`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Cinnetic

Cinnetic Long Minnow

  • Cinnetic Long Minnow
  • Cinnetic Long Minnow

Cinnetic Long Minnow

Tuotekuvaus Cinnetic Long Minnow

Muovilaatikko vieheiden pitämiseksi jopa 170 mm pitkä. Valmistettu kohtisuorista osastoista, joissa on useita yksittäisiä osia. Sulkeminen muovisaranoilla.

Tekniset tiedot:

Mitat (cm): 27,5x17x4


Ostaessasi Cinnetic Long Minnow:n, ostokseesi sisältyy 100% rahat-takaisin-takuu. Jos mistä syystä tahansa et ole täysin tyytyväinen Cinnetic Long Minnow-tuotteeseesi, jonka olet ostanut waveinn:sta, sinulla on 30 päivää aikaa palauttaa tuote sen vastaanottamisesta. Lisäksi, merenkulku & kalastus-verkkokaupassamme voit tutustua täyteen Cinnetic:n kokoelmaan ja täydentää merenkulku & kalastus varusteitasi mielesi mukaan aina parhailla hinnoilla.

Ominaisuudet Cinnetic Long Minnow

Suositeltava käyttötarkoitus
Tuotetyyppi
Väri

ASIAKASARVOSTELUT JA KYSYMYKSET (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: Henkilökuntamme tarkastaa arvostelusi ja julkaisee sen viiden arkipäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostilla, joten varmista että antamasi sähköpostiosoite on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje