up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • 360Garmin Adapter Wire Block
  • Play videoGarmin Adapter Wire Block
  • Garmin Adapter Wire Block
360

Garmin Adapter Wire Block

plus
Garmin

Garmin Adapter Wire Block

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Garmin Adapter Wire Block

Anturin sovitinjohtolohko on Garmin-muovinen peiliteline, jota käytetään korvaamaan kaksitaajuusmuuttajat.

Tämän elektronisen laitteen toiminnallisuuden avulla voit kytkeä vanhojen 6-napaisten muuntimien johdot nykyaikaisiin koettimiin 8-napaista liitäntää varten.

Jokaisessa pakkauksessa on pakkausyksikkö ja asennusohjeet. Tämä muovi peräpeilipidikkeen voidaan käyttää korvaamaan Kaksitaajuisen antureiden mukana monia Garmin-laitteissa.


500 W 6-pin muuntimen on suurin syvyys 1500 jalkaa; toiminta taajuus on 50 tai 200 kHz, leveys on 40-10 astetta, ja kiinnikkeet 0-70 astetta peräpeiliin.


Anturin pakki mukana asennusohjeet. Seuraa ohjeita huolellisesti, jotta et vahingoita venettä.


Garmin Adapter Wire Blocka on saatavilla monissa eri kooissa ja väreissä. Jos olet kiinnostunut ostamaan Garmin:n tuotteita, kuten Adapter Wire Block, löydät ne omasta merenkulku ja kalastus verkkokaupastasi waveinn:sta. Älä siis epäröi pidempään, sillä meiltä tilaaminen on erittäin helppoa ja saat tuotteesi kotiovellesi toimitettuina muutamassa päivässä. waveinn:sta löydät korkealaatuisia tuotteita taatuilla edullisilla hinnoilla sekä merenkulku ja kalastus varusteita Garmin:lta.

Ominaisuudet Garmin Adapter Wire Block

Väri

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up