`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Daiwa

Daiwa Prorex Flatbait MR 100

Daiwa Prorex Flatbait MR 100

Daiwa Prorex Flatbait MR 100

  • Daiwa Prorex Flatbait MR 100
  • Daiwa Prorex Flatbait MR 100
  • Daiwa Prorex Flatbait MR 100
  • Daiwa Prorex Flatbait MR 100

Daiwa Prorex Flatbait MR 100

Tuotekuvaus Daiwa Prorex Flatbait MR 100

Prorex Flatbait MR on ihanteellinen hidas talven työ. Se on kelluva houkutus, joka yhdistää täydellisesti liikkuvan ja hämmentävän toiminnan. Sen koon vuoksi se on suositeltavaa metsästää suuria saalistajia, kun taas optimoidun massansiirtojärjestelmän ansiosta voit repiä helposti. Sukellussyvyys: 1 - 1,4 m 10 cm mallille ja 1,4 cm 1,8 cm 15 cm: n ajaksi.

Tekniset tiedot:

Pituus: 10 cm

Paino: 21 g


Daiwa Prorex Flatbait MR 100:lla on virallinen valmistajan takaama laatutakuu. Tehdessäsi ostoksia verkossa merenkulku & kalastus kaupassa, saat Daiwa Prorex Flatbait MR 100:n kotiovellesi muutaman arkipäivän kuluessa. Tällä hetkellä tuotetta on saatavilla varastossamme ja sen hinta on 9.49 $. Älä missaa mahdollisuuttasi!

Ominaisuudet Daiwa Prorex Flatbait MR 100

Vieheiden tyyppi
Paino
Tuotetyyppi
Koko
Syvyysalue
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje