Επιλογή `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή`

Επιλέξτε το `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή` αν επιθυμείτε να συνδέεστε αυτόματα στον υπολογιστή στο μέλλον. Ο λογαριασμός σας θα παραμείνει ενεργός για 45 ημέρες. Παρακαλώ μην χρησιμοποιείτε την επιλογή `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή`, εάν χρησιμοποιείτε έναν υπολογιστή με δημόσια πρόσβαση ή πρόσβαση από περισσότερα από ένα άτομα.

Garmin

Garmin Echomap Plus 72sv

Garmin Echomap Plus 72sv

Garmin Echomap Plus 72sv

  • Garmin Echomap Plus 72sv
  • Garmin Echomap Plus 72sv
  • Garmin Echomap Plus 72sv
  • Garmin Echomap Plus 72sv

Garmin Echomap Plus 72sv

Περιγραφή προϊόντος Garmin Echomap Plus 72sv

Το Combo με συνδέσεις

Φωτεινό, ευανάγνωστο στο ηλιακό φως 7 "πληκτρολόγιο με οθόνη αφής

Ενσωματωμένο στήριγμα για το παραδοσιακό sonar CHIRP και τους αισθητήρες σάρωσης CHIRP ClearVü ™ και CHIRP SideVü και είναι συμβατό με το Panoptix ™ που βλέπουν όλα τα σόναρ (οι μετατροπείς πωλούνται ξεχωριστά)

Προκατασκευασμένο παγκόσμιο βασικό χαρτοφυλάκιο. συμβατό με το BlueChart® g3 και τους κορυφαίους παράκτιους διαύλους BlueChart® g3 Vision με ενσωματωμένα δεδομένα Navionics® και τεχνολογία Auto Guidance¹

Το ενσωματωμένο λογισμικό χαρτογράφησης Quickdraw Contours δημιουργεί άμεσα εξατομικευμένους χάρτες αλιείας στην οθόνη με περιγράμματα 1 'καθώς ψαρεύετε

Χρησιμοποιήστε ενσωματωμένο Wi Fi® για να συνδυάσετε την δωρεάν εφαρμογή ActiveCaptain ™ για πρόσβαση στο OneChart ™, έξυπνες ειδοποιήσεις¹, κοινοτικά δεδομένα Garmin Quickdraw ™ και πολλά άλλα

Το φωτεινό, ευανάγνωστο σε ηλιακό φως 7 "σύνθετο προσφέρει την άνεση μιας οθόνης αφής με πληκτρολόγιο. Περιλαμβάνει υποστήριξη για τραγανές, σαφείς παραδοσιακούς αισθητήρες σπινθήρων CHIRP CHIRP και CHIRP ClearVü και CHIRP SideVü σάρωσης και είναι επίσης συμβατό με το all-sonar Panoptix. Έρχεται με έναν προεγκατεστημένο παγκόσμιο βασικό χάρτα και είναι συμβατός με τους BlueChart g3 και τους κορυφαίους παράκτιους χάρτες BlueChart g3 Vision με ενσωματωμένα δεδομένα Navionics και Auto Guidance1. Επιπλέον, το λογισμικό χαρτογράφησης Quickdraw Contours δημιουργεί στιγμιαία εξατομικευμένους χάρτες αλιείας στην οθόνη με περιγράμματα 1 'καθώς ψαρεύετε. Έχει επίσης ενσωματωμένο Wi Fi® για να συνδυάσει την δωρεάν εφαρμογή ActiveCaptain για πρόσβαση στο OneChart, η οποία σας επιτρέπει να αγοράσετε και να κατεβάσετε νέους διαγράμματα. Το ActiveCaptain σας δίνει επίσης πρόσβαση στις έξυπνες ειδοποιήσεις2, στην κοινότητα ActiveCaptain για μαρίνα και σε άλλα σημεία ενδιαφέροντος, στα στοιχεία της Quickdraw Community και άλλα. Διαθέτει βαλιτσάκι γρήγορης αποδέσμευσης για εύκολη αφαίρεση και λήψη μαζί σας.

Η διαφορά του Garmin CHIRP:

Οι ενσωματωμένες δυνατότητες σόναρ του ECHOMAP Plus 72sv περιλαμβάνουν το παραδοσιακό σόναρ CHIRP, μία από τις πιο εξελιγμένες τεχνολογίες σόναρ που διατίθενται για το ψάρεμα και το σκάφος. Το παραδοσιακό ηχοσύστημα CHIRP παρέχει εκπληκτικά ξεκάθαρο στόχο διαχωρισμού και ορισμού, επειδή δίνει ακόμα περισσότερη ενέργεια στο στόχο απ 'ό, τι ο παραδοσιακός σόναρ. Παρέχει επίσης παραδοσιακή υποστήριξη σόναρ για τους κινητήρες τριβής Minn Kota® και MotorGuide® με ενσωματωμένους μετατροπείς.

ΤΕΡΕΤΙΣΜΑ

Εκκαθάριση εικόνων σόναρ σάρωσης:

Το σκούρο σάρωσης Garmin CHIRP ClearVü σάς δίνει μια σχεδόν φωτογραφική εικόνα για το τι βρίσκεται κάτω από το σκάφος σας. Το Garmin CHIRP SideVü ™ σας δείχνει με απίστευτες λεπτομέρειες, τι βρίσκεται στα πλάγια του σκάφους σας. Βλέπετε σαφώς τη δομή, τα βυθισμένα αντικείμενα και τα ψάρια.

SideVu και ClearVu

Quickdraw Contours για να δημιουργήσετε τους δικούς σας Χάρτες:

Δημιουργήστε άμεσα εξατομικευμένους χάρτες αλιείας στην οθόνη με περιγράμματα 1 '. Προσαρμόστε τις ώστε να ταιριάζουν στις ανάγκες σας. Αυτοί είναι οι χάρτες σας - τους είστε κύριοι. Διατηρήστε τα δεδομένα στον εαυτό σας ή μοιραστείτε το με την κοινότητα Quickdraw στο Garmin Connect ™.

Quickdraw

Συνδεθείτε με την εφαρμογή ActiveCaptain:

Τα δωρεάν μας όλα σε μια εφαρμογή ActiveCaptain για κινητά σας επιτρέπουν να διαχειριστείτε τη θαλάσσια σας εμπειρία από σχεδόν οπουδήποτε. Δημιουργεί μια απλή αλλά ισχυρή σύνδεση μεταξύ της συμβατής κινητής συσκευής σας και του χαρτογράφου, των διαγραμμάτων, των χαρτών και της κοινότητας. Χρησιμοποιήστε το built-in Wi Fi® για να το συνδυάσετε με την δωρεάν εφαρμογή ActiveCaptain για πρόσβαση στο OneChart, η οποία σας επιτρέπει να ενημερώσετε ή να αγοράσετε και να κατεβάσετε νέους διαγράμματα. Το ActiveCaptain σας δίνει επίσης πρόσβαση σε έξυπνες ειδοποιήσεις1, στην κοινότητα ActiveCaptain για μαρίνα και σε άλλα σημεία ενδιαφέροντος, στα στοιχεία της Quickdraw Community και άλλα.

Χαρακτηριστικά Garmin SailAssist ™:

Χαρακτηριστικά του SailAssist είναι τα λουλαίνια, η ενισχυμένη ανέλιξη και η κατεύθυνση και η πορεία πάνω από τις γραμμές εδάφους. Δείτε την αληθινή και προφανή γωνία ανέμου και την ταχύτητα, καθώς και το σύνολο και την κίνηση και μια ματιά. Για να σας βοηθήσουμε να αποκτήσετε ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για την αύξηση του ανέμου, μια σελίδα καθοδήγησης πριν από την κούρσα, η οποία δείχνει την εικονική γραμμή εκκίνησης μαζί με τα πεδία δεδομένων που δείχνουν λαϊνίνες, χρόνο για να καεί πριν την εκκίνηση και χρονοδιακόπτη αγώνα.

Αναβάθμιση στους καλύτερους χάρτες μας για το νερό:

Προχωρήστε στα LakeVü g3, LakeVü g3 Ultra, BlueChart g3 ή BlueChart g3 Vision, όλα με ενσωματωμένα δεδομένα Navionics, τεχνολογία Auto Guidance1 και άλλα εξαιρετικά χαρακτηριστικά. Μια ενιαία υποδοχή κάρτας microSD ™ παρέχει επεκτάσιμη μνήμη για αγορές βοηθητικών χαρτών. Ή αγοράστε χάρτες με το OneChart μέσω της εφαρμογής ActiveCaptain και συγχρονίστε αυτόματα με τον συμβατό χαρτογράφο σας, εξαλείφοντας την ανάγκη για μια κάρτα SD ™.

Χάρτες

Δείτε Κολύμβηση Ψαριών σε πραγματικό χρόνο:

Προσθέστε τον προαιρετικό μετατροπέα σόναρ Panoptix και δείτε όλα γύρω από το σκάφος σας και κάτω από αυτό - σε πραγματικό χρόνο, ακόμα και όταν το σκάφος σας είναι ακίνητο. Δείτε το θέλγημά σας καθώς βυθίζεται, σε σχέση με τη δομή στο νερό. Παρακολουθήστε την κίνηση των ψαριών - και τις αντιδράσεις τους στο δόλωμά σας - μέχρι 100 'μακριά ή κάτω από το σκάφος.

Panoptix

Υποστήριξη Δικτύου NMEA 2000®:

Το ECHOMAP Plus 72sv παρέχει υποστήριξη NMEA 2000 για δεδομένα κινητήρα, αισθητήρες, σύστημα ήχου FUSION LINK ™, αυτόματο πιλότο και πολλά άλλα.

Πάρτε το ECHOMAP Plus μαζί σας:

Όταν απομακρυνθείτε από το νερό, είναι εύκολο να διατηρήσετε το combo σας ECHOMAP Plus ασφαλές και ασφαλές. Δεν χρειάζεται να χάσετε με σύνδεση και αποσύνδεση καλωδίων από τη μονάδα, επειδή τα καλώδια συνδέονται απευθείας στη βάση. Αυτό σας επιτρέπει να εγκαταστήσετε και να αφαιρέσετε γρήγορα το ECHOMAP Plus από την τροφοδοσία και τη βάση.

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ:

Φυσικές διαστάσεις9,8''χ5,5''χ 2,0'' (25x13,9x5,1cm)

Μέγεθος οθόνης6,1''χ 3,4''; Διαγώνιος 7,0 '' (15,5 x 8,6 cm, διαγώνιος 17,8 cm)

Ανάλυση οθόνης400 x 800 εικονοστοιχεία

Οθόνη τύπου οθόνη WVGA

Βάρος 1,7 lbs (0,77 kg)

Ταξινόμηση νερούIPX7

Ισχύς15W

ΚεραίαΕσωτερική ή εξωτερική μέσω NMEA 2000

Επιλογές τοποθέτησηςΠλήρης ή φλος

Receiver5 Hz

Θύρες Garmin Marine Network ™1 Θύρα Panoptix ™

Χάρτες & Μνήμη:

Προεγκατεστημένοι χάρτες δεν είναι γνωστοί

Αποδέχεται κάρτες δεδομένων1 κάρτα microSD ™. 32 GB μέγιστο μέγεθος κάρτας

Σημεία 5.000

Διαδρομές100

Διαδρομή 50.000 πόντους. 50 αποθηκευμένα κομμάτια

Εξωτερικά χαρακτηριστικά αναψυχής

Πίνακες παλίρροιαςΝαι

Χαρτογράφοι Χαρακτηριστικά:

Garmin Sonar compatibleYes

Υποστηρίζει το AIS (παρακολουθεί τη θέση των πλοίων-στόχων) Ναι

Υποστηρίζει το DSC (εμφανίζει δεδομένα θέσης από ραδιόφωνο VHF με δυνατότητα DSC) Ναι

Υποστηρίζει ραδιοσυστήματα συμβατά με το FUSION Link ™

Χαρακτηριστικά και προδιαγραφές Sonar:

Δυνατότητα διπλής συχνότητας (50/200 kHz)

Δυνατότητα σόναρ διπλής δέσμης (77/200 kHz) Ναι

Μετάδοση ισχύος500 W (RMS) / 4.000 W (κορυφή έως κορυφή)

Τεχνολογία σόναρ CHIRPΕν (Ενσωματωμένο)

ClearVüYes με CHIRP (ενσωματωμένο)

SideVüYes με CHIRP

Μέγιστο βάθος2.300 πόδια @ 77 kHz, γλυκό νερό 1.100 ft @ 77 kHz, αλμυρό νερό (η ικανότητα βάθους εξαρτάται από τον τύπο του πυθμένα του νερού και άλλες συνθήκες νερού)

Κάτω κλειδαριά (δείχνει επιστροφή από κάτω προς τα πάνω) Ναι

Μητρώο θερμοκρασίας νερού και γραφήματα

Ηχογράφηση

Η ιστορία του Sonar επιστρέφει

Συνδέσεις:

Συμβατό με το NMEA 2000®

Οι αριθμοί pin των αισθητήρων12

Θύρες εισόδου NMEA 01831

Θύρες εξόδου NMEA 01831

Θύρες εισόδου βίντεοΜενού

Λίστες βίντεο εξόδουNon

Ασύρματη συνδεσιμότητα

Πρόσθετος:

Σειρά ECHOMAP Plus 7x / 9x

GPSMAP 527/547 series

Σειρά GPSMAP 527xs / 547xs

Σειρά GPSMAP 721/741

Σειρές GPSMAP 721xs / 741xs

Σειρά GPSMAP 7400/7600

Σειρά GPSMAP 7400xsv / 7600xsv

GPSMAP 8000 series

Σειρά GPSMAP 800/1000

Σειρά GPSMAP 800xs / 1000xs

Στο κουτί:

ECHOMAP Plus 72sv με παγκόσμιο βασικό χάρτη

Καλώδιο ισχύος / δεδομένων

Ανάρτηση κλίσης / περιστροφής με βάση ταχείας αποδέσμευσης

Φωνητική συναρμολόγηση

Προστατευτικό κάλυμμα

Σκεύη, εξαρτήματα

Απόδειξη με έγγραφα


Αν θέλετε να αγοράσετε τα καλύτερα Ηλεκτρονικά προϊόντα από Garmin, έχετε βρει την καλύτερη θέση στο waveinn. Στο waveinnδουλεύουμε πάντα με τις καλύτερες μάρκες, όπως Garmin για να σας προσφέρουμε την καλύτερη ποιότητα και την καλύτερη τιμή για όλα μας τα ναυτικά και ψάρεμαπροϊόντα όπως Garmin Echomap Plus 72sv. Κάντε την παραγγελία σας τώρα και κερδίστε Garmin Echomap Plus 72sv όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο για να πάρετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με:

Εγχειρίδιο

Χαρακτηριστικά Garmin Echomap Plus 72sv

Επιλογή καρτογραφίας
Λειτουργίες εξοπλισμού
Με μετατροπέα
Μέγεθος οθόνης
Με χαρτογράφηση
Χρώμα

Σχόλια πελατών και ερωτήσεις (1)

Γράψτε μια κριτική για αυτό το προϊόν και κερδίστε CoINNs (Μόνο για τους υπάρχοντες πελάτες)

Γράψτε μια κριτική και κερδίστε CoINNs

(μόνο οι υπάρχοντες πελάτες)

Γράψτε μια αξιολόγηση ή ρωτήστε την ειδική ομάδα εμπειρογνωμόνων μας

Αξιολόγηση προϊόντος

Σημείωση: Τα σχόλια σας θα ελεγχθούν από το προσωπικό μας και θα δημοσιευτούν εντός πέντε εργάσιμων ημερών. Η ερώτησή σας θα απαντηθεί με email, οπότε βεβαιωθείτε ότι η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας είναι σωστή.

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Κλείσιμο