Επιλογή `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή`

Επιλέξτε το `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή` αν επιθυμείτε να συνδέεστε αυτόματα στον υπολογιστή στο μέλλον. Ο λογαριασμός σας θα παραμείνει ενεργός για 45 ημέρες. Παρακαλώ μην χρησιμοποιείτε την επιλογή `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή`, εάν χρησιμοποιείτε έναν υπολογιστή με δημόσια πρόσβαση ή πρόσβαση από περισσότερα από ένα άτομα.

Simrad

Simrad NAC 3

Simrad NAC 3

Simrad NAC 3

Simrad NAC 3

Simrad NAC 3

Simrad NAC 3

Simrad NAC 3

Simrad NAC 3

  • Simrad NAC 3
  • Simrad NAC 3
  • Simrad NAC 3
  • Simrad NAC 3
  • Simrad NAC 3
  • Simrad NAC 3
  • Simrad NAC 3
  • Simrad NAC 3
  • Simrad NAC 3

Simrad NAC 3

Περιγραφή προϊόντος Simrad NAC 3

Ο υπολογιστής αυτόματου πιλότου NAC 3 είναι ο εγκέφαλος πίσω από το σύστημα αυτόματου πιλότου Simrad. Περιέχει τα ηλεκτρονικά που απαιτούνται για τη λειτουργία μιας υδραυλικής αντλίας διεύθυνσης ή μηχανικής μονάδας μετάδοσης κίνησης, ενώ παράλληλα διασυνδέεται με άλλα εξαρτήματα, συμπεριλαμβανομένων αισθητήρων κεφαλής και μονάδων ανάδρασης του πηδαλίου. Το NAC 3 σχεδιάστηκε για σκάφη δέκα μέτρων (35 πόδια) ή μεγαλύτερα σε μήκος και έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί υψηλής αντλίας ρεύματος, μηχανικές μονάδες κίνησης και ηλεκτρομαγνητικές βαλβίδες (30 amps συνεχής / 50 amps κορυφή).

Τεχνολογία διεύθυνσης Simrad Continuum:

Κάθε καινοτομία της διεύθυνσης Simrad βασίζεται σε μια κληρονομιά που περιλαμβάνει εξήντα χρόνια ανάπτυξης αυτόματου πιλότου, η οποία συνεχίζεται και σήμερα στον ερευνητικό κόμβο Autopilot της Simrad Yachting στη Νορβηγία. Αυτή η κληρονομιά αποτελεί παράδειγμα από τον αλγόριθμο Continuum: το λογισμικό που οδηγεί την τεχνολογία διεύθυνσης Simrad. Το Continuum φέρνει όλα τα χρόνια έρευνας και εμπειρίας στο νερό στο τιμόνι σας, για έναν έξυπνο πιλότο που μπορείτε να εμπιστευτείτε για να πάρετε τον τροχό.

Υψηλή έξοδος ρεύματος:

Ο υπολογιστής αυτόματου πιλότου NAC 3 συνιστάται για σκάφη μήκους άνω των 10 μέτρων. Είναι σχεδιασμένο για υψηλή ισχύ ρεύματος μέχρι 30 amps συνεχή και 50 amps κορυφή, συν έξοδο συμπλέκτη? αυτό είναι κατάλληλο για τη λειτουργία αντλιών υψηλής τάσης κίνησης, συμπεριλαμβανομένων των Simrad RPU160 και RPU300, μηχανικές κινήσεις όπως το Simrad DD15, υδραυλικές γραμμικές κινήσεις όπως η σειρά HLD2000 και ηλεκτρομαγνητικές βαλβίδες.

Ενημέρωση για το Virtual Rudder

Η τεχνολογία VRF της Simrad Virtual Rudder εξαλείφει την ανάγκη να εγκατασταθεί μια ξεχωριστή μονάδα ανατροφοδότησης του πηδαλίου στο σκάφος των πλοίων εξωτερικού και εσωτερικού χώρου (εσωτερικού / εξωτερικού). Αυτό μειώνει το συνολικό κόστος και την πολυπλοκότητα του συστήματος αυτόματου πιλότου και είναι ιδανικό όταν μια μονάδα ανάδρασης δεν είναι πρακτική λόγω μηχανικών περιορισμών.

