up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • Play videoGarmin GRF 10 Rudder Feedback Sensor
  • Garmin GRF 10 Rudder Feedback Sensor

Garmin GRF 10 Rudder Feedback Sensor

plus
Garmin

Garmin GRF 10 Rudder Feedback Sensor

Tuotekuvaus Garmin GRF 10 Rudder Feedback Sensor

Pari tämä anturi GHP 20 tai GHP 12 antaa peräsinasennon palautetta ja havaita ja välttää peräsin pysähtyy kun purjehdus tai veneily.


GRF 10 käyttää magneettianturilla välittää sijaintitietoa, kitkatta, joka aiheuttaa muita antureita kuluvat.


Käsivarsi GRF 10 on yhdistetty peräsin veneen ja releet sijaintitietoja kautta anturi Mariner, jotta he tietävät, missä peräsin on - heille mielenrauhan kun lähdetään pysähdyksistä, telakointi, käynnistäminen tai liikkuvat hitailla nopeuksilla.Ominaisuudet:


- Tiedä missä peräsin on sijoitettu ilman muistella


- Tee tasaisempi liikkeitä ja välttää yli-jalostettuja


- Tallenna kohtuutonta kulumista ja stressiä niiden autopilottijärjestelmässä poistamalla voimaan peräsimen, kun se on jo pysäytetty vasemmalle tai oikealle.


Mitä mieltä olet Garmin GRF 10 Rudder Feedback Sensor:n ostamisesta näinkin edullisella hinnalla? Uskomatonta, eikö? Älä odota enää pidempään ja osta korkealaatuiset urheiluvarusteet merenkulku ja kalastusverkkokaupasta, jota olet odottanut jo pitkään. Harrasta urhelua oikein varustettuna ja nauti päivittäisestä liikunnasta täysin siemauksin Garmin:n kanssa. Kaikkein parasta on, että meiltä löydät markkinoiden parhaat hinnat Elektroniikkatuotteille.

Ominaisuudet Garmin GRF 10 Rudder Feedback Sensor

Väri
Tuotetyyppi

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up