σας πάνω από το ενισχυμένο σύστημα ηχείων.

Αδιάβροχο Σύνδεσμος Deck Αυτή η συσκευή συνδέεται άμεσα με τα σκάφη σας σύστημα τροφοδοσίας 12V DC με ένα εύκολο στην εγκατάσταση αδιάβροχο βύσμα.

USB Αναβαθμίσιμες: αναβαθμίσεις λογισμικού Cobra και βελτιώσεις μπορούν να γίνουν μέσα από μια τυπική υποδοχή USB.


Προσπαθήστε να αγοράσετε από την άνεση του σπίτιού σας από το ηλεκτρονικό ναυτικά και ψάρεμα κατάστημα. Αγοράστε Cobra marine MR F300 BT EU με τη χαμηλότερη τιμή εγγύησης. Μην περιμένετε άλλο και ανακαλύψτε άλλα συναφή ναυτικά και ψάρεμα προϊόντα στην Ηλεκτρονικά κατηγορία που μπορούν να συμπληρώσουν την παραγγελία σας, waveinn προσφέρει μια αποτελεσματική υπηρεσία παράδοσης.

Χαρακτηριστικά Cobra marine MR F300 BT EU

Χρώμα
Τύπος προϊόντος

Γράψτε μια κριτική για αυτό το προϊόν και κερδίστε CoINNs coinns

Εξαιρετικές υπηρεσίες

-

Εξαιρετικό προϊόν και υπηρεσίες που προτείνω

Γράψτε ή κάντε μια ερώτηση στην ομάδα εμπειρογνωμόνων μας

Αξιολόγηση προϊόντος

Σημείωση: Τα σχόλιά σας είναι σημαντικά για εμάς, τα σχόλιά σας θα εξεταστούν από την ομάδα εμπειρογνωμόνων μας και θα δημοσιευτούν εντός 5 εργάσιμων ημερών.

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

clouse menu Κλείσιμο
up up