Μονάδες Ανατροφοδότησης Rudder:

Οι μονάδες ανατροφοδότησης Rudder είναι αισθητήρες που συνδέονται με το πηδάλιο σας μέσω μηχανικής σύνδεσης και αναφέρουν συνεχώς την πραγματική θέση του πηδαλίου στον υπολογιστή σας αυτόματου πιλότου - επιτρέποντας στον αλγόριθμο διεύθυνσης Simrad Continuum να καταστήσει τις πιο ενημερωμένες αποφάσεις διεύθυνσης δυνατό. Αυτοί οι αισθητήρες χρησιμοποιούνται συνήθως σε σκάφη με εσωτερικούς κινητήρες, σε μεγαλύτερα σκάφη και σε ειδικές εφαρμογές όπου το Virtual Feedback Feedback μπορεί να μην είναι κατάλληλο. Το NAC 3 υποστηρίζει μονάδες ανάδρασης SimRet ή NMEA 2000®, καθώς και αισθητήρες ανατροφοδότησης του πηδαλίου με έξοδο μεταβλητής συχνότητας, συμπεριλαμβανομένου του Simrad RF300.

Εύκολη εγκατάσταση:

Το βιομηχανικό πρότυπο NMEA 2000® και η είσοδος NMEA 0183® επιτρέπουν την απλή συνδεσιμότητα με αισθητήρες κεφαλής, μονάδες ανάδρασης του πηδαλίου, ελεγκτές αυτόματου πιλότου και οθόνες πολλαπλών λειτουργιών που βρίσκονται οπουδήποτε στο πλοίο.

Χαρακτηριστικά:

Αξιόπιστη απόδοση αυτόματου πιλότου βασισμένη στην τεχνολογία διεύθυνσης Simrad Continuum

Συνιστάται για σκάφη μήκους άνω των 10 μέτρων

Υψηλή ισχύς ρεύματος 30 συνεχούς αμπέρ, μέγιστη κορυφή 50 αμπέρ

Έξοδος συμπλέκτη (μέγιστο 3 amp)

Συμβατό με αντλίες κίνησης υψηλού ρεύματος, μηχανικές κινήσεις, υδραυλικές γραμμικές κινήσεις και σωληνοειδείς βαλβίδες

Εικονική ανατροφοδότηση του πηδαλίου για απλοποιημένη εγκατάσταση επί των πλοίων εξωλέμβιου και εσωτερικού (εσωτερικού / εξωτερικού)

Υποστηρίζει τις μονάδες ανάδρασης του πηδαλίου Simrad RF25 και RF300

Σύνδεση NMEA 2000® με αισθητήρες κεφαλής, ανατροφοδότηση πηδαλίου, εξειδικευμένους ελεγκτές αυτόματου πιλότου και οθόνες πολλαπλών λειτουργιών

Είσοδος NMEA 0183®

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ:

Τεχνικά / Περιβαλλοντικά:

Θερμοκρασία λειτουργίας: 25 ° C έως 55 ° C / 131 ° F

Θερμοκρασία λειτουργίας αποθηκευμένη: 32 ° C έως 70 ° C / 25,6 ° F έως 158 ° F

Αντοχή στο νερό: IPX5

Πλάτος προϊόντος: 211 mm / 8.31 in

Βάθος προϊόντος: 65,5 mm / 2,58 in

Ύψος προϊόντος: 196 mm / 7.72 in

Βάρος προϊόντος: 0,7 kg / 1,6 lb

Συνδέσεις δικτύωσης

NMEA 0183 Εισαγωγή: Ναι

Εξουσία:

Κατανάλωση ισχύος: 140 mA @ 12 V (1.7 W) + φορτίο μονάδας κίνησης

Τροφοδοσία ρεύματος (Τάση τροφοδοσίας): 12/24 V DC

Αυτόματο πιλότο / αυτόματο σύστημα διεύθυνσης

Virtual Feedback: Ναι


Θέλετε να αγοράσετε Simrad NAC 3; Καμία περαιτέρω έρευνα δεν χρειάζεται! waveinn προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από αποκλειστικές Αυτόματοι πιλότες μοντέλα. Ανακαλύψτε τις νέες μας Ηλεκτρονικά προσφορές σε waveinn. Κατασκευασμένο από Simrad, αυτό Αυτόματοι πιλότες το προϊόν έρχεται σε μια ποικιλία μεγεθών και χρωμάτων, και έρχεται να συμπληρώσει όλα όσα θα χρειαστείτε.

Χαρακτηριστικά Simrad NAC 3

Τύπος προϊόντος

Κριτικές πελατών και ερωτήσεις (1)

Γράψτε μια κριτική για αυτό το προϊόν και κερδίστε CoINNs (Μόνο για τους υπάρχοντες πελάτες)

Γράψτε μια κριτική και κερδίστε CoINNs

(μόνο οι υπάρχοντες πελάτες)

Γράψτε μια αξιολόγηση ή ρωτήστε την ειδική ομάδα εμπειρογνωμόνων μας

Αξιολόγηση προϊόντος

Σημείωση: η κριτική σας θα εξεταστεί από την ομάδα μας και θα δημοσιευτεί εντός 5 εργάσιμων ημερών. Η ερώτησή σας θα απαντηθεί με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, οπότε βεβαιωθείτε ότι η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας είναι σωστή.

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Κλείσιμο