up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • Play videoCTEK MXS 3.8
  • CTEK MXS 3.8

CTEK MXS 3.8

plus
CTEK

CTEK MXS 3.8

Tuotekuvaus CTEK MXS 3.8

MXS 3.8 on kehittynyt prosessoriohjatut akkulaturi, patentoitu Float / Pulssiylläpitolataus käytettäväksi akut 1.2Ah jopa 85Ah.


MXS 3.8 ratkaisee monenlaisia ​​akku ongelmia ja on ihanteellinen laturi jokapäiväiseen käyttöön. Piirteet MXS 3.8 kuuluvat diagnoosi akun kunnon perustaa, jos se voi saada ja säilyttää maksu, patentoitu automaattinen sulfaatin poisto-ohjelma ja erityinen "Snowflake"-tilassa optimaalisen latauksen kylminä talvipäivinä.


Patentoitu Float / Pulssiylläpitolataus tarkoittaa MXS 3,8 ihanteellinen pitkän aikavälin huolto. Koko prosessi akun testaus, lataus ja ylläpito on helppo seurata selkeä LED-näyttö.


MXS 3.8 on täysautomaattinen "kytke ja unohda"-12V laturi 7 latauksen vaiheet ja tarjoaa valittavissa 0.8A ja 3.8A programes. "Snowflake" tilat toimii 3.8A ohjelman puitteissa.


Laaja latauslämpötilaan kaikista lyijyakku tyypit 1.2Ah jopa 80Ah ylimääräisiä huolto kyky 130Ah. Roisketiivis ja pölytiivis (IP65).


MXS 3.8 on helppo ja turvallinen käyttää, suojaa ajoneuvojen elektroniikan, on kipinä-vapaa, Napaisuussuojallinen ja oikosulkusuojattu.


Löydä suosikki Elektroniikkamallisi ja nauti merenkulku ja kalastussta. Sinulla on oikeus palauttaa ostoksesi 30 päivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta, jos et ole tyytyväinen CTEK MXS 3.8:n. Jos sinulla kysyttävää CTEK MXS 3.8:sta tai muista tuotteista, ole hyvä ja ota yhteyttä merenkulku ja kalastusasiantuntijoihimme puhelimitse tai sähköpostitse.

Ominaisuudet CTEK MXS 3.8

Väri
Alakategoriat
Tuotetyyppi

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up