up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • Play videoAsari Linja Magnum 10x100 M
  • Asari Linja Magnum 10x100 M
  • Asari Linja Magnum 10x100 M
  • Asari Linja Magnum 10x100 M
Asari

Asari Linja Magnum 10x100 M

Asari Linja Magnum 10x100 M

Asari Linja Magnum 10x100 M

plus

Asari Linja Magnum 10x100 M

Tuotekuvaus Asari Linja Magnum 10x100 M

D-MAGNUM on punottu rivi valmistettu 100% Dyneema kierteet, käsiteltiin suojaava silikonikerros ja auto-voiteluaine kasvattamaan ja kestävyys.


UVA suoja taataan sen yksinoikeudella "No Sun" tuotantojärjestelmä. Automaattinen Esipuristusvälineiden tekniikkaa kutsutaan "loputon braiding" vähentää alkuvetoa ja parantaa siten suorituskykyä tämän huippuluokan punosta.


Suuri vastus linja, ilman muistia ja poikkeuksellinen kyky pitkiä heittoja.


Pidätkö Asari Linja Magnum 10x100 M tuotteesta? Käy merenkulku ja kalastus verkkokaupassamme ja tutustu laajaan valikoimaamme Kalastusvälineettuotteita ja -tarvikkeita, jotka auttavat sinua toteuttamaan vapaa-ajan suunnitelmasi ja nauttimaan urheilusta. Takaamme, että kaikki merenkulku ja kalastustuotteemme ovat alkuperäisiä ja täydellisessä kunnossa. Älä odota enää kauempaa! Kalastusvälineet valikoimamme tuotteita on saatavilla monissa eri väreissä ja malleissa.

Ominaisuudet Asari Linja Magnum 10x100 M

Väri
Linjan tyyppi

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up