`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Daiwa

Daiwa Jbraid 4 Braid 450m

Daiwa Jbraid 4 Braid 450m

  • Daiwa Jbraid 4 Braid 450m
  • Daiwa Jbraid 4 Braid 450m
  • Daiwa Jbraid 4 Braid 450m

Daiwa Jbraid 4 Braid 450m

Tuotekuvaus Daiwa Jbraid 4 Braid 450m

Kanssa 4 punos rivi J punoksia X4, DAIWA tarjoaa todellisen korkean suorituskyvyn punottu linjan erinomainen hinta suorituskyvyn suhteen.

Punonta linjan täyttää korkeimmat Japanin laatuvaatimuksia ja vakuuttaa kaikissa kohdissa. Käytettävissä oleva halkaisijat kattavat lähes kaikenlaisia ​​kalastus tekniikoita ultrakevyt ahvenen raskaisiin merikalastusta ruijanpallasta, turskaa ja Co.

Ominaisuudet:

4 punos

Korkea lineaarinen lujuus

Superior solmukestävyys

Korkea kulutuskestävyys

ei venytys


waveinn:ssa näytämme sinulle kaikki Daiwa:n Jbraid 4 Braid 450m:n ominaisuudet. merenkulku & kalastusverkkokaupasta löydät paljon eri kokoisia Daiwa Jbraid 4 Braid 450m tuotteita. Takaamme aina turvalliset maksut ja jäljitetyt toimitukset! Lisäksi, verkkokaupastamme löydät myös monia muita samanlaisia tuotteita, kuin Daiwa Jbraid 4 Braid 450m ja voit hyödyntää muita merenkulku & kalastusvarusteiden uskomattomia tarjouksia.

Ominaisuudet Daiwa Jbraid 4 Braid 450m

ASIAKASARVOSTELUT JA KYSYMYKSET (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: Henkilökuntamme tarkastaa arvostelusi ja julkaisee sen viiden arkipäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostilla, joten varmista että antamasi sähköpostiosoite on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje