`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Daiwa

Daiwa Emeraldas Dart II S 3.0 13 gr

Daiwa Emeraldas Dart II S 3.0 13 gr

Daiwa Emeraldas Dart II S 3.0 13 gr

  • Daiwa Emeraldas Dart II S 3.0 13 gr
  • Daiwa Emeraldas Dart II S 3.0 13 gr
  • Daiwa Emeraldas Dart II S 3.0 13 gr
  • Daiwa Emeraldas Dart II S 3.0 13 gr

Daiwa Emeraldas Dart II S 3.0 13 gr

Tuotekuvaus Daiwa Emeraldas Dart II S 3.0 13 gr

Emeraldas Dart II on saatavana hitaana (S) -mallina, joka sopii erinomaisesti vesikerroksen etsimiseen hitaasti, kun kalmari käyttäytyy varovaisesti. Laskeutumisen nopeuden muutos voi usein osoittaa avainasemassa, että on ehdottoman välttämätöntä, että Dart II S -kalmarit ovat ruudussa! Lyijy on merkitty S: llä, jotta voit erottaa sen helposti alkuperäisestä ja Super Slow -mallista. Lyijyn muoto on suunniteltu maksimoimaan valuetäisyys. Varustettu kaksinkertaisilla SaqSaq-koukkuilla, tämä viehe on liittolainen, joka ei päästä sinua alas!


Tekniset tiedot:

Laskun nopeus: 6 sek / m.
Paino: # 3,0 / 13 gJos haluat ostaa Daiwa:n parhaita Kalastusvälineettuotteita, olet saapunut oikeaan paikkaan! waveinn:ssa teemme yhteistyötä alan kuuluisimpien tuotemerkkien, kuten Daiwa:n kanssa, tarjotaksemme sinulle parasta laatua parhailla hinnoilla kaikista merenkulku & kalastustuotteistamme, kuten Daiwa Emeraldas Dart II S 3.0 13 gr. Tee tilauksesi nyt ja vastaanota Daiwa Emeraldas Dart II S 3.0 13 gr kotiovellesi mahdollisimman pian.

Ominaisuudet Daiwa Emeraldas Dart II S 3.0 13 gr

Vieheiden tyyppi
Paino
Tuotetyyppi
Koko
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje