up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • Play videoGarmin GFL 10
  • Garmin GFL 10

Garmin GFL 10

plus
Garmin

Garmin GFL 10

Tuotekuvaus Garmin GFL 10

Kanssa GFL 10 Fluid Level Analog Adapter kyytiin teidän aluksen, voit antaa uuden elämän vanhan mittareita tekemällä siirtyminen analogisesta digitaaliseen.


Tämä yksinkertainen asennettava sovitin vie tuottamat tiedot perinteistä analogista mittaria ja muuntaa datan NMEA 2000 signaalia niin voit luoda tai laajentaa verkon vaihtamatta kaikki laitteet veneessä.


Yhteys verkkoon


Kanssa GFL 10-sovitin, voit muuntaa analogisen tietojen kautta nesteen tason anturi (ei mukana) veneesi NMEA 2000-verkkoon.


GFL 10 avulla voit tarkkailla nesteen tason tiedot yhteensopivista Garmin näyttölaitteiden liitetty NMEA 2000-verkkoon.


Päivitä helposti


NMEA 2000 analoginen sovittimet Garmin on helppo lisätä olemassa olevien meren verkkoon. Kun se on asennettu, tiedot sovittimia voidaan katsella millä GMI 10 Marine Mittaristo ja muihin yhteensopiviin Garmin-laitteisiin. Tämä helposti käyttää set-up auttaa sinua tuo vanhempi kojelautaan digitaaliaikaan.Tekniset tiedot:


- Paino: 12.85 oz. (365 g)


- Kaapelin kokonaispituus: 16 jalkaa (4,9 m)


- Lämpötila-alue: Alkaen 5 ° F 158 ° F (-15 ° C-70 ° C)


- Kompassin turvaväli: 2 tuumaa (5 cm)


- Tehontarve Lähde: 9-16 Vdc NMEA 2000-väylän kautta


- NMEA 2000 Power Usage: 1 W


- NMEA 2000 Load Equivalency Number (LEN): 2 (100 mA)


Tutustu nyt kaikkiin Elektroniikka tuotteisiimme, jotka löydät waveinn:sta, kuten Garmin GFL 10. Osta nyt Garmin GFL 10 ja säästä paljon puhdasta rahaa Lisätarvikkeet tuotteista. Lisäksi, Garmin-tuotteiden korkea laatu ja edullinen hinta takaa sen, että ostoksesi on kannattaa. Tiesitkö, että merenkulku ja kalastusverkkokaupastamme voit löytää Garmin GFL 10:n ja muita urheilutuotteita markkinoiden edullisimmilla hinnoilla? waveinn:n Elektroniikka tuotevalikoima on uskomattoman suuri ja löydät sieltä varmasti täydelliset varusteet kaikkiin mahdollisiin urheilulajeihin.

Ominaisuudet Garmin GFL 10

Väri
Tuotetyyppi

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up