up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • Play videoEntel HT649
  • Entel HT649

Entel HT649

plus
Entel

Entel HT649

Tuotekuvaus Entel HT649

Kannettava VHF SOLAS näyttö. Pakollinen huviveneitä navigoinnin Zone 1 ja Zone 2, jopa tehdä sitä Zone 5 ja ei asenneta kiinteä VHF ja kaikille kauppias. Mukana kaikki tarvittava tavata


laki: SOLAS VHF, 1 ladattava akku, 1 suljettu ladattava akku hätä laturi. Kaikki kanavat: International, USA ja Kanada. Suora pääsy Channel 16. Protection IP68 (upotusvesitiivis 5 metrin syvyyteen 1 tunti).


Rakennettu kestävistä materiaaleista vaikutus, korroosio, pöly, kosteus ja auringon säteily. Huomaa akun. Lisävarusteena handsfree-toiminto (vaatii lisävarusteen).


Tilaa Entel:n tuotteet, kuten HT649, meiltä parhailla hinnoilla. Tutustu waveinn:aan, omaan merenkulku ja kalastus verkkokauppaasi ja löydä uskomattomia tarjouksia suoraan kotiskoneeltasi. Takaamme aina turvalliset maksut ja jäljitetyt tilaukset! Tilaa oma Entel HT649 jo tänään ja täydennä varusteitasi. Nauti päivittäisestä urheilusta täysin siemauksin!

Ominaisuudet Entel HT649

Väri
Tuotetyyppi

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up