`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Daiwa

Daiwa Megaforce 200m

Daiwa Megaforce 200m

Daiwa Megaforce 200m

  • Daiwa Megaforce 200m
  • Daiwa Megaforce 200m
  • Daiwa Megaforce 200m
  • Daiwa Megaforce 200m

Daiwa Megaforce 200m

Tuotekuvaus Daiwa Megaforce 200m

Premium monofilamenttilanka linja Japanista yleiskäyttöön. Spin kalastus sekä ottelu / syöttölaite kalastus - Daiwa MEGAFORCE tarjoaa juuri oikea yhdistelmä notkeutta ja korkea murtolujuus vähän venyttää.

Ominaisuudet:

Korkea murtolujuus

pieni venytys

Korkea kulutuskestävyys

Pintakäsittely


Daiwa Megaforce 200m:een kuuluu Daiwa:n takaama valmistajan takuu. Daiwa:n virallisena jälleenmyyjänä, kaikilla myymillämme merenkulku & kalastustuotteilla on 2 vuoden valmistajan takuu. waveinn:ssa, olemme valinneet kokoelmaamme ainoastaan korkealaatuisia Kalastusvälineet tuotteita, jotka tekevät urheilustasi mukavampaa. Siimattuotteidemme tarkoituksena on tarjota sinulle kaikki tarvitsemasi varusteet helposti ja vaivattomasti muutamalla klikkauksella ja antaa sinulle lisää inspiraatiota päivittäiseen liikuntaan.

Ominaisuudet Daiwa Megaforce 200m

ASIAKASARVOSTELUT JA KYSYMYKSET (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Erittäin hyvä

-

Vähän muistia ja joustavuutta, hyvä läpimitta / vastus suhde

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: Henkilökuntamme tarkastaa arvostelusi ja julkaisee sen viiden arkipäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostilla, joten varmista että antamasi sähköpostiosoite on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje