up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Daiwa

Daiwa Jiging Rod Procaster Game II

Daiwa Jiging Rod Procaster Game II

plus
  • Play videoDaiwa Jiging Rod Procaster Game II
  • Daiwa Jiging Rod Procaster Game II
  • Daiwa Jiging Rod Procaster Game II

Daiwa Jiging Rod Procaster Game II

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Daiwa Jiging Rod Procaster Game II

Procaster Game tangot kehitetään keskisuuria tai suuria suolaisen veden kalastukseen.

Tämä alue on 4 malleja 4 kohdat, joissa on heikko tilavuuden matkaa, tai miehittää vähän tilaa keskellä matkalaukut perheen lomat.

tiedot:

Hiiltä.

Spigot tulppa.

SiC kolmoset.

Kelakiinnike Tubular keskusteluun.

High density EVA otteen.

Vahvuus toiminta.

Kantapää kumi kahva.Osta nyt Daiwa Jiging Rod Procaster Game II niinkin edulliseen hintaan kuin 86.0168 $. Daiwa:n valmistama Jiging Rod Procaster Game II:a on saatavilla monissa eri kooissa ja väreissä ja varustettuna kaikella, mitä tarvitset. waveinn:ssa, tarjoamme parhaat hinnat kaikille merenkulku ja kalastustuotteille. Tarkastele kaikkia Onkivavat-osastomme Pilkkiminen:a.

Ominaisuudet Daiwa Jiging Rod Procaster Game II

Väri
Vapatyyppi

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Aivan poikkeuksellinen

-

On poikkeuksellista, jos saat sen tällä rahalla tällä esityksellä. Ohjaimen ympärillä oli liimapora, joten poistin sen. Siinä on karkeita osia, joten tarkista se ennen käyttöä.

Aina ajatella tätä suurta lojaa

-

Enemmän tilausta, jossa ei ole mitään panostusta. Ostoksia kolmessa eri maassa ja kahdella mantereella, Portugalissa, Ruotsissa ja Perussa. Os meus parabéns!

Hyvä

-

Voi heittää raskasta painoa. Meillä ei ole niin isoa painotankoa. Se on meille hyvä tilaisuus Japanissa

Pro caster -peli 2

-

Se saapui turvallisesti ilman vaurioita. halpaa!

Upea tuote

-

Se ostettiin ulkomailta, mutta se toimitettiin erittäin sujuvasti ja saapui aina Japaniin asti. Odotan innolla tavaroiden käyttämistä lujasti. Se on vähän jäykkä ja liian erikoinen minulle, joka pyrkii pieniin esineisiin, mutta haluaisin kokeilla kaukovalua.

Hyvä ostos

-

Etsin hyvin hinnoiteltuja matkoja, tuotemerkkini nouto ja koko 270. Cw 20-80 ja löysin sen. Se on saapunut 2 työpäivän kuluessa ... erittäin hyvin ja kohtuullisesti pakattuna ... pahviputki olisi parempi kuin melko iso laatikko ... onneksi ilman naarmuja. Vavan pinta on erittäin hyvä .. ensimmäinen osa tummanharmaa ja osiot tummanvihreät renkaat ... erittäin tyylikäs. Tuotemerkin kolmirenkaiset renkaat, hyvin renkaiset ja löysällä pistokkeella kestävät pitkään. Eva-flunssa kohtuullisen laadukas. Kädessä se tuntuu nopealta toiminnalta .. pakottaa pienet mutkat vasta hieman yli ensimmäisen kolmanneksen ... se yhdistyy täydellisesti kelaan 4000, joka painaa noin 260-280 grammaa. Erittäin tyytyväinen hankintaan ja erittäin hyvä laatu / hinta / suorituskyky -suhde.

Hyvä!

-

En ole vielä käyttänyt sitä, mutta se on enemmän kuin kuvittelin. Odotamme.

Paras ostos!

-

Se oli spec, jota ei ollut aivan saatavana Japanissa, joten ostin sen heti. Ollakseni rehellinen, olin huolissani, koska oli ensimmäinen kerta tehdä ostoksia ulkomailta, mutta olin tyytyväinen nopeaan, kohteliaaseen ja erittäin tyydyttävään ostokseen huolimatta mistään! Haluan käyttää sitä uudelleen.

Se on hyvä sauva

-

Se on hyvä sauva, jota on helppo käyttää.

Loistava!

-

240 oli hyvä, joten ostin myös 270! Haluan sinun myyvän sen Japanissa

Nopea lähetys

-

Tuote saapui ulkomailta viikon kuluttua! No, se on hyvää työtä. Haven ei vielä kokeile sauvaa, mutta on tyytyväinen rakennettuun pakkaukseen ja tankoon. Kiitos

Tinkiä

-

Suorituskyvyn ja hinnan välillä on liian suuri ero. Joustava ja helppokäyttöinen sauva.

Japani

-

Tilasin Japanista ja saavuin heti ongelmitta. Sitä suositellaan, koska se on yksinkertaisesti halpaa.

Procaster-peli 2 -matkailu

-

Erittäin hyvä ruoko! minä suosittelen

Ainoa luokan matkapuikko

-

Se on varsi, jonka lujuus on 80 cm ja joka voi valettaa 80 g: n jigin täysin, ja koska se on varsi, ulkomaan lähetys maksaa alle 10 euroa. Näyttää siltä, että on paljon japanilaisia, jotka ostavat tietyssä blogissa käytetyn sauvan avulla puoleen odotetusta hinnasta, mutta todellinen käytettävyys on hyvä, ja se on esitys, joka voi kilpailla täysikokoisella jig-erällä. Ja 100 euroa tai vähemmän, mukaan lukien lähetysmaksu.

Tyytyväisyys

-

Saapui 2 viikon kuluessa tilauksesta. En ole vielä kalastanut sitä, mutta sillä on hyvä viimeistely ja tunnelma. Se pelastettiin, koska sitä ei myydä Japanissa.

Laatu on epätasaista

-

Laatu vaihtelee tuotteesta riippuen, joten haluaisin, että parannat laadunvalvontaa. Tartunta kiinnitetään otteeseen, pöly kiinnitetään maaliin jne.

Laadukas tuote

-

Tämä sauva on vain kaunis ja viimeistely on huippua

304m koko

-

Nice Rod, tuote sama kuin kuvaus

Waveinn ovat sokeriruo'on !!!.

-

Täydellinen toimitus !, waveinn-joukkueiden ansiosta ostan niitä aina, koska he ovat vakavia töissä. Tanko on erittäin hyvä, nyt on vain kokeiltava sitä ja kerron teille, mutta se on täydellinen.

Korkea kustannustehokkuus

-

Olemme tyytyväisiä kohtuulliseen laatuun edulliseen hintaan.

Daiwan juhlapäivä 2

-

Saanut sen erittäin hyvin .... Erinomainen laatu ... Odotan innolla testaamista pian.

Hyvät äänet

-

Ostokset Japanista.Ei myydä Japanissa.Erittäin hyvää työtä.Daiwa tekee hyvää työtä.

Kuin luulin

-

Ostin ensimmäistä kertaa ulkomailta, olin huolissani siitä, että se saapuu oikein, mutta tuote saapui noin yhden päivän myöhässä, pakkaus oli tiukka eikä siinä ollut mitään ongelmaa, tärkeä käyttötunne odotetaan hinnasta En tehnyt, mutta se oli parempi kuin luulin. Käytettiin 20-50 grammaa painavaa kannua, mutta sitä voidaan käyttää ilman mitään ongelmia.

Nopea toimitus

-

Hei nopeat toimitukset, enemmän kuin kokeilla. Hinta enemmän kuin oikea verrattuna laatuun.

Se on mahtava.

-

Se on mahtava. Se on halpaa ja hyvälaatuista. Toimitus tuli hyvin kaukaisiin maihin. Olen tyytyväinen kaikkeen. Suositella.

Paras

-

Tuote saapui huolelliseen pakkaukseen ilman naarmuja. Napa on 4 kappaletta paksu ja kova. Olen melko tyytyväinen hintaan ja vahvuuteen, joita ei ole Japanissa. Haluan ostaa erilaisia tuotteita.

Hyvä

-

Vaikka saapuminen vie 17 päivää, tämä sauva on hyvä.

Erinomainen

-

Vastinetta rahalle yksi parhaista pyörivistä sauvoista

Hyvä

-

Tulin noin viikkoihin, ja odotan innolla sitä.

Daiwan kalastusvarsi

-

Muutamia negatiivisia arvioita aaltoista, mutta pienen viiveen lisäksi henkilökunta oli kohtelias ja lajitteli kaiken. Sauva oli myös erinomainen arvo.

F

-

Erinomainen laatu, olen tyytyväinen

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up