up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • Play videoCTEK MXT
  • CTEK MXT
  • CTEK MXT
  • CTEK MXT
  • CTEK MXT

CTEK MXT

CTEK MXT

CTEK MXT

CTEK MXT

plus
CTEK

CTEK MXT

Tuotekuvaus CTEK MXT

MXT 4.0 on kustannustehokas laturi, soveltuu pienempiin 24V akkuja. MXT 4.0 sopii ylläpitolataukseen suurempia laivastoja 24V ajoneuvoihin, varajärjestelmät, piste koneet ja pyörätuolit jne.


MXT 4.0 on varustettu kaikki tarvittavat ominaisuudet ja toiminnot, jotka auttavat erilaisten akkuihin liittyvien ongelmien. Se tarjoaa ominaisuuksia, kuten akun diagnosointi, joka ilmaisee, pystyykö akku vastaanottamaan virtaa ja säilyttämään varauksen, erityinen kunnostus toiminto, joka palauttaa ositettu ja purkautunut akut, ainutlaatuinen ylläpitolataus, optimoidun latauksen kylminä talvipäivinä ja vaativien AGM paristot (eli Optima).


MXS 4.0 on täysautomaattinen 8-vaiheinen laturi, joka tuottaa 4A 24V akut 8-100Ah ja sopii ylläpitolatauksesta jopa 250Ah. Laturi on IP65 (pöly-ja roiskevesitiivis) ja yhteensopivia elektroniikka ajoneuvon. Se on kipinöimätön, Napaisuussuojallinen ja oikosulkusuojattu.Tekniset tiedot:


- Volt: 24V


- Jännite AC: 220-240VAC, 50-60Hz


- Latausjännite: NORMAALI: 28.8V, COLD / AGM: 29.4V, RECOND: 31.4V


- Min akun jännite: 2.0V


- Latausvirta: 4A max


- Verkkovirta: 1.2A rms (täydellä latausvirralla)


- Takavirta: <1Ah/month


- Ripple: <5%


- Ympäristön lämpötila: -20 ° C +50 ° C, lähtötehoa alennetaan automaattisesti korkeissa lämpötiloissa


- Laturin tyyppi: 8-vaiheinen, täysautomaattinen sykli


- Akkutyypit: Kaikki tyypit 24V lyijyakut (märkä, huoltovapaa, Ca / Ca, AGM ja geeli)


- Akun kapasiteetti: 8-100Ah jopa 250Ah huolto


- Mitat: 191 x 89 x 48mm (P x L x K)


- Eristys: IP65


- Paino: 0.8kg


CTEK MXT:n lisäksi, voit löytää monia muita samankaltaisia Energiatuotteita Elektroniikka kategoriastamme omasta merenkulku ja kalastus verkkokaupastasi. Jos olet kiinnostunut ostamaan muita CTEK-tuotteita waveinn:ssa, löydät laajan valikoiman merenkulku ja kalastustuotteita, joista voit olla kiinnostunut. CTEK on sitoutunut kehittämään ja parantamaan merenkulku ja kalastuskokemustasi sekä aloittelijatasolla että edistyneellä tasolla aina edullisin hinnoin.

Ominaisuudet CTEK MXT

Väri
Tuotetyyppi

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up