up

Επιλογή `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή`

Επιλέξτε το `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή` αν επιθυμείτε να συνδέεστε αυτόματα στον υπολογιστή στο μέλλον. Ο λογαριασμός σας θα παραμείνει ενεργός για 45 ημέρες. Παρακαλώ μην χρησιμοποιείτε την επιλογή `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή`, εάν χρησιμοποιείτε έναν υπολογιστή με δημόσια πρόσβαση ή πρόσβαση από περισσότερα από ένα άτομα.

Πληροφορίες σχετικά με τον πωλητή

Πωλήθηκε και στάλθηκε από

Επιστροφή παραγγελίας

  • Play videoRaymarine EV-100 Evolution Tiller
  • Raymarine EV-100 Evolution Tiller

Raymarine EV-100 Evolution Tiller

plus
Raymarine

Raymarine EV-100 Evolution Tiller

Περιγραφή προϊόντος Raymarine EV-100 Evolution Tiller

Η Tillerpilot Εξέλιξη EV 100 ιστιοφόρα σκάφη έχουν σχεδιαστεί με μέγιστο εκτόπισμα 6 τόνους σχηματίζεται από το EV 1 του αισθητήρα, η μονάδα χειρισμού του ACU 100 μονάδα ισχύος και ελέγχου της μονάδας Ρ70, το Q049 (κεντρική μονάδα μονάδα από ζαχαροκάλαμο για ST4000 S1 και SPX 5) και η εξέλιξη κιτ καλωδίωσης.


Με το EV 100 οικογένεια των προσαρμοστικών πιλοτικά Raymarine Evolution, μια νέα γενιά αυτόματων πιλότων που αφορούν τον ακριβή έλεγχο και ασφαλές σκάφος έχει ολοκληρωθεί. s.


Το κύριο πλεονέκτημα του Evolution και των οδηγών που κάνουν αυτά τα αυτόματων πιλότων στην αγορά είναι μοναδική στη βαθμονόμηση εξουσία του.


Δεν χρειάζεται καμία διαδικασία προσαρμογής, για το σκάφος στο οποίο έχει εγκατασταθεί.


Ο έλεγχος Εξέλιξη AI μέσω των αλγορίθμων τους είναι υπεύθυνος ο χειριστής αντιλαμβάνεται το περιβάλλον του Evolution και αμέσως υπολογίζει τις εντολές του τιμονιού, έτσι να προσαρμόζεται αυτόματα στις συνθήκες της θάλασσας και την ταχύτητα του σκάφους.


Οι οδηγοί Εξέλιξη πάρει αυτόματα κατευθύνει το σκάφος με πλήρη αυστηρότητα, ώστε να φτάσει στο πιο γρήγορα με αυτόν τον τρόπο επίσης να βοηθήσει να σωθούν στόχο καυσίμου.


Τεχνολογίας αισθητήρα


Το επίκεντρο των οδηγών Εξέλιξη EV είναι ο αισθητήρας που ενσωματώνει μια ηλεκτρονική πυξίδα σε 9 άξονες και φυσικά τον υπολογιστή.


Είναι ο αισθητήρας EV επιτρέπει την αυτόματη βαθμονόμηση τους οποίους είναι σε θέση να ανιχνεύσει αλλαγές στην κατεύθυνση λόγω κυμάτων ή ριπές ανέμου σε συνδυασμό με τη φτέρνα.


Αυτή η βελτίωση στην ευαισθησία, σε συνδυασμό με την ηλεκτρονική διαχείριση των δεδομένων μέσω της μονάδας ελέγχου p70 επιτρέπει τον αισθητήρα που ενεργούν στον τροχό ανάλογα με τον τύπο του σκάφους, ταχύπλοο ή η κατάσταση της θάλασσας ...


Ένα άλλο πλεονέκτημα του αισθητήρα EV είναι αυτο αντιστάθμιση των μαγνητικών πεδίων.


Η ακρίβεια του νέου αισθητήρα, κάτω από τους 2 ° σε οποιαδήποτε κατάσταση είναι ένα θετικό σημείο για το MARPA ή AIS συστήματα τύπο ασφάλειας.


προηγμένη τεχνολογία


Οι πιλότοι Εξέλιξη γεννήθηκε το αποκορύφωμα της εμπειρίας Raymarine αυτόματους πιλότους, R & D Systems FLIR και την εφαρμογή της πιο προηγμένης αεροδιαστημικής τεχνολογίας καθοδήγηση με νέα AI αλγορίθμους ελέγχου, όλα αυτά αντιπροσωπεύει ένα νέο επίπεδο ακρίβειας αυτόματο πιλότο ελέγχου.


Αισθητήρας EV 1


Αυτό το πακέτο περιλαμβάνει το EV 1 αισθητήρα για συστήματα μετάδοσης κίνησης Raymarine SeaTalk να συνδεθείτε μέσω της μονάδας ελέγχου (ACU), όπου τα τρόφιμα και τα σημάδια για υδραυλικές μονάδες ή μηχανική ενέργεια σβήσει.


Η μονάδα ελέγχου ACU 100 έχει ρεύμα εξόδου 7 Α, χωρίς σύνδεση του συμπλέκτη.


Συνδέσεις διαθέσιμος αισθητήρας αναφοράς πηδαλίου, και η ισχύς του κινητήρα κίνησης.


Η ονομαστική τάση τροφοδοσίας είναι 12V, τα συνδετικά δεδομένα SeaTalk ng


Εύκολη εγκατάσταση


Αυτόματος πιλότος Η εγκατάσταση είναι απλή και γρήγορη, το μόνο που χρειάζεται 30 δευτερόλεπτα χάρη στην αυτόματη εγκατάσταση ταιριάζει.


Επιλέξτε τον τύπο του σκάφους, πληκτρολογήστε τη διεύθυνση (μηχανικά, υδραυλικά ή προς τα έξω) και το επίπεδο της ακρίβειας (υψηλή, τυπική, ή και μόνο).


Μόλις ορίζονται αυτές οι παράμετροι, οι Evolution αλγορίθμων που έχουν προσαρμοσθεί για να επιτρέψει τον πιλότο στο σκάφος και τις καιρικές συνθήκες και θαλασσοταραχή είστε ανά πάσα στιγμή.


Προσφέρουν μια μεγάλη ελευθερία όσον αφορά τους περιορισμούς εγκατάστασης των συμβατικών αισθητήρων Φυσικά, ο αισθητήρας EV μπορεί να εγκατασταθεί πάνω ή κάτω από το κάλυμμα, κάτω ή μακριά από τον κεντρικό άξονα του σκάφους. Έχει, επίσης, Plug and Play συνδέσεις.


Η 1SE EV να ελέγχονται από τη μονάδα ελέγχου Raymarine P70. Αυτή η μονάδα διαθέτει έγχρωμη οθόνη και τροφοδοτείται από Φάρου User Interface Raymarine καθιστώντας το μια πολύ απλή και εύκολη στη χρήση συσκευή.


Η γωνία θέασης είναι 160 °, έχει αντι ανακλαστική επίστρωση για να βελτιώσετε την προβολή σε έντονο ηλιακό φως, το κουμπί ή το κουμπί για να πλεύσει και τις εφαρμογές του κινητήρα, υποστήριξη για πολλαπλές πηγές δεδομένων και συνδεσιμότητα SeaTalk ng, 2000 NMEA SealtalkΧαρακτηριστικά:


Το κιτ καλωδίων Raymarine Εξέλιξη αποτελείται από τα εξής μέρη:


Καλώδιο 1x 0,4 μέτρου SeaTalk ng


1x Καλώδιο SeaTalk ng ραχοκοκαλιά 5m


1x SeaTalk ng Spur Καλώδιο 0,4 μέτρων


1x υποδοχή SeaTalk SeaTalk ng ng 5 κατευθύνσεων


2x υποδοχές SeaTalk ng Τ


2x SeaTalk ng Terminator


Μήπως σας αρέσει Raymarine EV-100 Evolution Tiller; Πληκτρολογήστε το ναυτικά και ψάρεμα στο τμήμα και ανακαλύψετε μια μεγάλη ποικιλία Ηλεκτρονικά προϊόντων και αξεσουάρ που μπορεί να βοηθήσουν να πραγματοποιήσετε δραστηριότητες αναψυχής. Εμείς βεβαιωθείτε ότι το ναυτικά και ψάρεμα προϊόντα είναι σε άριστη κατάσταση. Μην κοιτάξετε πιο πέρα! Η συλλογή μας από Ηλεκτρονικά είναι διαθέσιμα σε διάφορα χρώματα και στυλ.

Χαρακτηριστικά Raymarine EV-100 Evolution Tiller

Χρώμα
Τύπος προϊόντος

Γράψτε μια κριτική για αυτό το προϊόν και κερδίστε CoINNs coinns

Γράψτε ή κάντε μια ερώτηση στην ομάδα εμπειρογνωμόνων μας

Αξιολόγηση προϊόντος

Σημείωση: Τα σχόλιά σας είναι σημαντικά για εμάς, τα σχόλιά σας θα εξεταστούν από την ομάδα εμπειρογνωμόνων μας και θα δημοσιευτούν εντός 5 εργάσιμων ημερών.

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

clouse menu Κλείσιμο
up up