up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • Play videoGarmin Handlebar Mount For Montana&Monterra
  • Garmin Handlebar Mount For Montana&Monterra
  • Garmin Handlebar Mount For Montana&Monterra
  • Garmin Handlebar Mount For Montana&Monterra
  • Garmin Handlebar Mount For Montana&Monterra

Garmin Handlebar Mount For Montana&Monterra

Garmin Handlebar Mount For Montana&Monterra

Garmin Handlebar Mount For Montana&Monterra

Garmin Handlebar Mount For Montana&Monterra

plus
Garmin

Garmin Handlebar Mount For Montana&Monterra

Tuotekuvaus Garmin Handlebar Mount For Montana&Monterra

Ota Montana missä vain tämän ote ohjaustangosta.


Yksinkertaisesti snap laitteesi - missä tahansa asennossa, muotokuva tai maisema - osaksi 22-32 mm karu mount, joka kiinnittyy mitään standardia polkupyörän ohjaustangon ja sen valmiina seuraavaa pyöräretkelle tai maastopyöräilyyn seikkailu.


Valettu kumi tyyny sisältyy pakki lisätä kiinnikkeet ote ohjaustangosta ja estää pyörimisen aikana mahdollista tärinää. Sarja sisältää myös laitteiston ja ohjeet.


Tilaa nyt oma Garmin Handlebar Mount For Montana&Monterra:sesi muutamalla klikkauksella ja saat sen kotiovellesi muutamassa päivässä. Voit valita Garmin Handlebar Mount For Montana&Monterra:n monesta eri koosta ja väristä, joten saat juuri sen mitä tarvitset. Tällä hetkellä Garmin Handlebar Mount For Montana&Monterra:nia on saatavilla varastossamme ja sen hinta on 47.99 $. Suuresta Lisätarvikkeet tuotevalikoimastamme löydät varmasti etsimäsi ja enemmänkin.

Ominaisuudet Garmin Handlebar Mount For Montana&Monterra

Väri
Alakategoriat
Tuotetyyppi

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Hyvä laatu

-

Kuten muut arvioijat mainitsivat, se tuntuu hiukan kalliilta muutamalla bittillä muovia, mutta se on hyvälaatuista ja katsoessani sitä olen varma, että se ei epäonnistu ja pudota, kalliit gps-kansiani kannella. erittäin tyytyväinen ja tavarantoimittaja waveinn oli hyvä hinta-laatusuhde ja nopea toimitus, kuten aina monissa ostoksissani. hyvä ympäri!

Hyvä tuote

-

Tuote vastaanotetaan nopeasti hyvin pakattuina, kiinnittyy helposti ohjaustankoon. GPS on kunnossa, kun se on asennettu tukeen, turvalukko mahdollinen sivuruuveilla. Mukana toimitetulla ruuvitaltalla se piiloutuu pieneen metallikappaleeseen, joka on ruuvattava puoleen ruuvitalttaterän löytämiseksi. Lisäksi vastaanotettu läpinäkyvänä suojana GPS-lukupinnan sijoittamiseksi

Tuote ilmoitetulla tavalla

-

Tuote osoitetulla tavalla, sopii täydellisesti pyörän ohjaustankoon ja on valmis seikkailuihin

Hyvä alkuperäinen tuote

-

Erittäin tyytyväinen tuotteeseen ja huomio. Minulle annettiin 3 lasisuojaavaa näyttöä GPS: lle

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up