up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • Play videoCTEK MXS 10
  • CTEK MXS 10
  • CTEK MXS 10
  • CTEK MXS 10
  • CTEK MXS 10

CTEK MXS 10

CTEK MXS 10

CTEK MXS 10

CTEK MXS 10

plus
CTEK

CTEK MXS 10

Tuotekuvaus CTEK MXS 10

MXS 10 on laturi, joka tarjoaa uusinta teknologiaa. Se on ihanteellinen ammattikäyttöön ja erinomainen työpajoissa, asuntovaunut, RVS, veneitä tai autoja. MXS 10 on täydellinen ratkaista erilaisia ​​akkuihin ongelmia.


Se tarjoaa ominaisuuksia, kuten akun diagnosointi, joka ilmaisee, pystyykö akku vastaanottamaan virtaa ja säilyttämään varauksen, erityinen kunnostus toiminto, joka palauttaa ositettu ja purkautunut akut, ainutlaatuinen ylläpitolataus ja lämpötila-anturi optimoitu latauksen riippumatta sääolosuhteista.


Se on myös virtalähde tila, joka mahdollistaa akun irrottaa ajoneuvon menettämättä tärkeitä kokoonpanoissa. Ainutlaatuinen näyttö mahdollistaa käyttäjän on helppo seurata koko latauksen.


MXS 10 on täysautomaattinen 8-vaiheinen laturi, joka antaa 10A 12V-akut 20-200Ah ja sopii ylläpitolatauksesta jopa 300Ah. Laturi on IP65 (pöly-ja roiskevesitiivis), suunniteltu suojaamaan ajoneuvon elektroniikkaa ja se on kipinöimätön, Napaisuussuojallinen ja oikosulkusuojattu.Tekniset tiedot:


- Volt: 12V


- Jännite AC: 220-240VAC, 50-60Hz


- Latausjännite: NORMAALI: 14,4 V, COLD / AGM: 14,7 V, RECOND: 15,8 V, SYÖTTÖ: 13,6 V


- Min akun jännite: 2.0V


- Latausvirta: 10A max


- Verkkovirta: 1.0A rms (täydellä latausvirralla)


- Takavirta: <1Ah/month


- Ripple: <4%


- Ympäristön lämpötila: -20 ° C +50 ° C, lähtötehoa alennetaan automaattisesti korkeissa lämpötiloissa


- Laturin tyyppi: 8-vaiheinen, täysautomaattinen sykli


- Akkutyypit: Kaikki 12V lyijyakut (märkä, huoltovapaa, Ca / Ca, AGM ja geeli)


- Akun kapasiteetti: 20-200Ah, jopa 300Ah huolto


- Mitat: 197 x 93 x 49mm (P x L x K)


- Eristys: IP65


- Paino: 0.8kg


Pidätkö CTEK MXS 10 tuotteesta? Käy merenkulku ja kalastus verkkokaupassamme ja tutustu laajaan valikoimaamme Elektroniikkatuotteita ja -tarvikkeita, jotka auttavat sinua toteuttamaan vapaa-ajan suunnitelmasi ja nauttimaan urheilusta. Takaamme, että kaikki merenkulku ja kalastustuotteemme ovat alkuperäisiä ja täydellisessä kunnossa. Älä odota enää kauempaa! Elektroniikka valikoimamme tuotteita on saatavilla monissa eri väreissä ja malleissa.

Ominaisuudet CTEK MXS 10

Väri
Alakategoriat
Tuotetyyppi

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Yli 10

-

Erittäin hyvä tuote, palvelu ja toimitus on nopeaa.

Tuotteen mielipide

-

Toistaiseksi olen tyytyväinen tuotteeseen! Mutta on vielä liian aikaista olla konkreettinen mielipide tuotteesta. Minulla on sitä edelleen vain viikon ajan hallussaan.

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up