up

Επιλογή `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή`

Επιλέξτε το `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή` αν επιθυμείτε να συνδέεστε αυτόματα στον υπολογιστή στο μέλλον. Ο λογαριασμός σας θα παραμείνει ενεργός για 45 ημέρες. Παρακαλώ μην χρησιμοποιείτε την επιλογή `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή`, εάν χρησιμοποιείτε έναν υπολογιστή με δημόσια πρόσβαση ή πρόσβαση από περισσότερα από ένα άτομα.

Πληροφορίες σχετικά με τον πωλητή

Πωλήθηκε και στάλθηκε από

Επιστροφή παραγγελίας

  • 360Raymarine I50 Depth Display
  • Play videoRaymarine I50 Depth Display
  • Raymarine I50 Depth Display
Raymarine
360

Raymarine I50 Depth Display

plus

Raymarine I50 Depth Display

Περιγραφή προϊόντος Raymarine I50 Depth Display

Βάθος Η βυθόμετρο Raymarine i50 παρέχει πληροφορίες σχετικά με το τρέχον βάθος και στα δύο πόδια και μέτρα ή οργιές. Επίσης, καταγράφει το ελάχιστο και το μέγιστο βάθος που ανέκυψαν κατά τη διάρκεια του χρόνου η μονάδα είναι συνδεδεμένη. Και σας επιτρέπουν να καθορίσουν όρια για συναγερμούς ρηχά νερά, συναγερμοί βάθος και άγκυρα συναγερμού σε βαθιά νερά. Θα επιτρέψει, επίσης, η διόρθωση που πρέπει να επεκταθεί και στην ανάγνωση του βάθους.


Εύκολο να δούμε, εύκολο στη χρήση


Όλα Raymarine σειρά i50 τονίζει ευκολία. Δεν είναι μόνο εύκολο στη χρήση, είναι επίσης σχεδιαστεί για να είναι εύκολο να δει κανείς.


Έχει μια εξαιρετική οπτική γωνία από όλες τις συνθήκες, μέρα και νύχτα, όλα τα δεδομένα εμφανίζονται στην οθόνη μονόχρωμη LCD με ψηφία ένα καλό μέγεθος, διαθέτει επίσης οπίσθιο φωτισμό για τη βελτίωση της προβολής του δικτύου.


Το μπουτόν i50 είναι ένα πολύ απλό στη χρήση συσκευή κάνει, επίσης, και οι μεγάλες ελέγχων σχεδιαστεί για ευκολία στη χρήση στη θάλασσα. Επιπλέον τοποθετείται εύκολα με σχεδίαση του εμπρός τμήματος του


Συμβατό με το ηλεκτρονικό και γ σειρά


Η νέα σειρά i50 έχει σχεδιαστεί για να είναι το τέλειο μέγεθος για οποιοδήποτε της σειράς πολυμηχανημάτων Raymarine Ε και C συμπλήρωμα.


Η σειρά i50 τριών ψηφιακή οθόνη με τη μορφή, βάθος, ταχύτητα και Tridata.


συνδεσιμότητα


Το i50 Raymarine μπορεί να συνδεθεί με διάφορα προϊόντα και συστήματα για την ανταλλαγή πληροφοριών και τη βελτίωση της λειτουργικότητας του συστήματος εν γένει.


Αυτές οι συνδέσεις μπορούν να γίνουν χρησιμοποιώντας διαφορετικά πρωτόκολλα είναι συμβατό με NMEA 2000 σύνδεση δικτύου και το ng SeaTalk (Next Generation) δικτυωθούν επέκταση του NMEA 2000, η ​​οποία επιτρέπει τη σύνδεση των ναυτικών οργάνων και εξοπλισμού που χρησιμοποιεί ένα απλό δίκτυο κόμβο για να μπορείτε να συνδέσετε το συμβατό συσκευές που χρησιμοποιούν το περιτύλιγμα ή το δίκτυο καταστημάτων.


Η σειρά Ι


Raymarine όλο το φάσμα της συσκευής i σειρά i70 οι αναμεταδότες πιλοτήριο multidato ενταχθούν στην νέα σειρά i50, i40 και i60.


τέσσερις διαφορετικές σειρές προϊόντων που μοιράζονται την ίδια αισθητική γραμμή και τις ίδιες λειτουργίες με την ιδέα ότι είναι συμπληρωματικά μεταξύ τους.


Το εύρος i60 να συμπληρώσει το i70 έρχεται με high-end repeater της, οι i50 είναι υποκατάστατα θρυλικό μέσα ST60 Raymarine και σκέψης μικρά μήκη Raymarine σειρά i40 διαθέτει, σε αυτήν την περίπτωση αντικατάστασης του ST 40.


Όλα αυτά τα νέα πολυμηχανήματα όχι μόνο μπορούν να συνδεθούν μεταξύ τους και να μοιραστούν τα δικά τους στοιχεία, είναι επίσης συμβατό με τη σειρά ΕΥ c.


Ψάχνετε για υλικά από Raymarine και ειδικά Raymarine I50 Depth Display; Στο waveinn, μπορείτε να βρείτε μια πλήρη λίστα των Ηλεκτρονικά προϊόντων και ναυτικά και ψάρεμα αξεσουάρ. Τοποθετήστε όλες τις παραγγελίες σας μέσω του online κατάστημα μας waveinn. Έχετε 75 τρόπους πληρωμής. Ελέγξτε τον κατάλογο και πάρτε ειδικές ναυτικά και ψάρεμα προσφορές. Και αν δεν είστε ικανοποιημένοι θα σας επιστρέψουμε τα χρήματά σας.

Χαρακτηριστικά Raymarine I50 Depth Display

Χρώμα
Αισθητήρες
Τύπος προϊόντος

Γράψτε μια κριτική για αυτό το προϊόν και κερδίστε CoINNs coinns

Γράψτε ή κάντε μια ερώτηση στην ομάδα εμπειρογνωμόνων μας

Αξιολόγηση προϊόντος

Σημείωση: Τα σχόλιά σας είναι σημαντικά για εμάς, τα σχόλιά σας θα εξεταστούν από την ομάδα εμπειρογνωμόνων μας και θα δημοσιευτούν εντός 5 εργάσιμων ημερών.

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

clouse menu Κλείσιμο
up up