up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • Play videoBanten DC C 52
  • Banten DC C 52
  • Banten DC C 52
  • Banten DC C 52

Banten DC C 52

Banten DC C 52

Banten DC C 52

plus
Banten

Banten DC C 52

Tuotekuvaus Banten DC C 52

Veneen VHF-antenni piiska tyyppi kynttilä. Valmiit ruostumatonta terästä. Taajuus: 165-163 MHz. Gain 0 dB. Pituus: 1.30 m.

Tutustu nyt kaikkiin Elektroniikka tuotteisiimme, jotka löydät waveinn:sta, kuten Banten DC C 52. Osta nyt Banten DC C 52 ja säästä paljon puhdasta rahaa Antennit tuotteista. Lisäksi, Banten-tuotteiden korkea laatu ja edullinen hinta takaa sen, että ostoksesi on kannattaa. Tiesitkö, että merenkulku ja kalastusverkkokaupastamme voit löytää Banten DC C 52:n ja muita urheilutuotteita markkinoiden edullisimmilla hinnoilla? waveinn:n Elektroniikka tuotevalikoima on uskomattoman suuri ja löydät sieltä varmasti täydelliset varusteet kaikkiin mahdollisiin urheilulajeihin.

Ominaisuudet Banten DC C 52

Väri
Tuotetyyppi

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up