`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Daiwa

Daiwa Caldia LT 2018

Daiwa Caldia LT 2018

  • Daiwa Caldia LT 2018
  • Daiwa Caldia LT 2018
  • Daiwa Caldia LT 2018
  • Daiwa Caldia LT 2018

Daiwa Caldia LT 2018

Tuotekuvaus Daiwa Caldia LT 2018

Caldia tuo markkinoille LT-kelat: vahvemmat ja pienemmät mallit. Tyylikäs profiili piilottaa vahvistetun mechin ja tuo Caldia 2500: n alle 200 gramman merkkiin. Tämä höyhenpaino ulottuu Tough Digigear -hihnapyörään, jonka tilavuus, paksuus ja hampaat on puhdistettu parhaan mahdollisen suorituskyvyn saavuttamiseksi: sileä käämitys ja kestävyys ja lujuus. Näitä etuja vahvistaa magneettinen Mag Sealed -öljy, ainutlaatuinen Daiwa-konsepti. Lopullinen evoluutio tulee vahvistetusta puhtaasta ruostumattomasta teräsakselista.

Ominaisuudet:

ATD vetotekniikka, täysikokoinen vetopainike

Laakerit: 6 + 1 mukana 1 CRBB

ZAION hiilikuitukangasta ja DS4-hiilikuidusta

Alumiininen lanka pitkällä Cast-profiililla

CrossWrap-linja on

Ultrakevyt yksiosainen irrotettava ilmakahva alumiinista

Tekniset tiedot:

Paino: 185 g

tekniikka:

ATD:

ATD: ssä on levyjä, jotka on kyllästetty erikoisrasvalla optimoimaan energian tuoton. Tämä poikkeuksellisen korkealaatuinen tuote antaa entistä enemmän hiontavoimaa ja tarjoaa vakaamman ja edistyksellisen vedon. Taistelun hajoamisriski pidetään mahdollisimman vähäisenä, kun ATD sopeutuu taistelun kaikkiin vaiheisiin: työskentelee nopeammin ja progressiivisemmin ensimmäisellä kierroksella, mutta tarjoaa voimakkaamman pidon keskivaiheen virrankytkemiseksi. Se on tämä mukautuva ominaisuus, joka antaa sille automaattisen nimen.

Ilmakompressori:

Air Rotor erottuu tasapainosta, sitkeydestä ja herkkyydestä.

Kaareva profiili ja 15% painonpudotus verrattuna tavallisiin roottoreihin tarjoavat optimaalisen käämityksen sileyden ja eliminoivat tärinän alennetun painopisteen ansiosta.

Tough Digigear

Cross Wrap:

Tämä tekniikka ristissä käärii riviä puolan ympärille optimaalisen purkautumisen yhteydessä. Tämä on ehdottoman tärkeä estää tangot ja linjapituus.

Infinite Anti Reverse:

Uusi Infinite Anti Reverse -järjestelmä aktivoituu 4 kertaa vähemmän kuin perinteinen järjestelmä.

Alle 2 g tarvitaan Real Stopper -järjestelmän kytkemiseen, mikä poistaa kahvan liikkeen, jolloin herkkyys seuraavalle tasolle.

Hiljainen värähtely:

Helikoitumisen ja suorien hampaiden välisten kosketuspisteiden täydellinen viritys aikaansaa 99 prosentin energiatuotoksen ja hiljaisen pyörimisen. Daiwa-junat tarjoavat erinomaisen käämityksen sileyden.

Air Bail:

Ontto Touch Air Bail on valmistettu SUS303-terästä, ja se on 20% kovaa kuin sama painoinen kiinteä titaanipannu ja jonka elinikä on 13 x pidempi.

Twist Buster II:

Daiwa on kehittänyt TB2-noukinrullan ja tarkkuustyökalu, joka takaa optimaalisen linjan.

ABS II:

Toisin kuin klassiset sylinterimäiset puolan mallit, ABS-kelat ovat kapenevia, jotta ne voivat rajoittaa valukappaleiden ristiriitaisuuksia. Lisäksi huulet vähentävät kitkaa valumaetäisyyden lisäämiseksi.

Varapyörä:

Jotkut kelat toimitetaan varakelalla. Useimmat ovat identtisiä alkuperäisen kanssa, mutta ne voivat tulla eri materiaaliksi tai kooltaan.


Jos etsit Daiwa Caldia LT 2018:a, tänään on onnenpäiväsi. waveinn:ssa, omassa merenkulku & kalastusverkkokaupassasi saat markkinoiden parhaat hinnat ja varmuuden siitä, että tuotteiden laatu on korkea. Älä odota enää pidempään ja tilaa etsimäsi Kalastusvälineet tuotteet. waveinn tarjoaa ainutlaatuisen valikoiman Kelat erilaisia liikuntalajeja varten. Meidän Kelat on suunniteltu vastaamaan tarpeitasi ja antamaan sinulle täyden varmuuden harrastaessasi liikuntaa, sääolosuhteista huolimatta.

Ominaisuudet Daiwa Caldia LT 2018

asento
Kelojen tyyppi

Asiakasarvostelut ja kysymykset (2)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Hieman helmi !!

-

Erittäin mukava pieni kela.

Iso-pieni teknologinen ihme

-

Kaikki mitä Daiwa voi tarjota vaativalle kalastajalle - voimaa, keveyttä, vääntömomentin tasaisuutta - on epäilemättä yksi parhaimmista keloista, mitä olen koskaan käyttänyt!

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje