`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Daiwa

Daiwa D Jig Head Round 7.5 gr 4 pcs

  • Daiwa D Jig Head Round 7.5 gr 4 pcs
  • Daiwa D Jig Head Round 7.5 gr 4 pcs

Daiwa D Jig Head Round 7.5 gr 4 pcs

Tuotekuvaus Daiwa D Jig Head Round 7.5 gr 4 pcs

Pyöreät kuormat, joissa on vahvat ja terävät koukut. Tämä sarja kattaa kaikki nykyaikaiset asetukset, hienosta ja kevyestä kalastuksesta suuriin varjoihin.

Jos etsit Daiwa D Jig Head Round 7.5 gr 4 pcs:a, tänään on onnenpäiväsi. waveinn:ssa, omassa merenkulku & kalastusverkkokaupassasi saat markkinoiden parhaat hinnat ja varmuuden siitä, että tuotteiden laatu on korkea. Älä odota enää pidempään ja tilaa etsimäsi Kalastusvälineet tuotteet. waveinn tarjoaa ainutlaatuisen valikoiman Vieheet erilaisia liikuntalajeja varten. Meidän Vieheet on suunniteltu vastaamaan tarpeitasi ja antamaan sinulle täyden varmuuden harrastaessasi liikuntaa, sääolosuhteista huolimatta.

Ominaisuudet Daiwa D Jig Head Round 7.5 gr 4 pcs

Vieheiden tyyppi
Paino
Tuotetyyppi
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje