up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • Play videoGarmin NMEA 2000 Network Updater
  • Garmin NMEA 2000 Network Updater

Garmin NMEA 2000 Network Updater

plus
Garmin

Garmin NMEA 2000 Network Updater

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Garmin NMEA 2000 Network Updater

Meidän NMEA 2000 verkon Updater tarjoaa mahdollisuuden päivitykseen Garminin tuotteiden ja NMEA 2000 lisävarusteita, jotka eivät ole SD-korttipaikka. Yksinkertaisesti lataa ohjelmiston päivitys SD-kortti ja aseta kortti verkkoon päivitysohjelma.


Käyttämällä yksinkertaista "plug and play" asennus, verkon päivittäjä helposti ja tilapäisesti ¹ yhteyden NMEA 2000-verkkoon.


Jos olet kiinnostunut Garmin:n NMEA 2000 Network Updater tuotteesta, voimme iloisesti ilmoittaa, että löydät sen valikoimastamme ja tarjoamme sen markkinoiden edullisimmalla hinnalla. Elektroniikka tuotteet Garmin-tuotemerkiltä ovat markkinoiden korkealaatuisimpia. Garmin suunnittelee korkealaatuisia ja innovatiivisia merenkulku ja kalastus tuotteita, jotka on räätäköity asiakkaiden tarpeiden mukaan. Joten tutustu tarjouksiimme ja tilaa oma Garmin NMEA 2000 Network Updater jo tänään!

Ominaisuudet Garmin NMEA 2000 Network Updater

Väri
Tuotetyyppi

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up