`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Daiwa

Daiwa Jbraid 4 Braid 450 m

Daiwa Jbraid 4 Braid 450 m

  • Daiwa Jbraid 4 Braid 450 m
  • Daiwa Jbraid 4 Braid 450 m
  • Daiwa Jbraid 4 Braid 450 m

Daiwa Jbraid 4 Braid 450 m

Tuotekuvaus Daiwa Jbraid 4 Braid 450 m

Kanssa 4 punos rivi J punoksia X4, DAIWA tarjoaa todellisen korkean suorituskyvyn punottu linjan erinomainen hinta suorituskyvyn suhteen.

Punonta linjan täyttää korkeimmat Japanin laatuvaatimuksia ja vakuuttaa kaikissa kohdissa. Käytettävissä oleva halkaisijat kattavat lähes kaikenlaisia ​​kalastus tekniikoita ultrakevyt ahvenen raskaisiin merikalastusta ruijanpallasta, turskaa ja Co.

Ominaisuudet:

4 punos

Korkea lineaarinen lujuus

Superior solmukestävyys

Korkea kulutuskestävyys

ei venytys


Täydennä tilauksesi Daiwa Jbraid 4 Braid 450 m:lla, jonka löydät Kalastusvälineet kokoelmastamme Siimat tuotteiden joukosta. Selaa myös muita merenkulku & kalastus kategorioita waveinn:ssa, joka on oma merenkulku & kalastusvarusteisiin erikoistunut verkkokauppasi. Hanki nyt kaikki Siimat varusteesi parhailla hinnoilla, 100% alin hintatakuulla waveinn:ssa!

Ominaisuudet Daiwa Jbraid 4 Braid 450 m

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje