up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • Play videoBanten SuperSteel
  • Banten SuperSteel

Banten SuperSteel

plus
Banten

Banten SuperSteel

Tuotekuvaus Banten SuperSteel

VHF-antenni 1,5 M ruostumatonta terästä holkki. 156-162 MHz taajuudella, voitto ja impedanssi 50 ohmia 3dbi. Sisältää 5m RG58 kaapelia.

Tervetuloa Banten SuperSteel erikoistarjoukseemme. waveinn:ssa, kuluttajat eivät ainoastaan löydä parhaan hintaisia merenkulku ja kalastusvarusteita, mutta myös hyödyllistä tietoa merenkulku ja kalastustuotteista ja asiantuntijoiden vinkkejä. Tuotteiden hinnat ovat päivitettyjä ja tuotesivuilta löydät kaikki tarvitsemasi suodattimet, jotta voit verrata samanlaisia tuotteita eri kategorioista, kuten Antennit.

Ominaisuudet Banten SuperSteel

Väri
Tuotetyyppi

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Hyvä antenni parannusjärjestelmällä.

-

Kesti jonkin aikaa saapua, mutta hän pyytää anteeksi kokemastamme tilanteesta ... Antenni näyttää vahvalta, vaikka lanka sen lujittamiseksi on muovia. Näemme, kestääkö meren puhallus pitkään ... Ainoa metallinen asia on ulkovaippa, melkein koriste. Päästötestin testi on hieno.

Pilailu ruostumatonta holkki antenni

-

Antennin saapuivat ajoissa huomioon sen maitse matka Italiasta Britanniassa se oli hyvin pakattu pahviputken. Ainoa kritiikki on, että tarkastuksessa näyttää siltä, ​​että ruostumattoman holkki on enemmän kaulus ja vain lisää ylimääräistä tukea nylon kierteinen pohja ei ole kiinteä ruostumaton holkki ruostumatonta säiettä.

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up