`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Daiwa

Daiwa E220NV Rod Case 220

Daiwa E220NV Rod Case 220

  • Daiwa E220NV Rod Case 220
  • Daiwa E220NV Rod Case 220
  • Daiwa E220NV Rod Case 220

Daiwa E220NV Rod Case 220

Tuotekuvaus Daiwa E220NV Rod Case 220

Case jäykkä rakenne ja zip sulkeminen suunniteltu suojaamaan sauvat tehokkaasti. Järjestelmä on kaksinkertainen vetoketju mahdollistaa jättää kela koottu sauva ja varmistaa suojelu valmis kalan sauva kuljetuksen aikana.

Pidätkö Daiwa E220NV Rod Case 220 tuotteesta? Käy merenkulku & kalastus verkkokaupassamme ja tutustu laajaan valikoimaamme Kassit, laatikot ja laukuttuotteita ja -tarvikkeita, jotka auttavat sinua toteuttamaan vapaa-ajan suunnitelmasi ja nauttimaan urheilusta. Takaamme, että kaikki merenkulku & kalastustuotteemme ovat alkuperäisiä ja täydellisessä kunnossa. Älä odota enää kauempaa! Kassit, laatikot ja laukut valikoimamme tuotteita on saatavilla monissa eri väreissä ja malleissa.

Ominaisuudet Daiwa E220NV Rod Case 220

Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje