up

Επιλογή `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή`

Επιλέξτε το `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή` αν επιθυμείτε να συνδέεστε αυτόματα στον υπολογιστή στο μέλλον. Ο λογαριασμός σας θα παραμείνει ενεργός για 45 ημέρες. Παρακαλώ μην χρησιμοποιείτε την επιλογή `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή`, εάν χρησιμοποιείτε έναν υπολογιστή με δημόσια πρόσβαση ή πρόσβαση από περισσότερα από ένα άτομα.

Πληροφορίες σχετικά με τον πωλητή

Πωλήθηκε και στάλθηκε από

Επιστροφή παραγγελίας

  • Play videoNavionics Platinum+ XL Europe Mediterranean South West
  • Navionics Platinum+ XL Europe Mediterranean South West

Navionics Platinum+ XL Europe Mediterranean South West

plus
Navionics

Navionics Platinum+ XL Europe Mediterranean South West

Περιγραφή προϊόντος Navionics Platinum+ XL Europe Mediterranean South West

Το διάγραμμα Navionics Platinum με το μέγεθος XL και την περιοχή 5P158XL (από Βίγκο προς Βρέστη, Γαλλία) στην κάρτα MicroSD είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για την πλοήγηση. Μέγεθος XL έχει σχεδιαστεί για εκείνους τα σκάφη που δεν θέλουν να εμπλακούν στην περιπέτεια πέρα ​​από το λιμάνι στο σπίτι της, δεδομένου ότι προσθέτει σε όλες τις λειτουργίες της επιλογής Platinum, αλλά για μια μικρότερη περιοχή.


Με τη σειρά Platinum η ιστιοπλοΐα εμπειρία θα είναι μοναδική, διαθέτει χάρτες με προβολή 3D με ενσωματωμένο περιοχές στρώματος και φωτογραφίες των λιμένων που θα παρέχει μια προοπτική που πηγαίνει πέρα ​​από τις απλές τεχνικές λεπτομέρειες των παραδοσιακών διαγράμματα, μπορείτε να εμφανίσετε λιμένες, το θαλάσσιο εισόδους και ακόμη και η αναγλύφου.


Με σειρά Navionics Platinum μπορούν επίσης να δείτε sombreimpresión του με τη δορυφορική φωτογραφία στο γράφημα, ώστε να αρθεί κάθε αμφιβολία σχετικά με την τοποθέτηση.


Navionics Platinum προσφέρει μια τράπεζα εικόνα της μέχρι 15.000 θύρες όπου χρήσιμες πληροφορίες εμφανίζει τις υπηρεσίες πληροφοριών, τους αριθμούς τηλεφώνου και τα σημεία ενδιαφέροντος.


Παρέχει επίσης πληροφορίες για τις παλίρροιες και τα ρεύματα με δυναμικές γραφικές δείκτες, την ταχύτητα, την κατεύθυνση των διαδρομών ροής και αυτόματα γεωγραφικό προσδιορισμό (μόνο στα Αγγλικά).


Μια άλλη επιλογή διαθέσιμη με Navionics Platinum + Freshtest είναι δωρεάν online δεδομένα που ενημερώνει το γράφημα με περισσότερες από 1.000 καθημερινές ενημερώσεις.


Sonarcharts περιλαμβάνει επίσης ένα στρώμα batrimetría υψηλής ευκρίνειας βοηθά στον εντοπισμό των περιοχών αλιείας και να ελέγξει τα στοιχεία του πυθμένα.


Η περιοχή κάλυψης περιλαμβάνει 5P158XL: Vigo, Belle-Ile, Nantes, εγώ dOléron, Λα Ροσέλ, Bordeaux, Arcachon, Bermeo, Σανταντέρ, Χιχόν, C. Ortegal, Λα Κορούνια, Rianjo.


Platinum + είναι συμβατό με Raymarine, Lowrance, Humminbird, Simrad, geonav, Northstar.


Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το Navionics Platinum+ XL Europe Mediterranean South West ή άλλα προϊόντα της μάρκας Navionics στην Ηλεκτρονικά κατηγορία στο waveinn, είστε τυχεροί γιατί έχουμε μια μεγάλη προσφορά σε διάφορα προϊόντα, έτσι ώστε να μπορείτε να συνειδητοποιήσετε ναυτικά και ψάρεμα δραστηριότητες με τον καλύτερο εξοπλισμό. Μην ξεχάσετε να ελέγξετε επίσης την Χαρτογράφιση συλλογή, μπορείτε να επιλέξετε ναυτικά και ψάρεμα προϊόντα από Navionics, ένα από τα μεγαλύτερα εμπορικά σήματα στη βιομηχανία.

Χαρακτηριστικά Navionics Platinum+ XL Europe Mediterranean South West

Χρώμα
Γεωγραφική περιοχή

Γράψτε μια κριτική για αυτό το προϊόν και κερδίστε CoINNs coinns

Γράψτε ή κάντε μια ερώτηση στην ομάδα εμπειρογνωμόνων μας

Αξιολόγηση προϊόντος

Σημείωση: Τα σχόλιά σας είναι σημαντικά για εμάς, τα σχόλιά σας θα εξεταστούν από την ομάδα εμπειρογνωμόνων μας και θα δημοσιευτούν εντός 5 εργάσιμων ημερών.

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

clouse menu Κλείσιμο
up up