`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

CTEK

CTEK 56 305 XS 5.0

  • CTEK 56 305 XS 5.0
  • CTEK 56 305 XS 5.0

CTEK 56 305 XS 5.0

Tuotekuvaus CTEK 56 305 XS 5.0

MXS 5.0 on laturi, joka tarjoaa uusinta teknologiaa, joka on aiemmin löydetty vain CTEKin ammatillinen tuotevalikoima. Laturi voi ratkaista erilaisia ​​akkuihin liittyviä ongelmia ja on täydellinen laturi niille joilla on korkeat vaatimukset. MXS 5.0 tarjoaa ominaisuuksia, kuten akun diagnosointi, joka ilmaisee, pystyykö akku vastaanottamaan virtaa ja säilyttämään varauksen, erityinen kunnostus toiminto, joka palauttaa ositettu ja syvästi purettuja akkuja, ainutlaatuinen ylläpitolataus, optimoidun latauksen kylminä talvipäivinä ja periminen vaativia AGM-akut (eli Optima). Ainutlaatuinen näyttö mahdollistaa käyttäjän on helppo seurata koko latauksen.


MXS 5.0 on täysautomaattinen 8-vaiheinen laturi, joka tuottaa valittavissa 0.8A tai 5A 12V-akut 1,2-110Ah ja sopii ylläpitolatauksesta jopa 160Ah. Laturi on IP65 (pöly-ja roiskevesitiivis), suunniteltu suojaamaan ajoneuvon elektroniikkaa ja se on kipinöimätön, Napaisuussuojallinen ja oikosulkusuojattu. Se toimitetaan 5-vuoden takuu.


Auto: Täysin automaattinen optimaalisen latauksen


12V: Kaikille lyijyhappoakuille


Vaihe 7: Täyteen ladattu akku


Vaihe 8: Ylläpitolataus


COLD / AGM: Lataus kylmissä olosuhteissa ja AGM-akut


RECOND: Syväpurkautuneiden akkujen


Mallinumero 1049

Volt 12V

Nimellisjännite AC 220-240VAC, 50-60Hz

Latausjännite PIENI, NORMAALI: 14,4 V, COLD / AGM: 14,7 V, RECOND: 15,8 V

Min akun jännite 2.0V

Latausvirta 5A max

Verkkovirta 0,65 A rms (täydellä latausvirralla)

Takavirta <1Ah/month

Ripple <4%

Ympäristön lämpötila -20 ° C +50 ° C, lähtötehoa alennetaan automaattisesti korkeissa lämpötiloissa

Laturin tyyppi 8-vaiheinen, täysautomaattinen sykli

Akkutyypit Kaikki 12V lyijyakut (märkä, huoltovapaa, Ca / Ca, AGM ja geeli)

Akun kapasiteetti 1,2-110Ah jopa 160Ah huolto

Mitat 168 x 65 x 38mm (P x L x K)

Eristys IP65

Paino 0.6kg


waveinn:ssa näytämme sinulle kaikki CTEK:n 56 305 XS 5.0:n ominaisuudet. merenkulku & kalastusverkkokaupasta löydät paljon eri kokoisia CTEK 56 305 XS 5.0 tuotteita. Takaamme aina turvalliset maksut ja jäljitetyt toimitukset! Lisäksi, verkkokaupastamme löydät myös monia muita samanlaisia tuotteita, kuin CTEK 56 305 XS 5.0 ja voit hyödyntää muita merenkulku & kalastusvarusteiden uskomattomia tarjouksia.

Ominaisuudet CTEK 56 305 XS 5.0

Tuotetyyppi
Väri

ASIAKASARVOSTELUT JA KYSYMYKSET (6)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Ctek mxs 5.0

-

Hyvä tuote. Toimitus voi kuitenkin olla nopeampaa.

Hyvä kohde

-

Ensinnäkin tämä on MXS eikä XS ... ei xs5 ... kuten laturilla, se on erittäin hyvä, vain ajattelin Made in Sweden ... ei, valmistettu Kiinassa, ei valmistettu Ruotsissa

Tuotteen lasku

-

Hyvää huomenta, tilauksen suhteen olemme tyytyväisiä samaan. Minun on mainittava, että meille lähetettävää laskua ei ole mahdollista saada sähköpostitse, jos se on mahdollista lähettää muussa muodossa kiitos, koska tarvitsemme tätä asiakirjaa yhtiön kirjanpitoa varten. Kiitos huomiosta. Tervehdys. Patrícia Neves

Kysymys

-

Missä asut? Millaista seinäpistoketta se käyttää? Mikä tahansa takuu?

Tehokas palvelu

-

Hyvä palvelu.

Ctek 56-305 xs 5.0

-

Saanko tietää, onko tarjottu CTEK 5.0 laturi on uusi versio tai vanha versio? Jos tämä on uusi versio, Mode näppäintä pitäisi olla punainen väri ja automaattisella lämpötilan kompensointi. Kiitos.

asiantuntijamme vastaavat

Hei, me vahvistaa tämä on uusi versio. terveiset

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: Henkilökuntamme tarkastaa arvostelusi ja julkaisee sen viiden arkipäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostilla, joten varmista että antamasi sähköpostiosoite on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje