up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • Play videoBanten C 45
  • Banten C 45

Banten C 45

plus
Banten

Banten C 45

Tuotekuvaus Banten C 45

Laajennettavissa Antenni VHF hätä purjeveneitä. Taajuus: 165-163 MHz. Gain 0 dB. Pituus: 1.30 m. Sisältää 5 m. kaapelilla.

Jos etsit merenkulku ja kalastusvarusteisiin erikoistunutta verkkokauppaa, tutustu waveinn:aan. Banten:n virallisena jälleenmyyjänä, kaikilla merenkulku ja kalastustuotteilla on täysi Banten:n takaama takuu. Valitse yksi Elektroniikka kategorioista ja tutustu laajaan Elektroniikka tuotteiden valikoimaamme, joka on juuri sinua ja lempiurheilulajiasi varten. Selvittääksemme kaikki epäilykset, ota asiakaspalveluumme yhteyttä puhlimitse tai sähköpostitse. Älä odota enää pidempään! Banten C 45 on paras tuote merenkulku ja kalastustavoitteidesi saavuttamiseksi.

Ominaisuudet Banten C 45

Väri
Tuotetyyppi

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up