up

Επιλογή `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή`

Επιλέξτε το `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή` αν επιθυμείτε να συνδέεστε αυτόματα στον υπολογιστή στο μέλλον. Ο λογαριασμός σας θα παραμείνει ενεργός για 45 ημέρες. Παρακαλώ μην χρησιμοποιείτε την επιλογή `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή`, εάν χρησιμοποιείτε έναν υπολογιστή με δημόσια πρόσβαση ή πρόσβαση από περισσότερα από ένα άτομα.

Πληροφορίες σχετικά με τον πωλητή

Πωλήθηκε και στάλθηκε από

Επιστροφή παραγγελίας

  • 360Raymarine I50 Tridata Digital Display
  • Play videoRaymarine I50 Tridata Digital Display
  • Raymarine I50 Tridata Digital Display
Raymarine
360

Raymarine I50 Tridata Digital Display

plus

Raymarine I50 Tridata Digital Display

Περιγραφή προϊόντος Raymarine I50 Tridata Digital Display

Το i50 Raymarine Tridata συγκεντρώνει τις λειτουργίες της ολίσθησης και βυθόμετρο. Αυτό παρέχει στοιχεία σχετικά με το βάθος σε πόδια ή μέτρα, να ορίσουν κατώτατα όρια για την ειδοποίηση ρηχών νερών, συναγερμός βάθος, συναγερμός άγκυρα τόσο βαθέων υδάτων και βαθιά.


Παρέχει επίσης δεδομένα σχετικά με την τρέχουσα ταχύτητα, τη μέγιστη και τη μέση και την ολική ή μερική εγκεφαλικό επεισόδιο σε κόμβους, μίλια ανά ώρα ή χιλιόμετρα ανά ώρα, καθώς η θερμοκρασία του νερού (σε βαθμούς Κελσίου ° C ή Φαρενάιτ ° F). Έχει τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα και λειτουργίες χρονόμετρο.


Εύκολο να δούμε, εύκολο στη χρήση


Όλα Raymarine σειρά i50 τονίζει ευκολία. Δεν είναι μόνο εύκολο στη χρήση, είναι επίσης σχεδιαστεί για να είναι εύκολο να δει κανείς.


Έχει μια εξαιρετική οπτική γωνία από όλες τις συνθήκες, ημέρα και νύχτα, όλα τα δεδομένα εμφανίζονται στην οθόνη LCD μονόχρωμη με ψηφία ένα καλό μέγεθος, διαθέτει επίσης οπίσθιο φωτισμό για τη βελτίωση της προβολής του δικτύου.


Το i50 μπουτόν κάνει επίσης μια πολύ απλή συσκευή να χρησιμοποιεί και τα μεγάλα ελέγχων σχεδιαστεί για ευκολία στη χρήση στη θάλασσα. Επιπλέον τοποθετείται εύκολα με το μπροστινό σχέδιο της


Συμβατό με Ε και C σειρά


Η νέα σειρά i50 σχεδιάστηκε για να είναι το τέλειο μέγεθος για οποιαδήποτε από τη σειρά πολυμηχανημάτων Raymarine Ε και συμπλήρωμα Γ. Η σειρά i50 τριών ψηφιακή οθόνη η μορφή, Βάθος, ταχύτητα ?? και Tridata.


συνδεσιμότητα


Το i50 Raymarine μπορεί να συνδεθεί με διάφορα προϊόντα και συστήματα για την ανταλλαγή πληροφοριών και τη βελτίωση της λειτουργικότητας του συστήματος εν γένει.


Αυτές οι συνδέσεις μπορούν να γίνουν χρησιμοποιώντας διαφορετικά πρωτόκολλα είναι συμβατό με NMEA 2000 σύνδεση στο δίκτυο και την ng SeaTalk (Next Generation) Δίκτυο παράταση NMEA 2000, η ​​οποία επιτρέπει τη σύνδεση των ναυτικών οργάνων και εξοπλισμού που χρησιμοποιεί ένα απλό δίκτυο κόμβο για να μπορείτε να συνδέσετε συμβατές συσκευές που χρησιμοποιούν το περιτύλιγμα ή το δίκτυο καταστημάτων.


Η σειρά i


Raymarine όλο το φάσμα της συσκευής i σειρά I70 οι αναμεταδότες πιλοτήριο multidato ενταχθούν στην νέα σειρά i50, i40 και i60.


τέσσερις διαφορετικές σειρές προϊόντων που μοιράζονται την ίδια αισθητική γραμμή και τις ίδιες λειτουργίες με την ιδέα ότι είναι συμπληρωματικά μεταξύ τους.


Η σειρά i60 να συμπληρώσει το i70 έρχεται με υψηλής τέλος του αναμεταδότη, οι i50 είναι υποκατάστατα θρυλικό Raymarine ST60 μέσων και της σκέψης μικρά μήκη Raymarine σειρά i40 διαθέτει, σε αυτήν την περίπτωση αντικατάστασης του ST 40.


Όλα αυτά τα νέα πολυμηχανήματα όχι μόνο μπορούν να συνδεθούν μεταξύ τους και να μοιραστούν τις δικές τους πληροφορίες, είναι επίσης συμβατό με τη σειρά EY C.


ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:

Ονομαστική τάση: 12V DC

Σειρά Τάση λειτουργίας: 16V DC 10

Κατανάλωση ισχύος: τυπικά <1W (οθόνη μόνο) και το μέγιστο 2.4W με αισθητήριο συνδεδεμένο

Κατανάλωση ρεύματος: 45 έως 65mA (Μόνο προβολή) και τη μέγιστη 200mA με αισθητήριο συνδεδεμένο

Εύρος θερμοκρασίας λειτουργίας: 20 ° C έως + 55ºC

Θερμοκρασία αποθήκευσης: 30 ° C έως + 70 ° C

Σχετική Υγρασία: μέχρι 93%

Στεγανοποίηση πρότυπο: IPX6

Συνδέσεις: 2 x SeaTalkng και μετατροπείς

Συμβατό με συστήματα μπορούν θαλάσσια βιομηχανία

Συμμόρφωση: Ευρώπη 2004/108 / ΕΚ


ΣΤΟ ΚΟΥΤΊ

I50 μέσο

Πρόσοψη

SeaTalk στο καλώδιο προσαρμογέα SeaTalkng

SeaTalkng τονώσει καλώδιο

Λάστιχο

Sun κάλυμμα

Πακέτο τεκμηρίωσης

SeaTalkng τυφλής τάπας

4 x βίδες στερέωσης


Ξέρετε όλα τα χαρακτηριστικά που κάνουν Raymarine I50 Tridata Digital Display μοναδική. Αν σας ενδιαφέρει Raymarine I50 Tridata Digital Display, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι το προϊόν αυτό είναι άμεσα διαθέσιμο αυτή τη στιγμή στο online κατάστημα μας waveinn. Η εκτεταμένη μας Όργανα συλλογή θα σας επιβεβαιώσει ότι έχετε βρει ακριβώς αυτό που ψάχνετε και να απολαύσετε ναυτικά και ψάρεμα δραστηριότητα στο έπακρο. Απολαύστε τα πλεονεκτήματα της αγοράς σε waveinn και μπείτε στη μεγαλύτερη αθλητική κοινότητα.

Χαρακτηριστικά Raymarine I50 Tridata Digital Display

Χρώμα
Αισθητήρες
Τύπος προϊόντος

Γράψτε μια κριτική για αυτό το προϊόν και κερδίστε CoINNs coinns

Γράψτε ή κάντε μια ερώτηση στην ομάδα εμπειρογνωμόνων μας

Αξιολόγηση προϊόντος

Σημείωση: Τα σχόλιά σας είναι σημαντικά για εμάς, τα σχόλιά σας θα εξεταστούν από την ομάδα εμπειρογνωμόνων μας και θα δημοσιευτούν εντός 5 εργάσιμων ημερών.

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

clouse menu Κλείσιμο
up up