`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Attwood

Attwood LightArmor Underwater 6.0 HP

  • Attwood LightArmor Underwater 6.0 HP
  • Attwood LightArmor Underwater 6.0 HP

Attwood LightArmor Underwater 6.0 HP

Tuotekuvaus Attwood LightArmor Underwater 6.0 HP

Yksinoikeudella jäähdytyslevy jäähdytysjärjestelmää aktiivinen ylikuumenemissuoja, äärimmäinen vaikutus resisant linssi, ja matala rakenne asettaa LightArmor Vedenalaisvalot lisäksi pakkaus. Nämä valot ovat täysin sinetöity vedenpitävä elektroniikka ja ne kestävät korroosiota, kemikaaleja ja UV-vaurioita.

Tekniset tiedot:

Pituus: 6,00

Leveys: 2,35

Välimatka Kiinnitysreiät: 5,25

Halkaisija Kaapelointi Hole: 0,56

Asennetut tuotteet Pituus: 0,56" (9/16" )

Lanka Collar Syvyys: 0,30"

Enintään yksi Light ampeerin Draw 13,6 VDC: 1,70

Maksimi kaksi kevyttä ampeerin Draw 13,6 VDC: 3,40


Attwood LightArmor Underwater 6.0 HP:tta on saatavilla eri väreillä ja ominaisuuksilla. Valitse juuri se, joka sopii parhaiten omiin tarpeisiisi ja saat sen kotiin toimitettuna muutamassa arkipäivässä. Lisäksi, merenkulku & kalastus verkkokaupasta löydät monia samankaltaisia tuotteita, kuin Attwood LightArmor Underwater 6.0 HP. Valaistus tuotevalikoimamme on suunniteltu antamaan juuri sinulle täyden itsevarmuuden ja upean urheilukokemuksen, huolimatta siitä oletko aloittelija vai kokenut harrastaja.

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje