`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Daiwa

Daiwa Bullet Jig Head 10.0 gr

  • Daiwa Bullet Jig Head 10.0 gr
  • Daiwa Bullet Jig Head 10.0 gr

Daiwa Bullet Jig Head 10.0 gr

Tuotekuvaus Daiwa Bullet Jig Head 10.0 gr

Bullet Jig -päät ovat täydellisen luodin muodon. Tämä pidennetty profiili antaa optimaalisen hydrodynaamisen kertoimen: mikä tarkoittaa, että voit helpommin hyökätä pehmeitä muovisyöttöjä tai nopeuttaa jerkbaitien ja varjojen laskeutumista. Ihanteellinen pää hienovaraiseen työhön, jossa tärkeintä on saavuttaa pohja nopeasti pienellä painolla luonnollisempaan esitykseen. Kädensijat on ohennettu, jotta vältetään vahingot pehmeille syöttiille, mikä lisää harkinnanvaraisuutta ja tehokkuutta.

Tekniset tiedot:

Paino on kaiverrettu sivulle.

Saatavana välillä 3 - 42 g.

Paino: 10 g

Määrä / pakkaus: x 4


Haluatko ostaa Daiwa Bullet Jig Head 10.0 gr:n? Olet oikeassa paikassa! waveinn tarjoaa laajan valikoiman ainutlaatuisia Vieheet malleja. Tutustu nyt uusiin Kalastusvälineet tarjouksiimme waveinn:ssa. Näitä Daiwa-merkkisiä Vieheet tuotteita on saatavilla useissa eri kooissa ja väreissä ja sisältää kaiken, mitä tarvitset nauttiaksesi urheilukokemuksestasi.

Ominaisuudet Daiwa Bullet Jig Head 10.0 gr

Vieheiden tyyppi
Paino
Tuotetyyppi
Koko
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (3)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Daiwa

-

aina hyviä juttuja

Koukku

-

paras koukku

Hyödyllinen tikkaamiseen

-

Jig-pää on erittäin hyödyllinen tikkaamisessa, käytetään hitaalla vetämisellä ja pysähdyksillä. Erittäin hyvä laukaus kevyessä kehruussa.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje