`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Abu garcia

Abu garcia Toro Max Left

Abu garcia Toro Max Left

Abu garcia Toro Max Left

  • Abu garcia Toro Max Left
  • Abu garcia Toro Max Left
  • Abu garcia Toro Max Left
  • Abu garcia Toro Max Left

Abu Garcia Toro Max Left

Tuotekuvaus Abu garcia Toro Max Left

Kaikkien raskaiden käyttötarkoitusten osalta MaxToro tarjoaa korkean suorituskyvyn ominaisuuksia, jotka on suunniteltu erityisesti suurempien syöttöjen ja kovaa vedettävien kaloiden torjuntaan. Yksiosainen grafiittikehysrakenne mahdollistaa yllättävän kompaktin kevytrakenteen, mutta silti sisältää voimatulpan vetojärjestelmän.

Ominaisuudet:

4 ruostumatonta terästä HPCR ™ laakerit + 1 rullalaakerilla

Duragear ™ Heavy Duty

Carbon Matrix ™ vetojärjestelmä

MagTrax ™ jarrujärjestelmä

Laajennettu taivutettu kahva

Suuret PVC-napit


Aiotko hankkia itsellesi suositun Abu garcia Toro Max Left:n? Kaikki Abu garcia-merkkiset tuotteet ovat parasta laatua, jotta voit nauttia urheilusta ilman komplikaatioita. Tilaa Abu garcia Toro Max Left jo tänään ja saat sen kotiovellesi toimitettuna jo muutamassa päivässä. Tavoitteemme waveinn:ssa on tarjota laadukkaita merkkivarusteita uskomattomin alhaisin hinnoin. Verkkokaupastamme löydät suuren valikoiman merenkulku & kalastus varusteita ja ainutlaatuisia vapaa-ajan tuotteita.

Ominaisuudet Abu garcia Toro Max Left

Kelojen tyyppi
Väri

ASIAKASARVOSTELUT JA KYSYMYKSET (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: Henkilökuntamme tarkastaa arvostelusi ja julkaisee sen viiden arkipäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostilla, joten varmista että antamasi sähköpostiosoite on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje