`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Daiwa

Daiwa Prorex Flatbait MR 100

Daiwa Prorex Flatbait MR 100

Daiwa Prorex Flatbait MR 100

  • Daiwa Prorex Flatbait MR 100
  • Daiwa Prorex Flatbait MR 100
  • Daiwa Prorex Flatbait MR 100
  • Daiwa Prorex Flatbait MR 100

Daiwa Prorex Flatbait MR 100

Tuotekuvaus Daiwa Prorex Flatbait MR 100

Prorex Flatbait MR on ihanteellinen hidas talven työ. Se on kelluva houkutus, joka yhdistää täydellisesti liikkuvan ja hämmentävän toiminnan. Sen koon vuoksi se on suositeltavaa metsästää suuria saalistajia, kun taas optimoidun massansiirtojärjestelmän ansiosta voit repiä helposti. Sukellussyvyys: 1 - 1,4 m 10 cm mallille ja 1,4 cm 1,8 cm 15 cm: n ajaksi.

Tekniset tiedot:

Pituus: 10 cm

Paino: 21 g


Osta Daiwa Prorex Flatbait MR 100 markkinoiden halvimmalla hinnalla! merenkulku & kalastus verkkokauppamme, waveinn, tekee unelmistasi totta! Löydä Kalastusvälineet lyömättömin hinnoin. Käy myös lukemassa yksityiskohtaisia tuotekuvauksiamme ja asiakkaiden jättämiä tuotearvioita, mitä Daiwa Prorex Flatbait MR 100:n ostaneet asiakkaat ovat kirjoittaneet. Löydä parhaimmat alennukset ja tarjoukset merenkulku & kalastus kataloogistamme uskomattomin alennushinnoin!

Ominaisuudet Daiwa Prorex Flatbait MR 100

Vieheiden tyyppi
Paino
Tuotetyyppi
Koko
Syvyysalue
Väri

ASIAKASARVOSTELUT JA KYSYMYKSET (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: Henkilökuntamme tarkastaa arvostelusi ja julkaisee sen viiden arkipäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostilla, joten varmista että antamasi sähköpostiosoite on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje