up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • Play videoGarmin Bronze For Echo
  • Garmin Bronze For Echo
Garmin

Garmin Bronze For Echo

plus

Garmin Bronze For Echo

Tuotekuvaus Garmin Bronze For Echo

Pronssi kaikuun on ruskeasta valmistettu Garmin-muunnin, jonka pääominaisuus on, että se toimii oikein asennettaessa lasikuitu- ja puukuoreihin, ja se toimii myös oikein suurilla nopeuksilla.

Tämän 8-nastainen, syvyys 900 jalkaa, toimintataajuus 77/200 kHz, säteen leveys 45/15 astetta ja 8-15 asteen kuollut siru.

Elektroniikkalaite on 900 jalkaa syvä. Pakkaus on varustettu asennusohjeilla Meidän pronssi pohjanläpianturin mount anturi toimii hyvin suurilla nopeuksilla ja on erinomainen valinta lasikuitu ja puurunkoihin.


Erinomainen valinta lasikuitu ja puurunkoihin, tämän 8-pin 500 W anturin syvyys on 900 jalkaa; toiminta-taajuus 77/200 kHz, leveys on 45/15 astetta, ja 8-15 asteen deadrise.


Anturin pakki mukana asennusohjeet. Seuraa ohjeita huolellisesti, jotta et vahingoita venettä.


* Älä käytä metallista rungoissa. Käytettäessä kanssa kaiku sarjan anturin sovittimen kaapelia tarvitaan.


Jos pidät Garmin Bronze For Echo:sta, tutustu myös muihin Garmin:n merenkulku ja kalastustuotteisiin Elektroniikka osastollamme ja Muuntimet katalogissamme. Lisäksi, kun teet ostoksia waveinn:ssa, omassa merenkulku ja kalastus verkkokaupassasi, liityt samalla suureen urheiluyhteisöömme, josta voit saada hyviä vinkkejä, lukea tuotearvosteluja ja parhaita tarjouksia, joista olet kiinnostunut.

Ominaisuudet Garmin Bronze For Echo

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up