up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • Play videoAsari Linja Sento Colors 300 M
  • Asari Linja Sento Colors 300 M
  • Asari Linja Sento Colors 300 M
  • Asari Linja Sento Colors 300 M
  • Asari Linja Sento Colors 300 M
Asari

Asari Linja Sento Colors 300 M

Asari Linja Sento Colors 300 M

Asari Linja Sento Colors 300 M

Asari Linja Sento Colors 300 M

plus

Asari Linja Sento Colors 300 M

Tuotekuvaus Asari Linja Sento Colors 300 M

Pilkintä on paljon radikaalimpi ja erikoistuneita kuin monet muut vaihtoehtoiset kalastus tyylejä. Itse asiassa, kitka kärsimä linja aikana

pohjakalastustoimilla tai uistelua on merkityksetön verrattuna loputon vetää ja hinaajat tarvitaan pilkkimistä.


Koska jatkuva hankaus oppaita ja usein linja saaliit ja komplekseja, linja vaatii erikoistunutta hoitoa, jotta se turvallista ja luotettavaa ja antaa kalastajille luottamusta.


Asari japanilainen tuotemerkki on suunnitellut Sento Multiculor linja näiden esteiden poistamiseksi kohtaamistaan ​​pilkintä, jotka tarjoavat linja täyttämään tätä erittäin tehokas mutta vaativa kalastusmenetelmää.


Asari Linja Sento Colors 300 M:tta on saatavilla eri väreillä ja ominaisuuksilla. Valitse juuri se, joka sopii parhaiten omiin tarpeisiisi ja saat sen kotiin toimitettuna muutamassa arkipäivässä. Lisäksi, merenkulku ja kalastus verkkokaupasta löydät monia samankaltaisia tuotteita, kuin Asari Linja Sento Colors 300 M. Siimat tuotevalikoimamme on suunniteltu antamaan juuri sinulle täyden itsevarmuuden ja upean urheilukokemuksen, huolimatta siitä oletko aloittelija vai kokenut harrastaja.

Ominaisuudet Asari Linja Sento Colors 300 M

Linjan tyyppi

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up