`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Daiwa

Daiwa N´Zon Open End Feeder M

Daiwa N´Zon Open End Feeder M

  • Daiwa N´Zon Open End Feeder M
  • Daiwa N´Zon Open End Feeder M
  • Daiwa N´Zon Open End Feeder M

Daiwa N´Zon Open End Feeder M

Tuotekuvaus Daiwa N´Zon Open End Feeder M

N´Zon-avoin häkkisyöttölaite, joka on rakennettu PVC: stä ja jossa on integroitu valssaus, painot vaihtelevat 20 grammasta.
Pidätkö Daiwa N´Zon Open End Feeder M tuotteesta? Käy merenkulku & kalastus verkkokaupassamme ja tutustu laajaan valikoimaamme Kalastusvälineet lisätarvikkeettuotteita ja -tarvikkeita, jotka auttavat sinua toteuttamaan vapaa-ajan suunnitelmasi ja nauttimaan urheilusta. Takaamme, että kaikki merenkulku & kalastustuotteemme ovat alkuperäisiä ja täydellisessä kunnossa. Älä odota enää kauempaa! Kalastusvälineet lisätarvikkeet valikoimamme tuotteita on saatavilla monissa eri väreissä ja malleissa.

Ominaisuudet Daiwa N´Zon Open End Feeder M

Tuotetyyppi
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje