Επιλογή `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή`

Επιλέξτε το `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή` αν επιθυμείτε να συνδέεστε αυτόματα στον υπολογιστή στο μέλλον. Ο λογαριασμός σας θα παραμείνει ενεργός για 45 ημέρες. Παρακαλώ μην χρησιμοποιείτε την επιλογή `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή`, εάν χρησιμοποιείτε έναν υπολογιστή με δημόσια πρόσβαση ή πρόσβαση από περισσότερα από ένα άτομα.

Shimano

Shimano Game Type Light Baitdasting

Shimano Game Type Light Baitdasting

  • Shimano Game Type Light Baitdasting
  • Shimano Game Type Light Baitdasting
  • Shimano Game Type Light Baitdasting

Shimano Game Type Light Baitdasting

Περιγραφή προϊόντος Shimano Game Type Light Baitdasting

Φως απομάκρυνσης είναι μια πρόσφατη τεχνική, καταγωγής Ιαπωνίας. Πρόκειται για μια παραλλαγή της τακτικής jigging, αλλά αυτή η κατηγορία περιλαμβάνει το φως κάθετη αλιείας, όπου το καλούπι έχει αντικατασταθεί από ένα μικρό δέλεαρ που συχνά αποτελεί ένα είδος καλαμαριού τα δύο πιο δημοφιλή είναι Inchiku και Madai Jigs. Ένα μεγάλο πράγμα για αυτήν την τεχνική είναι ότι λειτουργεί όλο το χρόνο.

Τεχνολογία:

Σπείρα X:

Σπείρα κατασκευή X αποτελείται από τρία στρώματα: ένα κενό κατασκευάζεται από κατακόρυφες ίνες, ένα εσωτερικό στρώμα, και ένα εξωτερικό στρώμα που αποτελείται από δύο ταινίας του άνθρακα που τυλίγει σφικτά το κενό διαγωνίως σε αντίθετες κατευθύνσεις. Με τη χρήση αυτής ταινίας άνθρακα στη θέση ενός συμβατικού φύλλου οριζόντια ινών, Σπιράλ Χ επιτυγχάνει βελτιωμένη στρεπτική ακαμψία χωρίς την προσθήκη επιπλέον βάρος. Αυτό με τη σειρά του διευκολύνει την άμεση μετάδοση ισχύος για την ακρίβεια χύτευση και την καταπολέμηση της ψάρια. Μέσα από την αποκλειστική ελαφριά δομή της, Shimanos Σπείρα Χ κατασκευή ενισχύει ψαράδες «πιάσει δύναμη.»

HIPOWER X:

Σε Hi Ισχύς Χ κατασκευή, τα ακατέργαστα τεμάχια εξώτατο στρώμα είναι διαγωνίως τυλιγμένο με ταινία άνθρακα, το οποίο σχηματίζει μια σειρά από σχήματα «Χ». Το πλάτος της ταινίας, γωνία περιέλιξης του και το τμήμα της ράβδου που τυλίγεται είναι λεπτή συντονισμένοι ανάλογα με τα είδη των ψαριών στόχου. Η ευελιξία επιτρέπει Shimano να προσαρμόσετε αυτές τις αναδιπλώνεται κατά τη διάρκεια της κατασκευής για συγκεκριμένες δράσεις, αυξημένη συνολική δύναμη και την προστιθέμενη αντίσταση συστροφή. Εν ολίγοις, Hi κατασκευή Ισχύς X προσφέρει απότομη και τραγανή ελέγχου ράβδο από τον ψαρά.


Θέλετε να αγοράσετε Shimano Game Type Light Baitdasting; Καμία περαιτέρω έρευνα δεν χρειάζεται! waveinn προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από αποκλειστικές Καλάμια μοντέλα. Ανακαλύψτε τις νέες μας Εξοπλισμός αλιείας προσφορές σε waveinn. Κατασκευασμένο από Shimano, αυτό Καλάμια το προϊόν έρχεται σε μια ποικιλία μεγεθών και χρωμάτων, και έρχεται να συμπληρώσει όλα όσα θα χρειαστείτε.

Χαρακτηριστικά Shimano Game Type Light Baitdasting

Τύπος καλαμιών
Δράση
Προτεινόμενη χρήση
Τύπος προϊόντος
Ενότητες
Μέγεθος
Χρώμα

Σχόλια πελατών και ερωτήσεις (1)

Γράψτε μια κριτική για αυτό το προϊόν και κερδίστε CoINNs (Μόνο για τους υπάρχοντες πελάτες)

Γράψτε μια κριτική και κερδίστε CoINNs

(μόνο οι υπάρχοντες πελάτες)

Γράψτε μια αξιολόγηση ή ρωτήστε την ειδική ομάδα εμπειρογνωμόνων μας

Αξιολόγηση προϊόντος

Σημείωση: Τα σχόλια σας θα ελεγχθούν από το προσωπικό μας και θα δημοσιευτούν εντός πέντε εργάσιμων ημερών. Η ερώτησή σας θα απαντηθεί με email, οπότε βεβαιωθείτε ότι η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας είναι σωστή.

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Κλείσιμο