`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Daiwa

Daiwa Silvercreek Ags

Daiwa Silvercreek Ags

  • Daiwa Silvercreek Ags
  • Daiwa Silvercreek Ags
  • Daiwa Silvercreek Ags

Daiwa Silvercreek Ags

Tuotekuvaus Daiwa Silvercreek Ags

Ottelussa menestys pienten kantoraketti Silvercreek AGS 602L, ehdotamme tämän vuoden loppuun alue varustettu renkaat hiilen AGS tarkoitettu etsimään taimen pieniä vieheitä (keinotekoisten kala, pienet lusikat) ovat todellisia kukinnot, jotka hyödyntävät To 100% keveys Daiwa AGS hiilirenkaasta, rajoittaa kiertämällä aihion ja suositaan tarkkuus sarjaa.

Testaus Silvercreek AGS on pitää se heti !.

tiedot:

Tyhjä hiili SVF (Super suuri määrä kuitu) asentaa x45-tekniikkaa.

V yhteinen hana tulppa.

yksinomainen hiili pidike renkaat Daiwa.

yksinomainen integroitu puinen haltijalle korkki kierre rengas Luxe Corduraa tapauksessa.

AGS.

v yhteinen.

x 45.

SVF.

Mic Ro piki +.Rakastatko merenkulku & kalastus:a? Hanki oma Daiwa Silvercreek Ags ja nauti vapaa-ajan aktiviteeteista Daiwa:n tarjoaman laadun ja varmuuden avulla. Älä unohda, että valikoimastamme löydät myös kaiken kokoisia ja mallisia Kalastusvälineet tuotteita kaikkiin sääolosuhteisiin sopiviksi. Jotta voisimme antaa sinulle kaikista tehokkaimman merenkulku & kalastus mallit, useimmat Onkivavat tuotteet on suunniteltu yhteistyössä alan ammattilaisten kanssa!

Ominaisuudet Daiwa Silvercreek Ags

ASIAKASARVOSTELUT JA KYSYMYKSET (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: Henkilökuntamme tarkastaa arvostelusi ja julkaisee sen viiden arkipäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostilla, joten varmista että antamasi sähköpostiosoite on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje