`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Daiwa

Daiwa Perch Kit Classic Shad 75 mm

Daiwa Perch Kit Classic Shad 75 mm

  • Daiwa Perch Kit Classic Shad 75 mm
  • Daiwa Perch Kit Classic Shad 75 mm
  • Daiwa Perch Kit Classic Shad 75 mm

Daiwa Perch Kit Classic Shad 75 mm

Tuotekuvaus Daiwa Perch Kit Classic Shad 75 mm

Nidottu klassinen Shad on nyt saatavana parhaimmissa väreissä hauelle, kuhalle ja ahvenelle. Haukesetti on saatavana kahdessa toisiaan täydentävässä värissä: FireTiger ja Urume, joista ensimmäinen innostaa saalistajia ja toinen jäljitellä 15cm saalista. Mukana 10 g lastattu pää ja koko 6/0 koukku.

Kuonasetti on saatavana kolmessa värissä: Pearl, Purple Ayu ja FireTiger, jotka peittävät suurimman osan kukonkalastustilanteista. Mukana 7,5 g: n kuormitettu pää koon 2/0 koukkuun. Viimeinkin ahvensarjassa on neljä pehmeää apua, jotka ovat samoissa väreissä kuin zander-sarja ja Holo Orange. Saat parhaat tulokset sovittamalla kirkkaat värit hämärään veteen ja hämärään ja luonnolliset värit taivaan ja avoimen taivaan puhdistamiseen. Ahvensarjassa on 5 g pyöreä pää ja koko 1/0 koukku.

Tekniset tiedot:

Mitat: 4 x 7,5 cm

Kuormitettu pää: 5g / 1/0


Urheiluvarusteiden ostaminen ei ole koskaan ollut helpompaa! Tilaa varusteesi nyt omalta kotikoneeltasi merenkulku & kalastus verkkokaupastamme. Osta Daiwa Perch Kit Classic Shad 75 mm alin hintatakuulla. Älä odota enää kauempaa ja tutustu myös muihin merenkulku & kalastus tuotteisiin Kalastusvälineet ja täydennä varusteitasi waveinn:ssa upeilla tarjouksillamme. Nopea toimitus koko maahan!

Ominaisuudet Daiwa Perch Kit Classic Shad 75 mm

Vieheiden tyyppi
Paino
Tuotetyyppi
Koko
Väri

ASIAKASARVOSTELUT JA KYSYMYKSET (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: Henkilökuntamme tarkastaa arvostelusi ja julkaisee sen viiden arkipäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostilla, joten varmista että antamasi sähköpostiosoite on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje