`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Daiwa

Daiwa Shoreline Vertice Shiner Z Floating 140 mm 25.6 gr

Daiwa Shoreline Vertice Shiner Z Floating 140 mm 25.6 gr

Daiwa Shoreline Vertice Shiner Z Floating 140 mm 25.6 gr

  • Daiwa Shoreline Vertice Shiner Z Floating 140 mm 25.6 gr
  • Daiwa Shoreline Vertice Shiner Z Floating 140 mm 25.6 gr
  • Daiwa Shoreline Vertice Shiner Z Floating 140 mm 25.6 gr
  • Daiwa Shoreline Vertice Shiner Z Floating 140 mm 25.6 gr

Daiwa Shoreline Vertice Shiner Z Floating 140 mm 25.6 gr

Tuotekuvaus Daiwa Shoreline Vertice Shiner Z Floating 140 mm 25.6 gr

Shoreline Shiner Z -sarja koostuu valikoimasta merikalastukseen suunniteltuja teknisiä pistokkeita. Nämä uistimet, jotka ovat uskomattomia liittolaisia bassojen kohdistamiseen, on saatu hiomalle kaikille samankokoisille saalistajille, kuten Atlantin bonito. Omistajan T-koukkuilla varustetuissa vieheissä on integroidut huulet ja massansiirtojärjestelmä, joka on rakennettu ruostumattoman teräksen akselin ympärille.
Shoreline Shiner Z Vertice 80S
Tämä uppoava minnow on pienin Shoreline Vertice -alueella. Hitaalla noutolla se toimii ensimmäisen vesimittarin läpi - missä basso jahtaa usein pientä saalista. Ihanteellinen viehe työskentelemään merenrannan matalien osien läpi.
Sukellussyvyys: 30 - 80cm. Koukut: Owver ST 46 # 6
Shoreline Shiner Z Vertice 97F:
Tämä erittäin matala viehe voidaan työstää 80 cm: n alapuolelle pinnan alla. Sen kelluvan tiheyden ansiosta voit työskennellä sen nousevien kivien yli, missä muut vieheet takertuvat. Etenee hitaalla nopeudella, jolla on huomattava vakaus ja selkeä liikkuva vaikutus - tarpeeksi huijaamaan basso. Tämä liikkuva liike on erittäin houkutteleva. Vakaa painopiste tarkoittaa, että voit käyttää viehettä nopeaan noutoon. Patentoidulla massansiirtojärjestelmällä tällä vieheellä saavutettiin keskimääräinen valuetäisyys 62,5 ja suurin valuetäisyys 65,5m Daiwa-joukkueen Japanissa suorittamissa kokeissa.
Sukellussyvyys: 30 - 80 cm. Koukut: Omistaja ST 46 # 4
Shoreline Shiner Z Vertice 120F:
Tämä kelluva minnow (120cm) vastaa yleisintä bassoon käytettyjen viehekokoa. Sen vakaan painopisteen avulla voit optimoida etäisyyden valuun. Siinä on patentoitu Silent Weight Oscillating Plus -järjestelmä, joka siirtää painon keskipistettä valetussa tai keulassa vapauttamalla painon ruostumattoman teräksen akselia pitkin. Tämä liike on täysin hiljainen HGS-tekniikan ansiosta, joka pitää volframijohtimen paikoillaan vetolaitteessa, jotta ei piiskaa lähellä olevaa bassoa. Sukellussyvyys: 30 - 120cm. Koukut: Omistaja ST 46 # 5
Shoreline Shiner Z Vertice 140F ja 140S:
Nämä vieheet, joiden pituus on 14 cm, antavat volframimassan siirtyä toimimaan vielä pidemmällä akselilla. Tämä tarkoittaa, että massa työskentelee suuremmalla nopeudella, jolloin voit heittää uistimen 78 metriin (kelluva malli 74,5), mikä on suurin etäisyys, joka saavutettiin Japanin valukokeissa (keskiarvo oli 72 metriä). Tämä viehe on ihanteellinen virtauksille, ottaen selkeän liikkuvan toiminnan. Shoreline Shiner Z 140 on saatavana kelluvissa (F) ja uppoavissa (S) malleissa.
140F: n sukellussyvyys: 30 - 120cm; 140S: 50 - 140 cm. Koukut: Omistaja ST 46 # 4.


Daiwa Shoreline Vertice Shiner Z Floating 140 mm 25.6 gr:lla on virallinen valmistajan takaama laatutakuu. Tehdessäsi ostoksia verkossa merenkulku & kalastus kaupassa, saat Daiwa Shoreline Vertice Shiner Z Floating 140 mm 25.6 gr:n kotiovellesi muutaman arkipäivän kuluessa. Tällä hetkellä tuotetta on saatavilla varastossamme ja sen hinta on 22.99 $. Älä missaa mahdollisuuttasi!

Ominaisuudet Daiwa Shoreline Vertice Shiner Z Floating 140 mm 25.6 gr

Vieheiden tyyppi
Paino
Tuotetyyppi
Koko
Syvyysalue
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje