`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Daiwa

Daiwa Prorex XR

Daiwa Prorex XR

  • Daiwa Prorex XR
  • Daiwa Prorex XR
  • Daiwa Prorex XR
  • Daiwa Prorex XR

Daiwa Prorex XR

Tuotekuvaus Daiwa Prorex XR

Varsinkin kun käytät suuria uistimia, särmäysrullat tarjoavat monia etuja verrattuna kiinteisiin kelakeloihin, koska ne tarjoavat paremman ja suoremman voimansiirron.

Prorex XR -elementtikelat ovat täydellinen valinta petoeläinten metsästykseen suurilla uistimilla! Suuri 300-kokoinen kehys tarjoaa täydellisen tasapainon yhdessä voimakkaiden särmäystangojen kanssa ja suurien uistimien käyttöön. Suuren linjan kapasiteetin ansiosta rullaa voidaan käyttää paksuilla linjoilla ilman ongelmia, jotta se voidaan valmistaa vesistöjen hirviöille.

Alumiinirunko huolehtii hammaspyörän optimaalisesta ja särönkestävästä varastosta suurta hyödyntävää voimaa taistelun aikana. Magforce-vetojärjestelmä tarjoaa korkeimman mahdollisen turvallisuuden casting-tilassa, ja se voidaan sopivasti käyttää käytetyn uistin kokoon.

Ominaisuudet:

Alumiinirunko

6 kuulalaakeria

Magforce®-magneettijärjestelmä

Infinite Anti Reverse®

Alumiininen tähti vetää klikkausjärjestelmällä

EVA-kahva-nuppi


Haluatko lisää merenkulku & kalastus tuotteita Daiwa:lta? waveinn:sta, omasta merenkulku & kalastusverkkokaupastasi, löydät laajan valikoiman merenkulku & kalastustuotteita, kuten Daiwa Prorex XR. Tällä hetkellä Daiwa Prorex XR on saatavilla runsaasti varastossamme. Asiakkaidemme tarpeet ovat meille tärkeitä ja valitsemme aina kaikki merenkulku & kalastusvarusteet erittäin huolellisesti yksityiskohtia tarkastellen.

Ominaisuudet Daiwa Prorex XR

Kelojen tyyppi
Väri

ASIAKASARVOSTELUT JA KYSYMYKSET (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: Henkilökuntamme tarkastaa arvostelusi ja julkaisee sen viiden arkipäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostilla, joten varmista että antamasi sähköpostiosoite on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje