Επιλογή `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή`

Επιλέξτε το `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή` αν επιθυμείτε να συνδέεστε αυτόματα στον υπολογιστή στο μέλλον. Ο λογαριασμός σας θα παραμείνει ενεργός για 45 ημέρες. Παρακαλώ μην χρησιμοποιείτε την επιλογή `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή`, εάν χρησιμοποιείτε έναν υπολογιστή με δημόσια πρόσβαση ή πρόσβαση από περισσότερα από ένα άτομα.

Daiwa

Daiwa Fuego LT 2017

Daiwa Fuego LT 2017

  • Daiwa Fuego LT 2017
  • Daiwa Fuego LT 2017
  • Daiwa Fuego LT 2017
  • Daiwa Fuego LT 2017

Daiwa Fuego LT 2017

Περιγραφή προϊόντος Daiwa Fuego LT 2017

Το Fuego LT είναι μια νέα γκάμα ελαφρών τροχών με όλα τα πλεονεκτήματα της εξαιρετικής μας Τεχνολογίας Light & Tough. Το σώμα άνθρακα DS5 είναι 30 γραμμάρια ελαφρύτερο από τα αντίστοιχα μοντέλα προηγούμενης γενιάς και ο ρότορας πολυανθρακικού DS4 λειτουργεί ομαλά και ελεύθερα, όλα τα οποία βοηθούνται από το πετρέλαιο Mag Seal που συγκρατείται από ένα μαγνητικό πεδίο. Το λιπαντικό έλξης ATD εξασφαλίζει την ομαλή απόδοση της αντίστασης που ελέγχεται από ένα κουμπί πλήρους μεγέθους. Η τέλεια ισορροπία μεταξύ χαμηλού βάρους και ανθεκτικής και μακροχρόνιας σκληρότητας.

Χαρακτηριστικά:

Τεχνολογία μεταφοράς ATD, κουμπί πλήρους μεγέθους

Ρουλεμάν: 6 + 1

DS5 σώμα άνθρακα και DS4 πολυανθρακικό αέρα Rotor

Αερόσακοι Αλουμινίου

Γραμμή CrossWrap

Υπερυψωμένο μονοκόμματο χειρολαβή αέρα από αλουμίνιο

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ:

Κουμπί: Εγώ

Αναλογία (: 1): 6,2

Cm ανά στροφή: 77

Βάρος (g): 185

Χωρητικότητα (m): 150 / 0.20

Τεχνολογία:

Το LT είναι μια νέα ιδέα στη μηχανική Daiwa η οποία έχει δημιουργήσει νέα μεγέθη ρόλων που είναι μικρότερα και πιο σκληρά από ποτέ. Ο πλήρως ανασχεδιασμένος οδηγός Digigear ενισχύεται. Είναι αδύνατο να χωρίσετε με έναν τροχό LT όταν το κρατήσετε στα χέρια σας!

Οι μηχανικοί της Daiwa προσπάθησαν να εξαλείψουν περιττά βαριά εξαρτήματα και σχήματα χωρίς να διακυβεύουν την ανθεκτικότητα ή την ικανότητα του καρουλιού. Αυτός ο εντελώς νέος συμπαγής σχεδιασμός με ένα πιο ισχυρό Digigear δίνει στους τροχούς LT μας ένα ασυναγώνιστο λόγο βάρους προς δύναμη.

Τα ZAION και DS5 είναι εξαιρετικά σκληρά υλικά που επωφελούνται από την τεχνολογία άνθρακα της Daiwa. Αυτά τα στοιχεία άνθρακα καθιστούν τον κύλινδρο ελαφρύτερο αλλά πιο σκληρό από τον τυποποιημένο γραφίτη. 100% ανθεκτικό στη διάβρωση ακόμα και σε περιβάλλοντα αλμυρού νερού. Φως, σκληρό και ανθεκτικό: αυτά είναι τα καλύτερα υλικά κατασκευής για τους ρόλους μας. Αναπτήρας: Τα υλικά έχουν συνδυαστεί με δεδομένη πυκνότητα

Εμπνευσμένο από το Digigear, αυτός ο σκληρότερος αδελφός έχει βελτιστοποιηθεί από κάθε άποψη: διάμετρος, πάχος, σχήμα και μέγεθος των δοντιών. Έχουμε δοκιμάσει και δοκιμάσει κάθε λεπτομέρεια με τη σειρά της και εξευγενισμένα τα στοιχεία με χειρουργική ακρίβεια. Το αποτέλεσμα είναι καθαρή τεχνική αντοχή σε όρους σκληρότητας.

Σχεδιάσαμε εκ νέου το σχήμα, το μέγεθος και το πάχος αυτού του καρουλιού για να παράγουμε μια εξαιρετικά ελαφριά έκδοση μπροστά από τους προκατόχους του. Ακόμη και ελαφρύτερο από το τρέχον ABS Air Spool, το οποίο μετράει με ακρίβεια την ισορροπία των κυλίνδρων reel.LT έχουν επαναπροσδιορίσει τα όρια των μέγιστων βαθμοτήτων έλξης, παρά το μειωμένο μέγεθος και βάρος τους. Σύγκριση των σημερινών μοντέλων. LT2500: 10kg. 2500: 7kg.

Επεξεργαστήκαμε ξανά τη λαβή για να την ευθυγραμμίσουμε με τον κύριο στόχο της αντοχής και της αντοχής στην αλιεία. Ο νέος σχεδιασμός συμβάλλει στην ελαφρότητα του κυλίνδρου.

Το ATD διαθέτει δίσκους που έχουν εμποτιστεί με ειδικό γράσο για τη βελτιστοποίηση της απόδοσης ενέργειας. Αυτό το εξαιρετικά υψηλής ποιότητας προϊόν δίνει περισσότερη δύναμη άλεσης στην αρχή και προσφέρει μια πιο σταθερή και προοδευτική οπισθέλκουσα. Ο κίνδυνος διακοπής του αγώνα περιορίζεται στο ελάχιστο, καθώς το ATD προσαρμόζεται σε κάθε φάση του αγώνα: λειτουργώντας ταχύτερα και πιο προοδευτικά κατά την πρώτη διαδρομή, προσφέροντας όμως μια πιο σταθερή στάση για την εξάσκηση στην μεσαία φάση. Είναι αυτό το προσαρμοστικό χαρακτηριστικό που του δίνει αυτόματο όνομα.

Ο αέρας Rotor ξεχωρίζει για την ισορροπία, την αντοχή και την ευαισθησία του. Το τοξοειδές προφίλ και η μείωση του βάρους κατά 15% σε σύγκριση με τους τυπικούς ρότορες προσφέρει βέλτιστη ομαλότητα στην περιέλιξη και εξαλείφει τις δονήσεις χάρη στο χαμηλό κέντρο βάρους. Όταν εφαρμόζεται πίεση σε ένα ρότορα, τα τυποποιημένα μοντέλα εξασθενούν στα σημεία που υποδεικνύονται με κίτρινο και κόκκινο χρώμα, απλώνει το φορτίο σε ολόκληρη την αψιδωτή δομή.

Αυτή η τεχνολογία διασχίζει τη γραμμή γύρω από το καρούλι για βέλτιστη εκφόρτωση στο cast. Αυτό είναι απολύτως καθοριστικό για την αποτροπή των μπάλων και των ακροδεκτών.

Το νέο σύστημα Infinite Anti Reverse ενεργοποιείται με 4 φορές λιγότερη δύναμη από ένα κλασικό σύστημα. Λιγότερο από 2g χρειάζονται για να εμπλέξουν το σύστημα Real Stopper, το οποίο εξαλείφει κάθε κίνηση λαβής, φέρνοντας ευαισθησία στο επόμενο επίπεδο.

Ο τέλειος συντονισμός των σημείων επαφής μεταξύ ελικοειδούς και ευθύγραμμου δοντιού δημιουργεί απόδοση ενέργειας κοντά στο 99% και σιωπηρή περιστροφή. Τα αμαξίδια Daiwa προσφέρουν ανώτερη ομαλότητα.

Το κοίλο Touch Air Bail είναι κατασκευασμένο από χάλυβα SUS303 και είναι 20% πιο σκληρό από ένα στερεό εγγύηση τιτανίου με το ίδιο βάρος και με διάρκεια ζωής 13 x περισσότερο.

Ο κύλινδρος παραλαβής TB2 έχει αναπτυχθεί από την Daiwa και έχει σχεδιαστεί με ακρίβεια ώστε να εξασφαλίζει τη βέλτιστη εφαρμογή της γραμμής.

Σε αντίθεση με τα κλασικά σχέδια των κυλινδρικών καρουλιών, τα πηνία ABS είναι κωνικά για να περιορίζουν τους κινδύνους εμπλοκής στο cast. Επιπλέον, το χείλος μειώνει την τριβή για να αυξήσει την απόσταση χύτευσης. Ο νέος σχεδιασμός ABSII έχει βελτιστοποιηθεί για να σας επιτρέψει να φτάσετε σε απόσταση ρεκόρ στο cast.

Τα εξαρτήματα RCS είναι αυθεντικά προϊόντα Daiwa που κατασκευάζονται στην Ιαπωνία. Εξατομικεύστε το ρολό σας για ένα πιο άνετο, ελαφρύτερο, ελκυστικό προϊόν.


Θέλετε περισσότερα ναυτικά και ψάρεμα προϊόντα από την μάρκα Daiwa; Στο waveinn, το ηλεκτρονικό σας ναυτικά και ψάρεμα κατάστημα, έχετε στη διάθεσή σας ένα μεγάλο αριθμό ναυτικά και ψάρεμα προϊόντων που σχετίζονται με Daiwa Fuego LT 2017. Αυτή τη στιγμή Daiwa Fuego LT 2017 είναι άμεσα διαθέσιμο. Οι ανάγκες του πελάτη που δημιουργούνται, έρχονται πρώτα σε εμάς και εμείς επιλέγουμε κάθε προϊόν ναυτικά και ψάρεμα σε εξοπλισμό με μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια.

Χαρακτηριστικά Daiwa Fuego LT 2017

Τύπος κυλίνδρων
Τύπος προϊόντος
Προτεινόμενη χρήση
Χρώμα

Σχόλια πελατών και ερωτήσεις (5)

Γράψτε μια κριτική για αυτό το προϊόν και κερδίστε CoINNs (Μόνο για τους υπάρχοντες πελάτες)

Γράψτε μια κριτική και κερδίστε CoINNs

(μόνο οι υπάρχοντες πελάτες)

Θεαματικό κύλινδρο

-

Ο φανταστικός κύλινδρος της Daiwa, περίμενα ότι ήταν καλός, αλλά δεν περίμενα ότι θα ήταν τόσο καλό, σούπερ ομαλό, όμορφο καρούλι ... Ας δούμε τι θα βγει από το νερό με αυτό το καρούλι.

Εξαιρετικό καρούλι

-

Εξαιρετική σχέση ποιότητας / τιμής. Συνιστώμενος τροχός 100% για ελαφριά και μεσαία περιστροφή.

Daiwa fuego 4000

-

Το προϊόν ευχαρίστησε όλα γρήγορα. Συστήνω τον πωλητή

Υψηλής ποιότητας καρούλι για τη σωστή τιμή

-

Reel (3000 CXH) αγόρασε για την αλιεία μπαρ, που δοκιμάστηκε σε διάφορες εξόδους, εξαιρετικό αποτέλεσμα, πήρε αρκετές επιφάνεια δελεαστικό μπαρ και απαλή δέλεαρ, πολύ καλή τύλιγμα της πλεξούδα, ανταποκρίνεται αρκετά στις προσδοκίες μου. Γρήγορη παράδοση (λιγότερο από μία εβδομάδα μετά την τοποθέτηση της παραγγελίας). Σας συνιστώ αυτό το site.

Ποιοτικό καρούλι

-

Το στοιχείο είναι όπως περιγράφεται, εξαιρετικά ελαφρύ και καλά κατασκευασμένο. Το lay line είναι υπέροχο και η μεγάλη ροπή και ταχύτητα είναι τρομερή. Πολύ ευχαριστημένος, και θα αγοράσει ένα άλλο.

Γράψτε μια αξιολόγηση ή ρωτήστε την ειδική ομάδα εμπειρογνωμόνων μας

Αξιολόγηση προϊόντος

Σημείωση: Τα σχόλια σας θα ελεγχθούν από το προσωπικό μας και θα δημοσιευτούν εντός πέντε εργάσιμων ημερών. Η ερώτησή σας θα απαντηθεί με email, οπότε βεβαιωθείτε ότι η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας είναι σωστή.

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Κλείσιμο