up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • Play videoGarmin PC Interface Cable
  • Garmin PC Interface Cable

Garmin PC Interface Cable

plus
Garmin

Garmin PC Interface Cable

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Garmin PC Interface Cable

Tämän kaapelin avulla voit tehdä voimakas yhteys GPS ja tietokoneen. Luoda reittejä ja reittipisteitä tietokoneella ja siirtää ne GPS. Voit myös ladata kartan yksityiskohtia MapSourcesta CD-ROM yhteensopiviin yksiköihin. Kaapeli on lisäksi 9-nastainen D-liitin. Ei ole johdotus ulkoiseen virtalähteeseen.

Älä odota enää ostaaksesi Garmin PC Interface Cable reilummilla myyntiehdoilla ja markkinoiden parhailla hinnoilla. Lisäksi, waveinn:sta löydät myös muita Energia tuotteita Elektroniikka kategoriasta, joita saatat tarvita varustekokoelmaasi. Osta Garmin PC Interface Cable ja saat sen kotiinkuljetettuna jo muutamassa päivässä. Tsekkaa myös Energia tarjoukset tehdäksesi parhaan parhaan mahdollisen diilin.

Ominaisuudet Garmin PC Interface Cable

Väri
Tuotetyyppi

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up