`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Attwood

Attwood Round Interior Light

  • Attwood Round Interior Light
  • Attwood Round Interior Light

Attwood Round Interior Light

Tuotekuvaus Attwood Round Interior Light

Suurin risteilijä pienimpään kalastusvene, Attwood on sisätila, kohteliaisuus, hyödyllisyys ja työpistevalaisimia tehdä matkoja enemmän nautittavaa ja projekteja tuottavampia. Tarjoamme helppo asentaa kohteliaisuus valot sekä perinteisiä sipulit sekä LED-tekniikan useissa tyylejä. Piirustus 3 wattia @ 12 VDC.

Attwoodin L6300 -sarjan LED-valaistus järjestelmä edustaa uusinta muotoilun ohjaavat mukavuutta, kestävyys ja tehokkuus. Siirtyminen LED-tekniikka eliminoi huolto liittyy tyypillinen halogeenilla / xenon sisävalaistus. Meidän LEDit mitoitettu 50000 tuntia käyttöä, ja on suojattu 10 vuoden takuun. Tämä tarkoittaa, valaistus, joka lupaa olla ongelmaton tulevina vuosina. Mutta tarjoaa vähän huoltoa ratkaisu perinteisten merenkulun valaistuksessa L6300 -sarjan valot uudelle tasolle turvallisuuden kuluttajille. Vähentämällä pinta lämpöä lähes 100 ° F verrattuna perinteisiin halogeeni valaistus, meidän valot poistaa turvallisuusriski, joka voi ilmetä, jos valot jätetään pitkäksi ajaksi tai asetetaan tai lähellä matalille kalusteet.


Älä odota enää pidempään ja osta Attwood Round Interior Light. Jos sinulla on kysyttävää Attwood Round Interior Light:n ominaisuuksista, voit ottaa yhteyttä waveinn yhteydenottosivumme kautta. waveinn tarjoaa erityisen kokoelman Elektroniikkatuotteita merenkulku & kalastus:a ja muita vapaa-ajan aktiviteetteja varten. Elektroniikka varmistaa, että nautit urheilusta ja päivittäisestä liikunnasta mukavilla ja ainutlaatuisilla Valaistus varusteilla.

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje