Επιλογή `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή`

Επιλέξτε το `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή` αν επιθυμείτε να συνδέεστε αυτόματα στον υπολογιστή στο μέλλον. Ο λογαριασμός σας θα παραμείνει ενεργός για 45 ημέρες. Παρακαλώ μην χρησιμοποιείτε την επιλογή `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή`, εάν χρησιμοποιείτε έναν υπολογιστή με δημόσια πρόσβαση ή πρόσβαση από περισσότερα από ένα άτομα.

Garmin

Garmin Oregon 700 Europa Occidental

Garmin Oregon 700 Europa Occidental

Garmin Oregon 700 Europa Occidental

Garmin Oregon 700 Europa Occidental

  • Garmin Oregon 700 Europa Occidental
  • Garmin Oregon 700 Europa Occidental
  • Garmin Oregon 700 Europa Occidental
  • Garmin Oregon 700 Europa Occidental
  • Garmin Oregon 700 Europa Occidental
  • Garmin Oregon 700 Europa Occidental

Garmin Oregon 700 Europa Occidental

Περιγραφή προϊόντος Garmin Oregon 700 Europa Occidental

Το Oregon 700 Western Europe είναι ένα GPS που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αποτελεσματικά για υπαίθριες δραστηριότητες όπως καγιάκ, πεζοπορία ή ποδηλασία, μεταξύ άλλων. Η διαμόρφωση αυτής της συσκευής επιτρέπει τη σύνδεση με WiFi, Bluetooth, ANT. Ο ιχνηλάτης ανήκει στη γραμμή Garmin Oregon 700 που διαθέτει δορυφορικά συστήματα υψηλής ευαισθησίας.

Μέσω της οθόνης της, θα δείτε κινούμενες εικόνες . Με τα χέρια σας και ακόμα και τα γάντια σας, μεγεθύνετε για να απεικονίσετε τις διαδρομές με την καλύτερη ποιότητα. Επίσης, μπορείτε να αυξήσετε τη φωτεινότητα έτσι ώστε οι χάρτες να είναι πιο ευανάγνωστοι, ακόμα και όταν ο ήλιος είναι στην υψηλότερη ένταση.

Για την επίτευξη αποτελεσματικής θέσης, διαθέτει μια πυξίδα 3 αξόνων με ενσωματωμένο βαρομετρικό ύψος . Όλες οι διαστάσεις του αντικατοπτρίζουν τις αλλαγές στην ατμοσφαιρική πίεση. Όσον αφορά τη συμβατότητά του, μπορεί να συνδεθεί με τα συστήματα GPS και GLONASS καθώς και με 24 επιπλέον δορυφόρους. Παρέχει απόδοση έως 16 ώρες μέσω εξωτερικής επαναφορτιζόμενης μπαταρίας ή δύο μπαταριών AA.

Ανθεκτικό GPS / GLONASS χειρός με ενσωματωμένο Wi Fi® και άλλα

Δορυφορική λήψη υψηλής ευαισθησίας διπλού GPS και GLONASS για καλύτερη απόδοση σε προκλητικά περιβάλλοντα από το GPS μόνο
Η βελτιωμένη κεραία επιτρέπει καλύτερη λήψη και απόδοση. Πυξίδα 3 αξόνων με αισθητήρες επιταχυνσιόμετρου και βαρομετρικού υψομέτρου
Οθόνη αφής αναγνώσιμη από το φως του ήλιου 3 ιντσών με διπλό προσανατολισμό (οριζόντια ή κατακόρυφη προβολή)
Διευρυμένη ασύρματη συνδεσιμότητα (Wi Fi, Bluetooth®, ANT + ® με δυνατότητα). υποστηρίζει το Active Weather και το Geocaching Live
Έξυπνες ειδοποιήσεις1 με δυνατότητα Bluetooth® και αυτόματες μεταφορτώσεις στην online κοινότητα Garmin Connect ™
Συμπεριλαμβάνεται συνδρομή 1 έτους για δορυφορικές εικόνες BirdsEye


Χάρη στην βελτιωμένη επανασχεδιασμένη κεραία για καλύτερη δορυφορική λήψη, το Oregon 700 GPS και το GLONASS χειρός τοποθετούν ακόμη περισσότερα από τα υπέροχα εξωτερικά δάχτυλά σας. Είτε κάνετε πεζοπορία, ποδηλασία, geocaching, αναρρίχηση, καγιάκ, ιππασία ή οτιδήποτε άλλο, αυτός ο στιβαρός πλοηγός είναι έτοιμος για οτιδήποτε. Διαθέτει ασύρματη συνδεσιμότητα πολλαπλών συνδέσμων (Wi Fi, Bluetooth και ANT +), υποστήριξη Active Weather με κινούμενες επικαλύψεις ραντάρ, συνδρομή 1 έτους δορυφορικής εικόνας BirdsEye και ενσωματωμένη πυξίδα 3 αξόνων με βαρομετρικό υψόμετρο.

Βρείτε διασκέδαση με το Geocaching.com

Η ασύρματη συνδεσιμότητα με το Geocaching.com στο Όρεγκον σας διευκολύνει από ποτέ να απολαύσετε μια ανώτερη εμπειρία geocaching. Μπορείτε να ρυθμίσετε τη συσκευή σας να ενημερώνεται αυτόματα με όλες τις τελευταίες κρυφές μνήμες. Δεν υπάρχει πλέον χειροκίνητη καταχώριση συντεταγμένων ή εκτύπωση λεπτομερειών προσωρινής αποθήκευσης σε χαρτί.


Περισσότερη συνδεσιμότητα, λιγότερη πολυπλοκότητα

Οι διευρυμένες ασύρματες δυνατότητες του Oregon 700 διευκολύνουν την ενημέρωση λογισμικού, ελέγχουν το ραντάρ καιρού2 και ανεβάζουν περιπέτειες στην online κοινότητα Garmin Connect. Μπορείτε ακόμη και να μοιραστείτε δεδομένα τοποθεσίας LiveTrack ή ανακαλύψεις geocache μέσω WiFi ή smartphone. Οι έξυπνες ειδοποιήσεις μέσω σύνδεσης Bluetooth με συμβατό smartphone σάς επιτρέπουν να λαμβάνετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, κείμενα και ειδοποιήσεις απευθείας στη συσκευή σας. Έτσι μπορείτε να δείτε τι συμβαίνει ενώ απομακρύνεστε από όλα.


Περιηγηθείτε στον δρόμο σας

Ο φορητός υπολογιστής Oregon 700 παρέχει ολοκληρωμένη πλοήγηση και παρακολούθηση για να σας καθοδηγήσει εντός και εκτός διαδρομής, χρησιμοποιώντας δυνατότητες αισθητήρα GPS και GLONASS plus ABC (υψόμετρο, βαρόμετρο και πυξίδα). Το ενσωματωμένο υψόμετρο παρέχει δεδομένα υψομέτρου για την ακριβή παρακολούθηση της ανόδου και της καθόδου, ενώ το βαρόμετρο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την πρόβλεψη των καιρικών αλλαγών δείχνοντας βραχυπρόθεσμες τάσεις στην πίεση του αέρα. Η ηλεκτρονική πυξίδα 3 αξόνων διατηρεί το ρουλεμάν σας, είτε κινείστε είτε όχι. Υπάρχει επίσης μια λειτουργία TracBack® στο Oregon 700 για να σας βοηθήσει να επιστρέψετε στο σημείο εκκίνησης με τον ίδιο τρόπο που ήρθατε. Μπορείτε επίσης να επισημάνετε τοποθεσίες, όπως το κάμπινγκ, το όχημα ή άλλα σημεία ενδιαφέροντος, για τα οποία θα θέλατε να επιστρέψετε πλοήγηση.


Απολαύστε την προβολή σε ζωντανή οθόνη

Η φορητή συσκευή Oregon 700 διαθέτει φωτεινή, ευανάγνωστη ηλιακή οθόνη 3 ιντσών έγχρωμη οθόνη αφής με διπλό προσανατολισμό για οριζόντια ή κατακόρυφη προβολή. Υποστηρίζει εύκολα πολλές επιλογές χαρτογράφησης, όπως το BlueChart® g2 HD για πλοήγηση στο νερό ή το City Navigator® για στροφή με τη σειρά. Ανθεκτικό και νερό με βαθμολογία IPX7, η σειρά Oregon έχει σχεδιαστεί για να παρέχει συνεχώς ζωτικής σημασίας δεδομένα χαρτογράφησης και παρακολούθησης, ανεξάρτητα από το τι σας ρίχνουν τα στοιχεία. Επιπλέον, μπορείτε ακόμη και να προσαρμόσετε την οθόνη του Oregon με δωρεάν λήψεις από το ηλεκτρονικό κατάστημα Garmin Connect IQ ™3.


Προγραμματίστε το επόμενο ταξίδι σας

Αναλάβετε την επόμενη περιπέτειά σας με το BaseCamp ™, λογισμικό που σας επιτρέπει να προβάλετε και να οργανώσετε χάρτες, σημεία, διαδρομές και ίχνη. Αυτό το δωρεάν λογισμικό προγραμματισμού ταξιδιών σάς επιτρέπει ακόμη και να δημιουργήσετε Garmin Adventures που μπορείτε να μοιραστείτε με φίλους, οικογένεια ή συναδέλφους εξερευνητές στο διαδίκτυο. Το BaseCamp εμφανίζει στην οθόνη του υπολογιστή σας δεδομένα τοπογραφικού χάρτη που είναι αποθηκευμένα στη συσκευή, συμπεριλαμβανομένων των γραμμών περιγράμματος και των προφίλ ανύψωσης. Μπορεί επίσης να μεταφέρει σχεδόν απεριόριστο αριθμό δορυφορικών εικόνων στη συσκευή σας χρησιμοποιώντας τη συνδρομή BirdsEye Satellite Imagery.

1Όταν συνδυάζεται με συμβατό smartphone. Ανατρέξτε στο garmin.com/ble για συμβατότητα.
2 Ο ενεργός καιρός είναι διαθέσιμος στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιρλανδία, την Πορτογαλία, την Ισπανία, τη Γαλλία, τη Γερμανία, το Βέλγιο, τις Κάτω Χώρες, το Λουξεμβούργο, την Ελβετία, τη Δανία, τη Νορβηγία, τη Σουηδία, τη Φινλανδία, την Αυστρία και τη Σλοβενία με μερική κάλυψη στη Βόρεια Ιταλία.
3Apps, widget και πεδία δεδομένων θα εισαχθούν όταν γίνουν διαθέσιμα. Μπορεί να μην είναι διαθέσιμα όλα τα προϊόντα όλη την ώρα. Ελέγξτε τον ιστότοπό μας για το τρέχον απόθεμα των προϊόντων Connect IQ.

Το λεκτικό σήμα Bluetooth και τα λογότυπα είναι σήματα κατατεθέντα που ανήκουν στην Bluetooth SIG, Inc. Το Wi Fi® είναι σήμα κατατεθέν της Wi Fi Alliance.

Φυσική & απόδοση

Φυσικές διαστάσεις 6,1 x 11,4 x 3,3 cm
Μέγεθος οθόνης, ΠxΥ 3,8 χ 6,3 εκ. Διάγραμμα 3΄ (7,6 εκ.)
Ανάλυση οθόνης, WxH 240 x 400 pixels
Τύπος οθόνης Transflective έγχρωμη οθόνη αφής TFT
Οθόνη αφής
Βάρος
209,8 g με μπαταρίες
Μπαταρία 2 μπαταρίες AA (δεν περιλαμβάνονται). Συνιστώμενο NiMH ή Lithium, επαναφορτιζόμενη συσκευασία NiMH (προαιρετικά)
Διάρκεια ζωής μπαταρίας Έως 16 ώρες
Βαθμολογία νερού IPX7
Δέκτης υψηλής ευαισθησίας
Διασύνδεση υψηλής ταχύτητας USB και NMEA 0183 συμβατό
Αριθ. Κάμερας
Βαρομετρικό υψόμετρο
Ηλεκτρονική πυξίδα Ναι (αντιστάθμιση κλίσης 3 άξονες)
Μεταφορά μονάδας σε μονάδα (κοινή χρήση δεδομένων ασύρματα με παρόμοιες μονάδες) Ναι (συν εικόνες και προσαρμοσμένοι χάρτες)

Περιλαμβάνονται γλώσσες: Αγγλικά, Γαλλικά, Ιταλικά, Γερμανικά, Ισπανικά, Πορτογαλικά

Χάρτες και μνήμη

Βασικός χάρτης
Προφορτωμένοι χάρτες αριθ
Δυνατότητα προσθήκης χαρτών
Ενσωματωμένη μνήμη 1,7 GB
Δέχεται κάρτες δεδομένων κάρτα microSD ™ έως 32 GB (δεν περιλαμβάνεται)
Προσαρμοσμένα POI (δυνατότητα προσθήκης επιπλέον σημείων ενδιαφέροντος)
Σημεία / αγαπημένα / τοποθεσίες 10.000
Διαδρομές 250
Αρχείο καταγραφής 20.000 πόντων, 250 αποθηκευμένα κομμάτια

Εξωτερικά χαρακτηριστικά

Αυτόματη δρομολόγηση (στροφή προς στροφή σε δρόμους) Ναι (με προαιρετική χαρτογράφηση για λεπτομερείς δρόμους)
Φιλικό προς το Geocaching Ναι (χωρίς χαρτί)
Προσαρμοσμένοι χάρτες συμβατοί
Ημερολόγιο κυνηγιού / ψαριού
Πληροφορίες για τον ήλιο και το φεγγάρι
Πίνακες παλίρροιας
Υπολογισμός περιοχής
Πρόγραμμα προβολής εικόνων

Garmin Connect ™

Συμβατό με Garmin Connect ™ (διαδικτυακή κοινότητα όπου αναλύετε, κατηγοριοποιείτε και μοιράζεστε δεδομένα)

Πρόσθετος

Ασύρματο συμβατό: Ναι (Wi Fi, Bluetooth και ANT +)
Τμήματα χαρτών: 15.000
Ενεργός καιρός: Ναι
Σύνδεση IQ συμβατό: Ναι (widgets, εφαρμογές και πεδία δεδομένων)

Στο κουτί :

Όρεγκον 700
καλώδιο USB
Κλιπ Carabiner
Τεκμηρίωση


Αγοράστε τώρα Garmin Oregon 700 Europa Occidental για μόνο 390.99 $. Φτιαγμένο από Garmin, Garmin Oregon 700 Europa Occidental είναι διαθέσιμα σε μια ποικιλία μεγεθών και χρωμάτων, και έρχεται πλήρης με όλα όσα θα χρειαστείτε. Στο waveinn, προσφέρουμε την καλύτερη τιμή από τα αγαπημένα σας ναυτικά και ψάρεμα προϊόντα. Δείτε όλη την γκάμα των Φορητοί ανιχνευτή gps μέσα από το Ηλεκτρονικά τμήμα μας.

Χαρακτηριστικά Garmin Oregon 700 Europa Occidental

Κριτικές πελατών και ερωτήσεις (65)

Γράψτε μια κριτική για αυτό το προϊόν και κερδίστε CoINNs (Μόνο για τους υπάρχοντες πελάτες)

Γράψτε μια κριτική και κερδίστε CoINNs

(μόνο οι υπάρχοντες πελάτες)

Νομαρχιακή παράδοση

-

Τα πάντα όπως περιγράφεται, γρήγορη και ασφαλή παράδοση. Φανταστικό τώρα θα απολαύσετε.

Εξαιρετική τεχνολογία

-

Η καλύτερη μονάδα GPS ποτέ, πολλές λειτουργίες απαράμιλλη ακρίβεια

Garmin Όρεγκον 700

-

Το GPS έφτασε σε πολύ καλή κατάσταση ... και γρήγορη παράδοση. Παραγγέλθηκε στις 18-12-2020 και έφτασε στο Βέλγιο στις 23-12-2020. Ευχαριστώ :)

Ένα σούπερ garmin oregon 700!

-

Προϊόν σύμφωνα με τις προσδοκίες μας. Γρήγορη και τέλεια παράδοση.

Η αγορά έγινε

-

Καλό προϊόν και καλή εξυπηρέτηση κατά την παράδοση

Garmin Όρεγκον 700

-

Καλό προϊόν σε εξαιρετική τιμή. Γρηγορη διανομή.

Όρεγκον 700

-

αναβάθμιση για το θρύλο μου etrex. Εξαιρετικό κομμάτι εξοπλισμού. Ωραία οθόνη, γρήγορη διόρθωση GPS, πολλές δυνατότητες. Για πληροφορίες ή ερωτήσεις χρησιμοποιήστε σεμινάρια youtube :-)

ΠΣΤ

-

Αποστολή γρήγορα και όλα τέλεια

Garmin Όρεγκον 700

-

Εξαιρετικό προϊόν, καλύτερη τιμή από άλλους ιστότοπους. Ποιότητα υπηρεσιών και παράδοση.

Gps garmin

-

Η παραγγελία και η παράδοση του προϊόντος πήγαν καλά. Λειτουργεί επίσης η παρακολούθηση και η άφιξη των προϊόντων.

Garmin Όρεγκον 700

-

Εξαιρετικό προϊόν στην καλύτερη τιμή, ποιοτική εξυπηρέτηση και παράδοση.

Όλα τέλεια

-

Όλα τελειοποιούν το πρόγραμμα περιήγησης και τη γρήγορη παράδοση.

Garmin Όρεγκον 700

-

Εξαιρετική αγορά και άριστη εξυπηρέτηση. Ασυναγώνιστη τιμή για ένα προϊόν υψηλών προδιαγραφών. Γι 'αυτό είμαι πελάτης!

Garmin Όρεγκον 700

-

Τέλεια διαχείριση, γρήγορη και γοητευτική με τη νέα συσκευή, είχα ένα Oregon 500, αλλά αυτό είναι 700 περισσότερο από πολύ.

Garmin Όρεγκον 700

-

εξαιρετική τιμή, γρήγορη παράδοση, όλα ήταν υπέροχα

Garmin Όρεγκον 700

-

Εξαιρετικό προϊόν, πολύ γρήγορη παράδοση.

Παραγγελία 19006420

-

Γρήγορη παράδοση, ΚΑΛΗ εξυπηρέτηση!

Πολύ ευχαριστημένος με την αγορά

-

Ευχαριστημένος με την αγορά. Έχω αποσυρθεί στο παλιό μου 10χρονο Όρεγκον 550 και εξακολουθεί να λειτουργεί πολύ καλά ..... αλλά δεν μπόρεσα να αντισταθώ. Μέχρι στιγμής όλα τέλεια. Είναι πολύ πιο γρήγορο και πιο ευέλικτο. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας tb είναι μεγαλύτερη. Το έχω λάβει πολύ γρήγορα και όλα είναι σωστά.

Garmin Όρεγκον 700

-

Όσο για το gps, είναι το καλύτερο για ακρίβεια, οθόνη και λειτουργίες. Επίσης, οι δυνατότητες που αυξάνονται κατά τη σύνδεση με garmin συνδέονται. Όσον αφορά την υπηρεσία πωλήσεων, εξαιρετική για την τιμή και την εξυπηρέτηση

Εξοχος!

-

Super gps σε τιμή χωρίς ανταγωνισμό. Οθόνη ευανάγνωστη. Προερχόμενος από μια Ντακότα, ούτε αποπροσανατολίζω ούτε απογοητεύομαι. Μεγάλη αγορά και γρήγορη παράδοση.

Όρεγκον 700

-

Η αποστολή σκεφτόταν πολύ γρήγορα και για την περίοδο του Αυγούστου, το προϊόν είναι όπως περιγράφεται τώρα απλά πρέπει να το δοκιμάσω.

Εξαιρετική εξυπηρέτηση

-

Πολύ γρήγορη παράδοση. Η υπηρεσία λειτουργεί πολύ καλά!

Εντάξει

-

Παράδοση εντός της υποδεικνυόμενης περιόδου. Το πακέτο είναι καλά συσκευασμένο και το προϊόν προστατεύεται μέσα. Παράδοση στο σημείο συλλογής, τέλειο. Ως περιέργεια να σχολιάσω ότι ήμουν στην Ανδόρα και επισκέφτηκα το κατάστημα Garmin. Η τιμή ήταν 60 € πιο ακριβή Τώρα πρέπει απλώς να το δοκιμάσουμε και να βεβαιωθούμε ότι όλα λειτουργούν σωστά

Garmin Όρεγκον 700

-

Υπέροχο GPS. Ακριβής και πολύ γρήγορη. Κατά τη γνώμη μου είναι ευανάγνωστο και επαρκές σε μέγεθος οθόνης. Παραδόθηκε χωρίς κάρτα, αλλά είναι δυνατό να βρεθούν κάποια στο διαδίκτυο (OSM ή άλλο). Όσον αφορά τη γρήγορη αποστολή trekkinn.com και παραδίδεται εντός 4 ημερών στη Γαλλία. Πολύ καλά. Πολύ ανταγωνιστική τιμή ....

Αγορά και υπηρεσία

-

Πολύ καλό προϊόν. Ακριβώς αυτό που έψαχνα. Αγορά σε αυτήν την εξαιρετική πλατφόρμα καλύτερη τιμή με καλή υπηρεσία παράδοσης

Garmin Όρεγκον 700

-

Το gps λειτουργεί πολύ καλά, αν και χρησιμοποιεί πολλή μπαταρία. σε μια εκδρομή 5 ωρών μπορείτε να καταναλώσετε ένα ζευγάρι Duracell Plus. Τώρα έχω αποσυνδέσει το wifi και το Bluetooth αν καταναλώνει λιγότερο. Το Etrex 30 διαρκεί για 3 ημέρες με το ίδιο επίπεδο χρήσης.

Λήψη αρχείου gpx από smartphone

-

Γεια σας, Μπορούμε να κατεβάσουμε ένα αρχείο GPX σε αυτήν τη συσκευή από ένα smartphone χρησιμοποιώντας Bluetooth ή wifi; Ευχαριστώ

Η απάντηση από τους ειδικούς μας

Γεια σας, ναι με την εφαρμογή Garmin Connect μπορεί να γίνει.
Χαιρετισμοί.

Πολύ καλή εξυπηρέτηση

-

Τέλεια αποστολή. Και στην καλύτερη τιμή

Καλή αγορά

-

Μου αρέσει το προϊόν, αλλά στη διαμόρφωση είναι πολύ διαφορετικό από το Oregon 600 που είχα και δυσκολεύομαι να καταλάβω πώς λειτουργεί

Εξαιρετική αγορά

-

Η καλύτερη τιμή στην αγορά, καλή εξυπηρέτηση πελατών και γρήγορη παράδοση. Πολύ καλά. Ευχαριστώ

Garmin Όρεγκον 700

-

Το προϊόν είναι εξαιρετικό και η τιμή ήταν πολύ βολική, οι χρόνοι παράδοσης λίγο περισσότερο από ό, τι αναφέρθηκε αλλά ήταν αποδεκτός στην εποχή των covid

Καλό προϊόν

-

Καλή τιμή αγοράς και εξαιρετικό προϊόν. Η παράδοση ήταν γρήγορη και εντός των προθεσμιών του πωλητή.

Όρεγκον εναντίον Όρεγκον

-

Δεν υπάρχει τίποτα να πει κανείς σχετικά με την παράδοση, γρήγορα ή την τιμή, σωστή. Είχα ένα Oregon 450t εύκολο στη χρήση, ακριβή του οποίου αδυναμίες ήταν η οθόνη, ο διακόπτης τόσο εύθραυστο και η καθυστέρηση στη θέση. Το νέο είναι γρηγορότερο, η οθόνη είναι πιο ανθεκτική στις γρατζουνιές αλλά το σύστημα με δύο πλευρικά κουμπιά δεν είναι πρακτικό όταν όλα μπορούν να περάσουν από την οθόνη αφής και φοβάμαι ότι ο διακόπτης είναι τόσο εύθραυστος όσο και ο προηγούμενος. Τούτου λεχθέντος, ο σχεδιασμός βελτιώνεται και το κλείδωμα της μπαταρίας είναι ασφαλέστερο. Προσέξτε όταν αλλάζετε τις μπαταρίες για να μην χάσετε το micro SD όπως μου συνέβη με το 450 επειδή το σύστημα ασφάλισης της κάρτας είναι το ίδιο. Αντισταθμίσω για αυτό το ελάττωμα με ένα κομμάτι συγκολλητικής ουσίας: περισσότερο κίνδυνο απώλειας! Τέλος, βρίσκω την πρόσβαση στις διάφορες λειτουργίες λιγότερο διαισθητική και λιγότερο πρακτική από ό, τι στο 450, άρα η σημείωσή μου.

Μεγάλη

-

Η αποστολή δεν είναι από τη μια μέρα στην άλλη, αλλά το GPS έφτασε καλά και είναι τέλειο, μικρό, ισχυρό, γρήγορο και με όλη τη συνδεσιμότητα (Wifi, bluetooth). Υπέροχο

Καλό προϊόν

-

Αξία για τα χρήματα, εξαιρετικό προϊόν. Καλή υπηρεσία πεζοπορίας και γρήγορη παράδοση.

Θεαματική

-

Η καλύτερη επένδυση που έγινε ποτέ, αυτή η κορυφή

Garmin oregon 700

-

Προϊόν εξαιρετικής ποιότητας, μεγάλη αξιοπιστία και απλό χειρισμό. Η καλύτερη τιμή από το Trekkinn. Όλα θα ήταν τέλεια αν ο Trekkin δεν συνάντησε ποτέ την προθεσμία που σας ενημέρωσε. Είναι κρίμα γιατί προκαλεί κάποια δυσφορία. Από τις παραγγελίες που έκανα, μέχρι στιγμής δεν τήρησαν ποτέ αυτή την προθεσμία, αλλά τα προϊόντα φτάνουν πάντα καλά, είναι φημισμένα εμπορικά σήματα και υπέροχες τιμές.

Τέλεια

-

Πολύ γρήγορη ναυτιλία και το GPS ανταποκρίνεται στις προσδοκίες μου. Όλα τέλεια και η τιμή μεγάλη.

Το καλύτερο της garmin

-

Ήθελα ένα GPS που θα μπορούσε να λειτουργήσει με μπαταρίες, 2 μπαταρίες AA που μπορούν να ληφθούν σε οποιοδήποτε βενζινάδικο ή επαναφορτιζόμενες. Η τέλεια ναυτιλία και το GPS για την καλύτερη ποιότητα της ποιότητας Garmin για το ποδήλατο

Αρνητικό

-

Η ναυτιλία ήταν αργή, χρειάστηκαν περισσότερες από 5 ημέρες για να φτάσουν. Το GPS ήρθε με πρόβλημα στο περίβλημα των μπαταριών, οπότε μετά το κλείσιμο του καλύμματος είναι χαλαρό. Η επιστροφή είναι ακόμα σε εξέλιξη σήμερα (16 ημέρες αργότερα), ακόμα δεν ξέρω αν θα επιστρέψουν τα χρήματά μου και χωρίς GPS. Ήταν ένα δώρο από τους βασιλιάδες, αλλά με αυτό το ρυθμό θα είναι για το επόμενο έτος.

Τέλειο προϊόν

-

Γρήγορη αποστολή και σε καλή κατάσταση. Το GPS είναι πολύ πλήρες και εύκολο στη χρήση.

Όλα τέλεια

-

Η τιμή, η ναυτιλία και το τέλειο προϊόν και μάλιστα με δεδομένες τις συγκρουόμενες ημερομηνίες κατά τις οποίες έγινε.

Προϊόν σε άριστη κατάσταση

-

Όλα τέλεια όταν φτάνει το προϊόν, αν και θα χρειαστεί περισσότερη ημέρα από την αναμενόμενη

Ανθεκτικό

-

Το πρώτο που έχω και μου αρέσει. Είναι γρήγορη, στιβαρή και η οθόνη της λειτουργεί τέλεια. Ενεργοποιήστε αρκετά γρήγορα.

Όρεγκον 700

-

Έχω δει τα μάτια μου σε ένα από αυτά για μερικά χρόνια. Η μαύρη Παρασκευή ήταν η μέρα. Καλές τιμές και παραδίδονται στο Ηνωμένο Βασίλειο σε 6 ημέρες μέσω tracked delivery. Καλές συσκευασίες. Μονάδα τώρα ρυθμισμένη και έτοιμη να πάει. Λειτουργεί όπως αναμένεται, ευχαριστώ!

Όρεγκον 700

-

Το αγόρασα για ένα μεγάλο και μεγάλο δώρο, πολύ καλή τιμή και έφτασε γρήγορα.

Garmin oregon 700

-

Μεγάλο GPS, εύχρηστο και ανθεκτικό. Immilorable Preu.

Garmin oregon 700

-

Είχα το 450Τ Όρεγκον και η αλλαγή ήταν πολύ ικανοποιητική. Δεν έχω δοκιμάσει πολύ, αλλά αυτή τη στιγμή πολύ χαρούμενος.

Garmin oregon 700

-

Η τιμή του Bike Inn ήταν πολύ ελκυστική και η παράδοση έγινε χωρίς κανένα πρόβλημα. Είμαι ικανοποιημένος.

Gps garmin oregon 700

-

Όλα καλά, το προϊόν και ο χρόνος παράδοσης

Καλά γίνονταν για το site της bikeinn

-

Παραγγελία με συμμορφούμενο προϊόν και γρήγορη παράδοση Η τιμή είναι σωστή χωρίς πρόβλημα, είμαι πολύ ικανοποιημένος με την αγορά μου Oregon 700 στην ιστοσελίδα Bikeinn Super

Δεν υπάρχουν προβλήματα παρά τις κακές κριτικές

-

Επειδή υπάρχουν κάποιες κακές κριτικές στο bikeinn.com για την παράδοση αγαθών στο bikeinn.com, είχα μια κακή αίσθηση. Τα προϊόντα έφθασαν όπως παραγγέλθηκαν μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα και είναι σε άριστη κατάσταση. Αυτή η επανεξέταση είναι εθελοντική και δεν έχει αγοραστεί και αποσκοπεί στην ηρεμία πιθανών αμφισβητιών. Με όλα μου τα πάντα πήγαν καλύτερα από το αναμενόμενο.

Ανταποκρίνεται στις προσδοκίες μου

-

αγοράστηκε σε αντικατάσταση ενός 600 Oregon μετά από ένα πρόβλημα του κουμπιού on / off. ικανοποιεί τις προσδοκίες μου για το χρόνο να συνηθίσω τη νέα παρουσίαση σε σύγκριση με την τιμή 600 και την γρήγορη ναυτιλία

Όρεγκον 700

-

Εξαιρετικό προϊόν έφτασε εγκαίρως.

Όρεγκον 700

-

Έφτασε εγκαίρως σε ασυναγώνιστη τιμή. Μεγάλο προϊόν, έρχομαι από ένα 650 και πρέπει να πω ότι αυτό είναι ταχύτερο στην κύλιση χαρτών καθώς και ότι έχετε περισσότερη σύνδεση Wi-Fi.

Εξαιρετική

-

Φανταστικό! Όλα πήγαν όπως αναμενόταν. Το GPS είναι εξαιρετικό.

Garmin oregon gps

-

Έχω δοκιμάσει για λίγο και πληροί την περιγραφή. Δεν υπάρχει πρόβλημα με αυτόν.

Garmin oregon 700

-

Πολύ χαρούμενος με αυτή την εταιρεία, όλα τέλεια και πολύ καλή τιμή, θα επιστρέψω για να αγοράσω από αυτή την εταιρεία.

Garmin oregon 700

-

Πολύ ικανοποιημένος με την εταιρεία αυτή. Όλα είναι πολύ σωστά.

Garmin oregon 700

-

Πολύ χαρούμενος με το προϊόν και με το bikeinn. Όλα είναι πολύ σωστά.

Πλήρης, εύχρηστη και αξιόπιστη.

-

Ήρθε από ένα Etrex 35t και είναι σχεδόν το ίδιο, εκτός από την μεγαλύτερη οθόνη και μεγαλύτερη ανάλυση. Πολύ χαρούμενος

Κορυφαία αγορά

-

Είναι σε θέση να αγοράσει αυτή τη συσκευή σε πολύ ενδιαφέρουσα τιμή και να παραδοθεί γρήγορα. Συνιστάται!

Κορυφή aankoop!

-

Αυτός ο χρόνος είναι πιο εύκολος και δεν είναι τόσο ενδιαφέρον. TOP! Δεν είναι κανένας!

Gps garmin oregon 700

-

Το προϊόν συμμορφώνεται με αυτό που προτείνεται στο διαδίκτυο. Ναυτιλία, όπως πάντα ακριβής.

Gps garmin oregon 700

-

Σύμφωνα με το προϊόν, ταχεία αποστολή. TuttoOk!

Γράψτε μια αξιολόγηση ή ρωτήστε την ειδική ομάδα εμπειρογνωμόνων μας

Αξιολόγηση προϊόντος

Σημείωση: η κριτική σας θα εξεταστεί από την ομάδα μας και θα δημοσιευτεί εντός 5 εργάσιμων ημερών. Η ερώτησή σας θα απαντηθεί με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, οπότε βεβαιωθείτε ότι η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας είναι σωστή.

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Κλείσιμο