`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Daiwa

Daiwa Poopper Bubble Maker 180

Daiwa Poopper Bubble Maker 180

Daiwa Poopper Bubble Maker 180

  • Daiwa Poopper Bubble Maker 180
  • Daiwa Poopper Bubble Maker 180
  • Daiwa Poopper Bubble Maker 180
  • Daiwa Poopper Bubble Maker 180

Daiwa Poopper Bubble Maker 180

Tuotekuvaus Daiwa Poopper Bubble Maker 180

Popper Bubble Maker on kelluva, taantunut puukoukku 3 koossa. 30 cm: n versio sopii erinomaisesti Big Game -työhön Intian valtamerelle suurimmille saalistajille. 18 cm: n ja 19,5 cm: n mallit ovat monipuolisempia ja niitä voi käyttää yhtä hyvin Länsi-Afrikan tai Keski-Amerikan ympärillä. Sisäpuomi on 2mm paksu, vahva merkki luotettavuudesta ja luotettavuudesta. Popper toimitetaan ilman koukkua, jonka angler voi räätälöidä sen erityistarpeisiinsa. Sisäänrakennettu 4/0 kääntyminen rajoittaa koukun vaaraa ulospäin ulospäin.

Tekniset tiedot:

Pituus: 18 cm

Paino: 49 g


Jos etsit merenkulku & kalastusvarusteisiin erikoistunutta verkkokauppaa, tutustu waveinn:aan. Daiwa:n virallisena jälleenmyyjänä, kaikilla merenkulku & kalastustuotteilla on täysi Daiwa:n takaama takuu. Valitse yksi Kalastusvälineet kategorioista ja tutustu laajaan Kalastusvälineet tuotteiden valikoimaamme, joka on juuri sinua ja lempiurheilulajiasi varten. Selvittääksemme kaikki epäilykset, ota asiakaspalveluumme yhteyttä puhlimitse tai sähköpostitse. Älä odota enää pidempään! Daiwa Poopper Bubble Maker 180 on paras tuote merenkulku & kalastustavoitteidesi saavuttamiseksi.

Ominaisuudet Daiwa Poopper Bubble Maker 180

Vieheiden tyyppi
Paino
Tuotetyyppi
Koko
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje