Επιλογή `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή`

Επιλέξτε το `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή` αν επιθυμείτε να συνδέεστε αυτόματα στον υπολογιστή στο μέλλον. Ο λογαριασμός σας θα παραμείνει ενεργός για 45 ημέρες. Παρακαλώ μην χρησιμοποιείτε την επιλογή `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή`, εάν χρησιμοποιείτε έναν υπολογιστή με δημόσια πρόσβαση ή πρόσβαση από περισσότερα από ένα άτομα.

Navionics

Navionics Navionics+ Small SD Maldives Islands

  • Navionics Navionics+ Small SD Maldives Islands
  • Navionics Navionics+ Small SD Maldives Islands

Navionics Navionics+ Small SD Maldives Islands

Περιγραφή προϊόντος Navionics Navionics+ Small SD Maldives Islands

Max λεπτομερείς χάρτες για κρουαζιέρες, ψάρεμα και ιστιοπλοΐα!

Ναυτικός Διάγραμμα είναι μια ισχυρή πηγή διάγραμμα εμπιστεύονται τα σκάφη σε όλο τον κόσμο. SonarChart; είναι ένα χάρτη βαθυμετρία HD που αντανακλά συνεχώς μεταβαλλόμενες συνθήκες. Οι τροποποιήσεις κοινότητας εντοπισμένο δεδομένα γραφήματος εισφέρει το Navionics Κοινότητα.

Καλύπτει θαλάσσιες περιοχές και μια αυξανόμενη λίστα των λιμνών!

Ναυτικό Διάγραμμα, SonarChart; και Τροποποιήσεις κοινότητας

Απολαύστε την αποκλειστική στρώμα SonarChart με έως 1 ft / 0,5 m περιγράμματα. Ανεβάστε τα αρχεία καταγραφής σόναρ σας για να χτίσει ακόμα καλύτερα τις τοπικές χάρτες για την περιοχή σας. Μπορείτε να το κάνετε με το σχεδιαστή σας ή να χρησιμοποιήσετε την κινητή συσκευή σας συνδέεται ασύρματα με βυθόμετρο σας με SonarChart Live.

καθημερινές ενημερώσεις

Οι χάρτες Navionics ενημερωθεί με περίπου 2.000 επεξεργασίες ανά ημέρα. Δείτε πόσο απλό είναι να κατεβάσετε το πολύ πρόσφατο περιεχόμενο και δωρεάν ημερήσιες ενημερώσεις για ένα χρόνο. Μπορείτε; ll λάβετε επίσημες πληροφορίες χάρτης συμπληρώνεται με συνεισφορές από τους συναδέλφους σκάφη στην SonarChart και Τροποποιήσεις κοινότητας.

Αποθηκεύστε χρησιμοποιώντας άλλη κάρτα

Εάν είστε ιδιοκτήτης μιας κάρτας γράφημα από Navionics ή άλλο κατασκευαστή, ρωτήστε τον προμηθευτή σας για Navionics ενημερώσεις. Θα πάρετε πιο ενημερωμένο χάρτες μας και το σύνολο της αξίας των Navionics + σε πολύ χαμηλή τιμή.

plotter Synca

Εάν είστε ιδιοκτήτης επιλέξετε Wi Fi Raymarine plotters, μπορείτε να ενεργοποιήσετε σας Navionics + κάρτα, γραμμές μεταφοράς και δείκτες, και να ανεβάσετε σόναρ κορμούς δεξιά από το σκάφος σας! Κατεβάστε νέες περιοχές κάλυψης και ενημερώσεις για την κάρτα σας ασύρματα με τη σύνδεση ενός iPhone, iPad ή Android με την εφαρμογή Navionics Βαρκάδα στο σχεδιαστή σας.

plotter Sync

Εάν είστε ιδιοκτήτης επιλέξετε Wi Fi Raymarine plotters, μπορείτε να ενεργοποιήσετε σας Navionics + κάρτα, γραμμές μεταφοράς και δείκτες, και να ανεβάσετε σόναρ κορμούς δεξιά από το σκάφος σας! Κατεβάστε νέες περιοχές κάλυψης και ενημερώσεις για την κάρτα σας ασύρματα με τη σύνδεση ενός iPhone, iPad ή Android με την Navionics Βαρκάδα εφαρμογή για plotter σας


Αν αυτό που χρειάζεστε είναι Navionics Navionics+ Small SD Maldives Islands, είναι εδώ και για την καλύτερη τιμή. waveinn έχει αυτό και άλλα ναυτικά και ψάρεμα προϊόντα που ψάχνετε με την καλύτερη ποιότητα. Μην αφήσετε αυτή την ευκαιρία να χαθεί και εξοπλίστε τον εαυτό σας να ασκήσετε το αγαπημένο σας άθλημα υπό τις καλύτερες δυνατές συνθήκες. Με την ποικιλία μας Χαρτογράφιση υποστηρίζει, μπορείτε να βρείτε όλα όσα χρειάζεστε σε ένα μέρος.

Κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο για να πάρετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με:

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά Navionics Navionics+ Small SD Maldives Islands

Επίπεδο λεπτομέρειας
Μορφή κάρτας
Γεωγραφική περιοχή
Μέγεθος χάρτη
Χρώμα

Σχόλια πελατών και ερωτήσεις (1)

Γράψτε μια κριτική για αυτό το προϊόν και κερδίστε CoINNs (Μόνο για τους υπάρχοντες πελάτες)

Γράψτε μια κριτική και κερδίστε CoINNs

(μόνο οι υπάρχοντες πελάτες)

Γράψτε μια αξιολόγηση ή ρωτήστε την ειδική ομάδα εμπειρογνωμόνων μας

Αξιολόγηση προϊόντος

Σημείωση: Τα σχόλια σας θα ελεγχθούν από το προσωπικό μας και θα δημοσιευτούν εντός πέντε εργάσιμων ημερών. Η ερώτησή σας θα απαντηθεί με email, οπότε βεβαιωθείτε ότι η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας είναι σωστή.

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Κλείσιμο