`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Daiwa

Daiwa Samurai Spinning 351 UL

Daiwa Samurai Spinning 351 UL

  • Daiwa Samurai Spinning 351 UL
  • Daiwa Samurai Spinning 351 UL
  • Daiwa Samurai Spinning 351 UL

Daiwa Samurai Spinning 351 UL

Tuotekuvaus Daiwa Samurai Spinning 351 UL

Samurai Spinning -tuotevalikoima kattaa laajan valikoiman tangon pituuksia 1,1-1,8m. Erityisesti suunniteltu kaikille ultrakevyille harrastajille, jotka pitävät silmällä lompakkoa.

Ominaisuudet:

hiili

Siirrä nivelet

Yksijalan alumiinioksidiohjaimet

Putken rullaistuin

Korkkiruuvi

Progressiivinen toiminta

Houkutteleva pidike kahvan eteen

Tekniset tiedot:

Pituus: 1,1

Osastot: 1

Matkakoko: 110

Paino: 66


Suunnitteletko Daiwa Samurai Spinning 351 UL:n ostamista? Ei mikään ihme, sillä se on yksi waveinn:n, merenkulku & kalastuskaupan suosituimmista tuotteista. Tuotteen alennettu hinta on vain 25.49 $, ainoastaan rajoitetun ajan! waveinn:ssa voit hyötyä uskomattomista eduista ja löytää korkealaatuisia Daiwa-tuotteita parhailla hinnoilla. Kaikilla merenkulku & kalastus tuotteillamme on valmistajan takaama laatutakuu.

Ominaisuudet Daiwa Samurai Spinning 351 UL

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Daiwa samurai 351 ul

-

Se on erinomainen pieni viehe sauva kustannuksille, ja koska se on yksiosainen sauva, se on aivan kuin jatkoa valuvarsillesi, ja voit heittää alueilla, joissa se ei ole mahdollista pidemmällä sauvalla, kuten alla puut ja sillat jne

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje