up

Επιλογή `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή`

Επιλέξτε το `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή` αν επιθυμείτε να συνδέεστε αυτόματα στον υπολογιστή στο μέλλον. Ο λογαριασμός σας θα παραμείνει ενεργός για 45 ημέρες. Παρακαλώ μην χρησιμοποιείτε την επιλογή `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή`, εάν χρησιμοποιείτε έναν υπολογιστή με δημόσια πρόσβαση ή πρόσβαση από περισσότερα από ένα άτομα.

Πληροφορίες σχετικά με τον πωλητή

Πωλήθηκε και στάλθηκε από

Επιστροφή παραγγελίας

  • Play videoIridium everywhere 9575 Extreme
  • Iridium everywhere 9575 Extreme
Iridium everywhere

Iridium everywhere 9575 Extreme

plus

Iridium Everywhere 9575 Extreme

Δείτε περισσότερα σχετικά προϊόντα στο:

Περιγραφή προϊόντος Iridium everywhere 9575 Extreme

Iridium Extreme είναι το πιο δύσκολο ακουστικό ποτέ από τη μοναδική εταιρεία που προσφέρει πραγματική παγκόσμια, το πραγματικό κινητό, το πραγματικό αξιόπιστες επικοινωνίες. Κατασκευασμένο με περισσότερες δυνατότητες και περισσότερα εξαρτήματα από οποιοδήποτε άλλο δορυφορικό τηλέφωνο στην αγορά, Iridium Extreme δίνει μεγαλύτερη ικανότητα καινοτομίας - και περισσότερους τρόπους για να συνδεθείτε από ποτέ - στα χέρια των ανθρώπων παντού.


Τυποποιημένα: Μια εξαιρετικά ικανό συσκευή χρειάζεται ένα εξαιρετικά ικανό δίκτυο για την ενδυνάμωση. Iridium Extreme είναι χτισμένο με την ίδια αξιόπιστη φωνή και δεδομένα που οι χρήστες ικανότητα Iridium έχουν έρθει να εμπιστεύονται, και υποστηρίζεται από τους κόσμους μόνο δορυφορικό δίκτυο που διατάζει πραγματική παγκόσμια κάλυψη, την pole στο πόλο.


Βελτιστοποιημένη: Από έρημος σε βουνό, σαβάνα στην τούνδρα, Iridium Extreme βάζει πιο ισχυρή ικανότητα στα χέρια των ανθρώπων, σε όλο τον κόσμο. Έχει περισσότερες δυνατότητες και αξεσουάρ από οποιοδήποτε άλλο δορυφορικό τηλέφωνο. Είναι η μόνη με την παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο. Είναι το μόνο δορυφορικό τηλέφωνο με δυνατότητα GPS SOS με τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης που υποστηρίζεται από GEOS Ταξίδια Ασφάλεια Group Limited, συμπεριλαμβάνονται χωρίς επιπλέον χρέωση. Και αυτό μπορεί να συνδεθεί με το Iridium AxcessPoint να δημιουργήσει ένα δίκτυο Wi Fi hotspot για να κρατήσει σε επαφή σε αξιόπιστες συσκευές σας - παντού.


Ruggedized: Κανένα άλλο τηλέφωνο στον κόσμο έχει περισσότερα κότσια ή τρίξιμο από Iridium Extreme. Είναι το πρώτο κινητό τηλέφωνο με στρατιωτικού βαθμού 810F ανθεκτικότητα. Είναι απόδειξη σκόνης, σοκ και ανθεκτικά πίδακα νερού. Από τα πληρώματα έκτακτης ανάγκης και παραϊατρικό προσωπικό σε στρατιωτικό προσωπικό και πράξεις της κυβέρνησης, ιρίδιο Extreme έχει κατασκευαστεί για τους κόσμους πιο σκληρά, ψηλής χρήσης για να κάνει τις συνδέσεις που έχουν σημασία κάτω από τις πιο αντίξοες συνθήκες, σε οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη.


Πραγματική κινητικότητα

Όπως όλες οι συσκευές Iridium, Iridium Extreme προσφέρει πραγματική κινητό, το πραγματικό αξιόπιστες υπηρεσίες φωνής και δεδομένων που λειτουργούν παντού. Αξιοποιώντας την απαράμιλλη ικανότητα του δικτύου Iridium, Iridium Extreme επιτρέπει στους χρήστες να φτάσει μακρύτερα, χρησιμοποιούν πιο βελτιωμένες υπηρεσίες, και να κάνετε περισσότερες συνδέσεις σε κίνηση από οποιαδήποτε άλλη συσκευή στον κόσμο.


Ρεάλ Ικανότητα

Όπως και άλλα δορυφορικά τηλέφωνα Iridium, Iridium Extreme προσφέρει εξαιρετική φωνής και δεδομένων, συμπεριλαμβανομένων SMS και πρόσδεση των δεδομένων. Στηρίζεται σε αυτά τα χαρακτηριστικά με την ενσωμάτωση ενισχυμένη, πλήρως ενσωματωμένο GPS και online εντοπισμό υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης και επιλογές - συμπεριλαμβανομένου και του πρώτου που κατασκευάστηκε ποτέ σε προγραμματιζόμενο με ένα πάτημα κουμπιού SOS με προσαρμοσμένη ειδοποίηση τοποθεσία - για πρόσθετη ασφάλεια.


Ρεάλ Ανθεκτικότητα

Iridium Extreme είναι χτισμένο με τα υψηλότερα πρότυπα των στρατιωτικών αντοχής, επιτυγχάνοντας βαθμολογία 810F, και τα σκορ την υψηλότερη βαθμολογία Προστασία εισόδου στον κλάδο σε IP65. Σχεδιασμένο με ένα υψηλό κέρδος, τραχιά κεραία και ένα διαμάντι αναγομωμένα, κωνικό λαβή για την καλύτερη εργονομία στο χέρι του κάθε τηλέφωνο στην αγορά, Iridium Extreme είναι το τζετ ανθεκτικό στο νερό, τη σκόνη απόδειξη και ανθεκτικό σοκ - εξασφάλιση συμβιβασμούς σύνδεση, κάτω από σχεδόν οποιεσδήποτε συνθήκες .


Ρεάλ δυνατότητα παρακολουθήσεως

Μέσω πιστοποιημένων ηλεκτρονικές πύλες, Iridium Extreme προσφέρει μια ανοιχτή πλατφόρμα ανάπτυξης για λύσεις που βασίζονται προσαρμοσμένη τοποθεσία που παρέχει παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο για να αυξήσει την αποτελεσματικότητα των επιχειρήσεων, τη βελτίωση των στρατιωτικών και αντιμετώπισης καταστάσεων έκτακτης ανάγκης, την παρακολούθηση κρίσιμων περιουσιακών στοιχείων ή απλά να κρατήσει την οικογένεια και τους φίλους μέχρι σήμερα. Iridium Extreme υποστηρίζει επίσης την Google στη χαρτογράφηση των συντεταγμένων κοινή χρήση, επιτρέποντας στους χρήστες, τους εργοδότες, τους φίλους και την οικογένεια για την οπτική παρακολούθηση της θέσης του τηλεφώνου. Ξεκινήστε παρακολούθησης.


Χαρακτηριστικά


Συμπαγής φυσική αποτύπωμα για βελτιωμένη φορητότητα

Διαισθητική διεπαφή χρήστη για έξω από το κουτί ευκολία χρήσης

Πίδακα νερού, σοκ και ανθεκτικό στη σκόνη για την απαράμιλλη αντοχή

Ενισχυμένη SMS και e-mail δυνατότητα αποστολής μηνυμάτων

Ενσωματωμένο ηχείο

Ακουστικό και hands free ικανότητα

Εσωτερικά στοιβάζονται κεραία

Θύρα δεδομένων Mini USB

Αξεσουάρ για τη δημιουργία άμεσων wi fi hotspots οπουδήποτε

Αξιόπιστη αμφίδρομη παγκόσμια κάλυψη


Ενισχυμένη Χαρακτηριστικά:

Η πιο δύσκολη στρατιωτικού βαθμού ακουστικό που κατασκευάστηκε ποτέ

Υψηλότερη προστασία είσοδο (IP) Αξιολόγηση του κλάδου (IP65)

Δυνατότητα GPS υπηρεσίες με βάση τη θέση

Υποστηρίζει online εντοπισμό και υπηρεσίες χαρτογράφησης της Google

Προγραμματιζόμενη, με δυνατότητα GPS, ένα πάτημα κουμπιού SOS

Μικρότερη τηλέφωνο Iridium ποτέ

Diamond Αναγομωμένα, κωνικό λαβή στο χέρι εργονομία

Ανθεκτική, κεραία υψηλής απολαβήςΠροδιαγραφές


Διαστάσεις 140 mm (L) x 60 mm (W) χ 27 mm (D)

Βάρος: 247g

Διάρκεια

Χρόνος αναμονής: Έως 30 ώρες

Χρόνος ομιλίας: Έως 4 ώρες

Επίδειξη

200 χαρακτήρων φωτιζόμενη οθόνη γραφικών

Όγκος, σήμα και μπαταρία μετρητές αντοχής

Φωτεινές ανθεκτικά στις καιρικές συνθήκες πληκτρολόγιο

Κλήση Χαρακτηριστικά

Ενσωματωμένο ηχείο

Γρήγορη σύνδεση με Iridium φωνητικό ταχυδρομείο

Δύο δρόμων SMS και μικρή ικανότητα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Προ προγραμματιζόμενη Διεθνής κωδικός πρόσβασης (00 ή +)

Γραμματοκιβώτιο για φωνή, τα αριθμητικά και τα μηνύματα κειμένου

Επιλέξιμη δαχτυλίδι και τους ήχους ειδοποίησης (8 επιλογές)

Μνήμη

100 εσωτερική είσοδο του τηλεφωνικού καταλόγου, με ικανότητα για τους αριθμούς πολλαπλές τηλεφώνου, διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και σημειώσεις

Ιστορικό κλήσεων διατηρεί έλαβε, αναπάντητες και τις εξερχόμενες κλήσεις

Χαρακτηριστικά Έλεγχος Χρήσης

Χρονόμετρα ρύθμισης από το χρήστη κλήση για τη διαχείριση του κόστους

Κλείδωμα πληκτρολογίου και το PIN κλειδώματος για πρόσθετη ασφάλειαΤι στο Box:


Φορτιστής ταξιδίου με διεθνείς προσαρμογείς

ΦΟΡΤΙΣΤΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

ΔΕΡΜΑΤΙΝΗ θηκη

Καλώδιο δεδομένων USB

Οδηγίες χρήσης

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

CD-ROM με το λογισμικό

2 αντάπτορες αξεσουάρ *

Μαγνητική όχημα mount κεραία με 5 m καλώδιο

Hands free ακουστικό με μικρόφωνο


Καλώς ήρθατε στη Iridium everywhere 9575 Extreme ειδική προσφορά. Στο waveinn, όχι μόνο μπορούν οι καταναλωτές να βρουν την καλύτερη τιμή για τον ναυτικά και ψάρεμα εξοπλισμό, αλλά οι ειδικές πληροφορίες σε θέματα ναυτικά και ψάρεμα προϊόντων που ψάχνουν να αγοράσουν. Οι τιμές των προϊόντων είναι up-to-date και όλα τα απαραίτητα φίλτρα είναι διαθέσιμα, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να συγκρίνουν ομοειδή προϊόντα από τοπ κατηγορίες όπως Walkie talkies head-to-head.

Χαρακτηριστικά Iridium everywhere 9575 Extreme

Χρώμα

Γράψτε μια κριτική για αυτό το προϊόν και κερδίστε CoINNs coinns

Γράψτε ή κάντε μια ερώτηση στην ομάδα εμπειρογνωμόνων μας

Αξιολόγηση προϊόντος

Σημείωση: Τα σχόλιά σας είναι σημαντικά για εμάς, τα σχόλιά σας θα εξεταστούν από την ομάδα εμπειρογνωμόνων μας και θα δημοσιευτούν εντός 5 εργάσιμων ημερών.

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

clouse menu Κλείσιμο
up up